• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim
Kızlar bir de benim hiç mide bulantım yok. Dr a söyledim. Güldü, hiç istenecek bir şey değil dedi. Ama ben hamile olduğumu bile unutacak kadar sağlıklıyim. Tek belirtim yorgunluk ve bitmeyen uyku hali. Vqt mi benim gibi midesi bulanmayan? :110:[/QUOTE
Benimde daha bulanmiyor canm

Ama ben çok uyuyorum sabahları 8 de ayaktayım çalışmıyorum ama gün içinde sürekli uykum geliyor

Ama ben çok uyuyorum sabahları 8 de ayaktayım çalışmıyorum ama gün içinde sürekli uykum geliyor
Bende aynıyım sürekli uykum var. Doymuyorum resmen. Sabah namazından sınra yürüyüş yapar akşam 12de uyurdum önceden. Böyle bir uyku düşkünlüğü görmedim kendimde.

Kizlar ben hamileyim cok mutluyum ama bir tarafim cok kasvetli ben boyle diildim hormonlar dan felan mi ki :KK43:

ben de öyleyim adet öncesi gibiyim sıkıntılı kasvetli anlarım çok oluyor.. hamilelikten deyip rahatlamaya çalışıyorum ama nafile..endişeler vs.. baya zorlanıyorum

Evet hormonlardan. Çok fazla dalgalanma yaşayacaksın bu ara.
Oh be bu tarz seyler bir tek bende diilmis şükür :)
ben de öyleyim adet öncesi gibiyim sıkıntılı kasvetli anlarım çok oluyor.. hamilelikten deyip rahatlamaya çalışıyorum ama nafile..endişeler vs.. baya zorlanıyorum
Birbirimize desteklerimizi esirgemeyerek ve tabiki esimiz sayesinde bunun da ustesinden geliriz evelallahhh ;)

ekliyorum canım.

sağol zuzum yaa inşallahhh hepimiz gülelim.

öyleyse ikimizde şanslıyız canım çünkü yengeç erkeği mükemmel bir koca.
aynı benim ilk senelerdeki hislerimi yazmışsın.bende çok ağladım hamile kaldım diye ilk başlarda ama bak ilahi adalet şimdide beni terkedecek diye ağlıyorum.aslında herzaman sözlerine dikkat etmeli insan ama bazen çok büyük konuşup sınanıyoruz.

Gerçekten mükemmel bir adama sahibim çok şükür yoksa cocuk yapmayı asla dusunmezdim... ihtimal dahilinde bile olmazdı o derece yani...

Hamişler slm ;

Doktora gittim bugün keseyi göremedik :( sanırım, sat 12.12.2014 ama doktora göre ve hcg me göre daha 7-10 günlük :KK43: 1 hafta sonra yine gidicem bakalm ne olacak:KK43:

benim gecen hafta lekelenmem oldu doktora gıttım coraspini bırak dedi2 gun once gece 4de wc ye gıttım kalktım ki kan akmıs bayagı hemen acile gittim gitmez olaydım berbat bı doktordu yarım yamalak baktı düşük yapıyorsun dedı benım kendı doktorumun verdıgı progestan hapını verdı ben zaten bunu alıyorum dedı gıt yat kanaman artarsa tekrar gel kalbi atmıo daha bebk olusmamıs dedı...... 6da eve geldık 2 saat sonra kendı doktorumu aradım ağlaya ağlaya hemen gel dedi üzme bukadar kendını bı bakalım dedi baktı kesenın altında kanaman var dedi ama vajınal ulturasonla kalbi atıo bak dedi yavas yavas atıyordu.... progestanın iğnesini verdi tabi ben perişan bi haldeydim herşey Allahtan biliyorum ona sığındım bu mutlulugu yasatan rabbim yarım kesmesin yavrumu bana bağışlasın dıe dua edıyorum.. bugun 2 günüm iğneyi ve iğne vurulduktan sonra agrısı devam edıyor haftaya gidicek düşük riskim var dualarınıza ismimi eklerseniz çok sevinirim. Rabbim yavrularımı korusun tutundursun :KK43:

Canim Allah yar ve yardimcin olsun. Rabbim bebegini sana bagislasin. bizimkileri de bizlere bagislasin. boyle seyler yasamayalim hic birimiz insallah. Korkma olurmu duzelicek Allahin izniyle

Oh be bu tarz seyler bir tek bende diilmis şükür :)

Birbirimize desteklerimizi esirgemeyerek ve tabiki esimiz sayesinde bunun da ustesinden geliriz evelallahhh :KK66:
Ohoooo beni görmen lazım bazen barut gibiyim sakın ateşle yaklaşma bazen çok sevimli bazen çok ağlak her türlüsünü görüyo kocam :KK11::anneadayı:

Yok canım hiç değildi pko var bende zaten ilaç kullanmadan adet olamıyordum bile hatta
canım eğer düzenli değilse hiç takılma gebelik hesabına.
demekki geç döllendi geç yumurtladığından.,
hakkında hayırlısı canım.

kızlar bebeklerimin kalp atışını gördük, şimdilik ikiside normalmiş,çok şükür Allahıma çok başka bir duygu cidden Rabbim dileyen herkese nasip etsin..

Hayırlı olsun canım. çok sevindim. Ben de pazartesi gidicem kalp atışını duymaya. bu günlerde kasık ağrılarım çok şiddetli ve inanılmaz akıntım var. geçen hafta bu kadar yoktu. hakkımızda hayırlısı olsun

Hepinize hayirli aksamlar guzel anneler. Bugun moralim cok bozuk dun aksam az kahverengi geldi bu sabah da cogalmisti bitmek bilmedi oglene kadar. Doktora gittim ultrasyondan bakti kalp atisini goremedi. Alttan bskmak istedi bakti kalp atisini gorduk fakat kese etrafinda kanama var dedi. Pruluton igne verdi.her gun yaptir dedi.asiri derecede bel agrim var. Bol bol dinlen dedi.p.tesi tekrsr gidicem hem kontrol icin hem de rapor verecek.progestan kullanmama ragmen kahverengiler geldi.benimle ayni durumu yasayanlar var sanirim.neler yapiyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mi? Dualarinizi eksik etmeyin cok ama cok ihtiyacim var ;(

Hepinize hayirli aksamlar guzel anneler. Bugun moralim cok bozuk dun aksam az kahverengi geldi bu sabah da cogalmisti bitmek bilmedi oglene kadar. Doktora gittim ultrasyondan bakti kalp atisini goremedi. Alttan bskmak istedi bakti kalp atisini gorduk fakat kese etrafinda kanama var dedi. Pruluton igne verdi.her gun yaptir dedi.asiri derecede bel agrim var. Bol bol dinlen dedi.p.tesi tekrsr gidicem hem kontrol icin hem de rapor verecek.progestan kullanmama ragmen kahverengiler geldi.benimle ayni durumu yasayanlar var sanirim.neler yapiyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mi? Dualarinizi eksik etmeyin cok ama cok ihtiyacim var ;(

Çok geçmiş olsun kuzu :( Geçen bende de lekelenme olmuştu günde 2 tane progestan almama ragmen. Bu haftalarda sık karşılaşılan bir olaymis endişe etme sakin ol ilaçlarını al, bol bol yat, ağır falan kaldırma sakın. Bir de endise etme duzelecegine inan.

Back