• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim tatil basladi dinlenirsin bolca...topikte hemen hemen hepimiz kullaniyoruz progestani...sifa olur insallah...
teşekkür ederim canım sağol.progestan kullanmama rağmen tekrar olunca korktum.8.haftada olabilir böyle şeyler diye okudum defalarca ama yine de insan görünce panikliyor.

@2k1 canım ben doktoruma gittim anksiyolitik hafif doz ilaç verdi bugün. Bu şekilde sağlıklı gebelik geçmez, durumum zaten zor..sen normal hayatına devam edebiliyor musun?

Benim geçti canım çok şükür, endişelenme bende progestan alıyorum, hatta çarşamba işe başladım, yeni atanmıştkm ve işbaşı yapmak durumundaydım çok şükür sıkıntı olmadı..İnşallah sendede olmaz endişelenme
Aayy cnm nasil mutlu oldum anlatamam. Ins biter benmde. Kac gunde bitmesi normL. Sennki kac gun surdu. Evde olsamda isyerinden hep ariyorlar. Soru soruyorlar. Strese girmemeye calisiyorum. Etkilenmesin bebisim die isten hersyden onemli benm susamim:)

Aayy cnm nasil mutlu oldum anlatamam. Ins biter benmde. Kac gunde bitmesi normL. Sennki kac gun surdu. Evde olsamda isyerinden hep ariyorlar. Soru soruyorlar. Strese girmemeye calisiyorum. Etkilenmesin bebisim die isten hersyden onemli benm susamim:)
Canım 1 hafta sürdü kesildi dört gün gelmedi, sonra çok az yine geldi bir gün sürdü..

4 ml di ilk gorundugunde 1 hafta sonra gittim 11.ml olmuş Dr iyi dedi günlük 1 ml buyurmus kese 20 ml oluncada kalp atışı duyulurmus sen gitmeye 21 ml olcak yani

Hii tamam bak bunu bilmiyodum,zaten once 10 gune canlanir dedi,bende dedim 10 gun sonra geleyim yok dedi 15 gun sonra gell

ben ilk kan teti sonucumd anlamıştıminsan biraz da hissediyor taik.birde beniki bırer gün arayla tesim 2.5 kat arıyordu.iki keseyide gördüm çok şükür.haftayada kalp atışlarnı duyacaz işallah.

Ooww masalah ikiz hee :) benimde icimden ikiz geciyo ama tek kesem var heralde ikiz degilim :) aman olsun bu saglikli olsunda insallh

ıyı aksamlar hanımlar .ınsallah bende eylul annesı olucam benıde lısteye kaydedermısınız.daha once ıkı dusuk yasadım ınsallah bu kez yavrumu kucagıma almak nasıp olur .hepımız ıcın sorunsuz stressız bı donem olsun ınsallah herkes eylul ayında kavussun meleklerıne

Ins benimde kesilir.baska ne sikintin var ki senin. Diger msj inda yazmissin baska ilac ismi ve boyle hayat gecmez diye:KK12:
Canım bende panik atak ve anksiyete var, hamileliğimde bu sıkıntılarım artıyor, uyuyamıyorum yemek yiyrmiyorum kısacası bir hamilenin yaşamaması gereken şeyler yaşıyorum, bu arada işe başladım iş ortamı aşırı stresli ve problemli onada alışmam gerekiyor bu dönem, hepsi bir arada çok ağır geldi bana..psikiyatristime gittim ve ilaç önerdi onu söyledim..

ıyı aksamlar hanımlar .ınsallah bende eylul annesı olucam benıde lısteye kaydedermısınız.daha once ıkı dusuk yasadım ınsallah bu kez yavrumu kucagıma almak nasıp olur .hepımız ıcın sorunsuz stressız bı donem olsun ınsallah herkes eylul ayında kavussun meleklerıne
öncelikle hayırlı olsun. içini ferah tut onlar öyle oldu buda böyle olur mu diye düşünme sakın arkadaşım da yaşadı senin gibi aynı şuan da kızına 5.5 aylık hamile. düşük sebebin neydi arkadaşımın kanın dan oluyormuş bütün tetkiklerini yapmaya bak bunu kaybetmemek adına.

Sebebi belli değil malesef bi sorun çıkmıyor temizlik iş güç kendini çok yıpratan biriydim buna bagliyorum biraz ama bu sefer hic biseye elimi surmuruyorum .mümkün olduğunca dinlenmeye calisiyorum

Canım bende panik atak ve anksiyete var, hamileliğimde bu sıkıntılarım artıyor, uyuyamıyorum yemek yiyrmiyorum kısacası bir hamilenin yaşamaması gereken şeyler yaşıyorum, bu arada işe başladım iş ortamı aşırı stresli ve problemli onada alışmam gerekiyor bu dönem, hepsi bir arada çok ağır geldi bana..psikiyatristime gittim ve ilaç önerdi onu söyledim..
Allah yardimcin olsun canim.benimde is ortamim stresli. Diyorum ya evdeyken bile yansiyor. Ztn on gun raporluydum sakatlandim evde ona ragmen hamile kaldm bu ay. Ise gitsem yine belki olmicakti die dusunuyorum..bende cok yiyemiyorum. Uzulme ztn cok yemek yemeye de gerek yokmus. Gerekli besinlerden azicik da olsa alman yeterli.

Allah yardimcin olsun canim.benimde is ortamim stresli. Diyorum ya evdeyken bile yansiyor. Ztn on gun raporluydum sakatlandim evde ona ragmen hamile kaldm bu ay. Ise gitsem yine belki olmicakti die dusunuyorum..bende cok yiyemiyorum. Uzulme ztn cok yemek yemeye de gerek yokmus. Gerekli besinlerden azicik da olsa alman yeterli.
Herşry o kadar üst üste geldiki bbebeğe hazırlayamadan kendimi ikiz olduğunu öğrendim üstüne hormonlar tavan tabi, üstünede iş güç derken çok zor günlerden geçiyorum, zamana ve tedaviye ihtiyacım var...

Herşry o kadar üst üste geldiki bbebeğe hazırlayamadan kendimi ikiz olduğunu öğrendim üstüne hormonlar tavan tabi, üstünede iş güç derken çok zor günlerden geçiyorum, zamana ve tedaviye ihtiyacım var...
Aaa super ikiz mi allahimmm supeer. Ama calisan annenin hayati cok zor ikiz annesi daha da zor olur. Baska cocuk dusunmuosan bi kerede kurtulursun cnm ama tekrar hamilelk sikinktisi olmaz

ben ilk kan teti sonucumd anlamıştıminsan biraz da hissediyor taik.birde beniki bırer gün arayla tesim 2.5 kat arıyordu.iki keseyide gördüm çok şükür.haftayada kalp atışlarnı duyacaz işallah.

canım değerlerini yazarmısın bide kaçıncı günleri yaptın testi ? haa bi soru daha kaç gün embriyosu konuldu ? :)

benim 8. gün 82.2
10.gün.301
12. gün .737
sence ikiz olma ihtimali var mı

teşekkür ederim canım sağol.progestan kullanmama rağmen tekrar olunca korktum.8.haftada olabilir böyle şeyler diye okudum defalarca ama yine de insan görünce panikliyor.
evet canim 8.haftalarda lekelenme oluyormus nen de okudum normal yani mumkun oldukca endiselenmemeye calis...benim de mide bulantilarim artmaya baslafi...basta boyle degildim ilk defa bu aksam cikarfim zaten istahim da azaldi 2 gundur...mide bulantilarinin bu kadar zorlayacagini dusunmezdim acikcasi...

merhaba arkadaşlar
bugün yine doktor yollarındaydım.
dünkü değerim 3769 iken bugünkü değerim 4863 olmuş.
aslında iki günde bir bakılması lazım ama bu sefer başka doktora gittim.
kesenin 4+2 ye umumlu olduğunu söyledi.ama ben bugün 5+6dayım
belki geç gelişiyordur dedi.
aslında değerlerin iyi katlamamış ama belli olmaz bu işler bazen böyle olabiliyor ama siz yine de çok umutlanmayın dedi.
bende umutlanmadım zaten çünkü geç döllenmesi imkansız ben hep 28 günde bir adet olurum yumurtlama zamanımı hep hissederim.pazar yine kan vericem salı yine kontrole gidicem.salı günü net birşey söyleriz dedi.
benden haberler böyle.kesemde bu şekilde en büyük ölçüm 6.2mm görünüyor.
20150123_215441.jpg

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bugün yine doktor yollarındaydım.
dünkü değerim 3769 iken bugünkü değerim 4863 olmuş.
aslında iki günde bir bakılması lazım ama bu sefer başka doktora gittim.
kesenin 4+2 ye umumlu olduğunu söyledi.belki geç gelişiyordur dedi.
aslında değerlerin iyi katlamamış ama belli olmaz bu işler bazen böyle olabiliyor ama siz yine de çok umutlanmayın dedi.
bende umutlanmadım zaten çünkü geç döllenmesi imkansız ben hep 28 günde bir adet olurum yumurtlama zamanımı hep hissederim.pazar yine kan vericem salı yine kontrole gidicem.salı günü net birşey söyleriz dedi.
benden haberler böyle.kesemde bu şekilde en büyük ölçüm 6.2mm görünüyor.
Eki Görüntüle 1386433
Canım inşallah iyi haberler alırsın geç gelişebiliyormuş ilk haftalarda, sonradan senin haftanı yakalayabiliyormuş inşallah seninde öyle olur.

Back