• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet bebek büyüdükçe onların yaşanması normal. benden 3 ay önde olan bir arkadaşım var o ne diyorsa onu yaşıyorum aşağı yukarı tecrübe meselesi tabi:) ama uzunca olursa dikkate al derim.ve karın ağrısına dikkat et. o sıkıntılı benim bildiğim. bi şey olmaz inşallah ferah tut kalbini :)
inşallah olmasın

Evet 17 aralikta gittim 24 aralik yani yarin 9 a randevu aldim ama kararsizim.vajinal ultrason zaraar verirmi acaba diye icim icimi yiyo. Beklenen adet gununde 218 cikti beta hcg. Doktor daha kan tahlili yapmadan hemen hamilesin dedi idrar testine gore. Gideyimmi yani yarin?

toplam 2 kez doktora gittim 2 sinde de vajinal baktı birinde kese diğerinde kalp atışı dinledik çok şükür.. doktoruma çok güveniyorum.. ama eğer için rahat etmeyecekse yarın daha karından görünmeyebilir oyüzden pazartesi salı karından net görürsün

Gunaydinn hayirli cumalarrr
Bende bugun gidicem 15:45de randevum insallh iyi seyler duyariz bugun gidecek olanlarimiz :)

Wake sende bugun gitcektin sanki,kacta rand ?

toplam 2 kez doktora gittim 2 sinde de vajinal baktı birinde kese diğerinde kalp atışı dinledik çok şükür.. doktoruma çok güveniyorum.. ama eğer için rahat etmeyecekse yarın daha karından görünmeyebilir oyüzden pazartesi salı karından net görürsün
Canim gozun aydin.bidaha ne zaman cagirdi?

Ya kızlar alttan keseyi bebeği gösterirken eşiniz de girip o da gördü mü? Ben eşim de görsün ve o heyecanı hissetsin istiyorum, doktor alır mı içeri

Doğrudur canım ama bende belirtiler aşırı başladı kusma çok şiddetli sabahı göremiyorum resmen kalktığımda hava kararmış oluyor vesaire canım şu an durumum kötü doktor protestan ve ozyd bulantı ilacı verdi sen şu an nasıl sın ben iyi değilim yanı birde bu ilaçları kullanan varmı
Benim hafif hafif midem bulanır gibi oluyor ama ondan sonra hemen ağzıma tuzlu çubuk kraker, beyaz peynir, krik krak birşeyler atıyorum. Akşamüzeri yemekten önce olabiliyor. Sabah da hemen yemediysem ya da sıvı aldıysam biraz. Ama abartılacak birşey değil. Bende ani yorgunluklar, unutkanlık, bel ağrısı ve varis oluşumu var daha çok. Bu dertlerle uğraşıyorum yani.

Kızlarr ciddi boyutta uyku sorunum var, uyuyamıyorum, bacaklarımda kasılmalar oluyor, panik atak dönüyor galiba çok korkuyorum! :KK43: aranızda panik atak anksiyete yaşayan var mı?

Ya sorma bende de çok ciddi panik atak sıkıntısı var. :KK43:

canım tansıyon ılacı kulan bıse olmazkı ben kızımda kulandım daha once konusmustuk bunu bak heycandanda yukselıyor olabılır ben her dr kontrolunde yuksek cıkıyordu kotu seyler soylerse dıye ordan cıkıyorum ıyı seylerle saglık ocagına dırekt yok tansıyon normal ama yınede garantıye alalım dıye ılac kulandım

Bakalım doktor verirse kullanıcam, korkum ondan yana değil zaten, ama işte anlarsın. İnsan üstünden atamıyor o psikolojiyi. Evde de bu arada 12.5-8 civarında çıkıyor genelde.
Ya kızlar bebek şekerlemeleri ve lavaboya kesesi yapmak istiyorum evde kendim el becerim vardır aha önce kına magnetlerimi yapmıştım bu tarz fikri olan varmı aranızda

Evet ben de kendim yapıcam, sabun yapıyorum zaten evimde, renkli kolonya şişeleri filan yapmayı planlıyorum bakalım o günleri görelim de hele bir.

Kızlar benim aklıma takılan bişey var lütfen bilgisi olan biri yardimci olsun rica ediyorum. Şimdi ben 4 ocakta bhcg yaptirmistim 1.37 çıkmıştı. 11 ocakta tekrar test yaptırdım 256.6 çıktı. 12 ocakta doktora gittim tekrar bhcg yaptırdım. 415.1 çıktı. 16 ocakta keseyi gördük. 4.8 mm idi. 21 ocakta 9.6 mm oldu kese. Bebeğin haftasını bir türlü hesaplayamiyoru m. Doktorun hesabina göre 6 haftalikti şimdi. Ama en son 9.6 mm yi gördüğünde 5 haftalik dedi. Bir türlü çözemedim. Tahmini olan var mı?

Canım sen bunlarla kafanı karıştırma bence, benim de mesela erken döllenme olması lazım çünkü normalden 2 gün önce oldu yumurtlamam sanıyorum ama kafamı karıştırmaya gerek yok. Sattan itibaren sayıyorum, kaçsa o. Zaten 3-5 gün fark edecektir, etse etse, bunlarda doğum tarihi için o kadar önemli rakamlar değil yani :D

Adetin gecince mi gitmistin doktora? Calistigim icin cumartesiye denk gelince ben beklenen adet tarihinde gitmistim. Birde cok usuyorum ben normalmi? Kan tahlilide yaptirmak istiyorum kansizlik yoktu ama

Ya kızlar alttan keseyi bebeği gösterirken eşiniz de girip o da gördü mü? Ben eşim de görsün ve o heyecanı hissetsin istiyorum, doktor alır mı içeri

devlet hastanelerinde genelde içeriye birkaç hasta aynı anda alıyorlar eskişehirde oyüzden eşleri almıyorlar.. ama ben özel hastaneye gidiyorum eşim 2 seferde gidi benimle ve gördü görüntüyü. hatta kalp atisinda video bile çekti ultrason un.. Eğer imkan varsa girsin bence benim eşim kalp atışını duyunca daha da iyi anladı baba olacağını gözlerimiz dolu dolu çıktık doktorun yanından

Adetin gecince mi gitmistin doktora? Calistigim icin cumartesiye denk gelince ben beklenen adet tarihinde gitmistim. Birde cok usuyorum ben normalmi? Kan tahlilide yaptirmak istiyorum kansizlik yoktu ama

adet gununden 1 gün önce idrar yapmıştım çift çizgi görmüştüm 2 gün geçince gittim ama ultrasonla bakmadı bile görünmez dedi. sadece kanda baktı hamilesin dedi. ilk kez tam 5 hafta olduğunda gittim vajinal ultrason ile kese göründü tam 8 de de kalp atisi

Ya kızlar bebek şekerlemeleri ve lavaboya kesesi yapmak istiyorum evde kendim el becerim vardır aha önce kına magnetlerimi yapmıştım bu tarz fikri olan varmı aranızda

ben de oğlumun şekerlerini kendim yapmıştım magnet şeklinde..lavanta kullanmıştım üzerinde biberon şekilleri olan mavi tül, mavi puantiyeli kurdela ve üzerine de bebek arabası şekli olan pamuklu çıkartma yapıştırmıştım. bir de hoşgeldin diye yazı yazdırıp onu da zımbalamıştım tüle, resmi olsa koyardım güzel olmuştu

Kızlar nolur cevap yazın benim gibi olan var mı Benim adetleri çok düzensiz 32-37 gün arasında oluyorum Sat 6 Aralık 15 Ocakta Beta HCG yaptırdım 404,5 çıktı 19 Ocakta 1715 ve 21 Ocak 2499 son artış iki katı olmadı acaba sorun ne olabilir?birde ben ilk 2 tahlili tıp merkezinde yapmıştım bugün özel bi hastanede yaptım bunun bi etkisi olabilirmi?Birde kese alttan bakınca göründü
Bir sorun yok normal ilerliyor kesede görünmüş. Sakin ol. Bir problem olmayacak Allahın izniyle. Kese karnından görüncek kadar büyük değil bu yüzden alttan bakılmış.

17 Şubata randevu verdi 2 li tarama için.. o gün tam 11+6 olucam inşallah
merhaba ben de sizin gibi 02 eylul dogum biliyordum ama dr. 27 agustaos dedi sizen tarihde degişiklik olmadı ayrıca benım dr henuz bende hiç bisey istemedi haftaya cumartesi çagırdı sanırım o zaman istiyecek merakla bekliyorum bende tarama testlerini nerde yaptıracaksınız özel mi devlet mi

Bir sorun yok normal ilerliyor kesede görünmüş. Sakin ol. Bir problem olmayacak Allahın izniyle. Kese karnından görüncek kadar büyük değil bu yüzden alttan bakılmış.
İnş canım o kadar üzülüyoki insan en ufak bi aksilikte bile Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.

Aynen kizlar benimde yarin ve pazar sinavlarim var banada dua edin lutfen :KK54:

Rabbim yardımcın olsun inşallah çok iyi geçer. Bebeğimle gireceğim ilk sınavım. Nasip olursa yüksek lisansımı da bebeğim doğmadan bitirmek istiyorum. Yoksa bitirmem çok zor olacak...

4 gündür gelmiyordu canım bugün gelince tırstım, teşekkür ederim normal sanırım bu akıntının devam etmesi..
Mrb gecmis olsun.bendede oldu bugun. Dr a gittim. Progestan verdi. Birde oturarak mi calisiosun dedi evet ddm ama yinede rapor yazdi.yat dedi. Kesin birsy soyleyemeyz ddi. Vucut tepki de veriyor olablr dedi. Endiselenmeli miyim acaba. Sizin nasil gecti mi.

Back