2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın canlar . Bulantılarınız ne alemde . Ben de maşallah tık yok

Hayırlı olsun Allah bi kolaylık verir uzulmeyin

Alipolat daha yaşına bile girmemiş kuzu iyi cesaret kız maşallah . Benimki nerdeyse 19 ına girecek . Bir kaza kurşununa kurban gittim . Küçüğüm ezilecek diye çok korkuyorum

Korkma canım belki ikizdir olumlu düşün bu arada bende öğretmen im ama atanamadan mesleğe baslaymadn hamile kaldim iş konusnda Üzgünüm çünkü uzun bur süre bağlanmış durumdayim
ınsallah canım ben de iyi düşünmeye çalışıyorum...atanma durumunda neler yaşadığını anlayabiliyorum canım o kısmı kafaya takma ben ilk düşüğümü kpssye hazırlanırken yapmıştım...zor günler geçirdim..zaten hayatta genelde çok istediğim şeyler için çok çaba sarfettim , hiç armut piş ağzıma düş olmadı...çocuk olayı da böyle oluyor ugrasıyoruz bakalım..branşın neydi canım

Alipolat daha yaşına bile girmemiş kuzu iyi cesaret kız maşallah . Benimki nerdeyse 19 ına girecek . Bir kaza kurşununa kurban gittim . Küçüğüm ezilecek diye çok korkuyorum
:) canım benimki planlı bi gebelikti. 1 yaşındayken ikinciyi olsun istemiştim. ama sana bi sorum olacak. emziriyo musun? ben malum hala emziriyorum ve biliyosun emzirirken salgılanan hormon sayesinde rahimde kasılmalar oluyor. bi sıkıntı olmaz inş..

Herkese merhaba.Bende eylül annelerindenim.ikinci çocuğun olacak inşallah.henüz doktora gitmedim aslında doktor seçemedim samsunda.bulantıların hafiften başladı ama daha çok halsizlik var hep uyumak istiyorum.sizler nasılsınız.güzel bir dokuz ay geçiririz umarım.

benim genelde sabah kalktığımda çok midem bulanıo o da açlıktan dolayı. fakat önceden açlığa dayanıklı olsn ben şimdi azcık aç kalsam hemen midem bulanıyor ve tansiyonum düşüyor. onun haricinde genital bölgemde iltihap oldu. kafama göre ilaç kullanmak istemedim dr a geldim ilaç yazdırmak için, ama kendi dr uma değil. malum bugün pazar. bakalım ne verecek

B

Branş tarih Öğrt canm. Senin

hayırlısı olsun inşallah benimde sat 2 aralık benim geç döllenme olmuş sanırım kızım 5,5 yaşında ama aynı kaygıları bende yaşıyorum ona haksızlık olacak gibi geliyor belkide bu bizim çılgın hormonlardan dolayı..benimde 8 eylül doğum ama sezeryanda 15 gün önce alıyorlar

Hayirlisyla bende inşallah bir gün mesleğimi hakkıyla yapabilirm
canim oyle berbat sistemi olan haksizliklar yapilan bir ulkede yasiyoruz ki insani sogutuyorlar bircok seyden....su atama olaylari da haksizliklarin yapildigi en buyuk noktalardan biri...sen de insallah en kisa zamanda atanirsin...sayin hocam:)))tarih bu arada lisedeyken en sevdigim dersti....

Cnm bravo büyük cesaret Allah yardım etsin, oğlan da sizle mi kalıyor. Benim bi kızım var 6 yaşında buna bile çok zor cesaret ettik ama çok şükür üçümüz de çok sevindik Ilk kez anne olacaklara tavsiyem çok rahat olsunlar, çünkü bebeklere bütün duygular geçiyor, huzurlu sağlıklı bebekler için annenin sakin olumlu olması çok önemli, ben sadece kan testi yaptırdım henüz Dr a gitmedim aradım 2 hafta sonra falan gelebilirsin kan değerin çok normal dedi, buarada Dr arayışında olan istanbullu arkadaşlar varsa, Dr umu önerebilirim, normal doğum yaptım ve çok pozitif rahat bi Dr um vardı, Prof Dr Mithat Erenus, sevgiler

Facebookta 2015 Eylül Ekim Anneleri adinda bur grup actim katilabilirseniz daha rahat sohbet ortamı olur arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…