- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
Arkadaşlar keseyi görmek için değil de kalp atışını ilk duymak için gününüzü kaç gün geçe gittiniz doktora yani kaç haftalıkken?
Tamam o zaman kalp atışını gördüğünüzde yazarsanız sevinirim 7 haftalıkken görünüyor diyorlar kalp atışı ama daha önce görenlerde varmış o yüzden sabırsızlanıyorum sizinkiler görünsün biran önce sıra bize gelsin :)Bu gruptan henüz kalp atışı duyan olmadı. Ortalama 7. Haftada duyuluyor bildiğim kadarıyla. Ben de geçen hafta gördüm keseyi yarın sabaha tekrar randevum var.. döndükten sonra yazarım zaten gorebildiklerimi
Cnm bravo büyük cesaret Allah yardım etsin, oğlan da sizle mi kalıyor. Benim bi kızım var 6 yaşında buna bile çok zor cesaret ettik ama çok şükür üçümüz de çok sevindikIlk kez anne olacaklara tavsiyem çok rahat olsunlar, çünkü bebeklere bütün duygular geçiyor, huzurlu sağlıklı bebekler için annenin sakin olumlu olması çok önemli, ben sadece kan testi yaptırdım henüz Dr a gitmedim aradım 2 hafta sonra falan gelebilirsin kan değerin çok normal dedi, buarada Dr arayışında olan istanbullu arkadaşlar varsa, Dr umu önerebilirim, normal doğum yaptım ve çok pozitif rahat bi Dr um vardı, Prof Dr Mithat Erenus, sevgiler
bende çok sabırsızlandım kalp atışı için doktorum erken dedi 2 hafta sonra çağırdı bakalım belki o kadar beklemem :) sana da hayırlı olsun, Allah kolay bir hamilelik süreci nasip etsin :)Tamam o zaman kalp atışını gördüğünüzde yazarsanız sevinirim 7 haftalıkken görünüyor diyorlar kalp atışı ama daha önce görenlerde varmış o yüzden sabırsızlanıyorum sizinkiler görünsün biran önce sıra bize gelsin :)
bende de maşallah hiç bulantı yok, sigara kullanmıyordum şimdi iyice tiksindim .. kokulara karşı hassasım bende ve en çok şaşırdığım tatlıya ölüp biten ben, canım hiç tatlı istemiyor yeğenimin doğum günü pastasından bile yemedimBulanti bende de pek olmadi ama kokuları cok iyi alıyorum
Aminnn cümlemize kolay hamilelik versin Allah Sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin.. Kalp atışlarını duyduğunuzda haftanızı yazarsanız sevinirim bende sizi takiben gidecem doktora :)bende çok sabırsızlandım kalp atışı için doktorum erken dedi 2 hafta sonra çağırdı bakalım belki o kadar beklemem :) sana da hayırlı olsun, Allah kolay bir hamilelik süreci nasip etsin :)
Dualarım seninle seni çok iyi Anlıyorum bende senin gibi korkudan gidemiyorum doktora o yüzden soruyorum kalbini duyduğunuzda yazın diye o zaman gidecem... Sitres yapma korkmA herşeyin başı sitres yaşadıklarımı anlatarak kimseyi etkilemek istemem sadece Allah evladını sana bağışlasın dualarım seninleDualarınıza öyle çok ihtiyacım var ki bu gece, bende hamileliğini yaşayan sizler gibi bur anne adayıyım. Mayıs ayında bebeğim gelişmediği için alınmıştı. Şimdi yine bir bebek bekliyorum. Korkudan doktora gidemiyordum. Niyetim cuma günü gitmekti. Fakat perşembe gününden beri felaket bir öksürük problemi yaşıyorum. Ciğerlerim çıkacak gibi oksuruyorum. O nedenle bugün acile gittim. 6 haftalık bir kese gördü. Fakat yolk sacı göremedi. 10 gün sonra kontrole gel dedi. Tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi. Biraz içim rahatladı. Daha sonra araştırdım. Karından yolk sac görünmesi için kesenin 1.5 cm unuüzerinde olması gerekiyormus. Benim kesen daha 1.01 cm. Yalnız eve geldiğimde ufak bir kanamam oldu. Tekrar göğüs hastanesine acilen gittim ilgilenmediler bile. Oldukça korktum. Öksürük te kotu yapıyor. Yarin yeni bir doktora gidicem. Lütfen dua edin bana
Cnm inşallah sağlıkla gelir bebeğin çok üzüldüm, namaz kılıcam şimdi dua edicem sana daDualarınıza öyle çok ihtiyacım var ki bu gece, bende hamileliğini yaşayan sizler gibi bur anne adayıyım. Mayıs ayında bebeğim gelişmediği için alınmıştı. Şimdi yine bir bebek bekliyorum. Korkudan doktora gidemiyordum. Niyetim cuma günü gitmekti. Fakat perşembe gününden beri felaket bir öksürük problemi yaşıyorum. Ciğerlerim çıkacak gibi oksuruyorum. O nedenle bugün acile gittim. 6 haftalık bir kese gördü. Fakat yolk sacı göremedi. 10 gün sonra kontrole gel dedi. Tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi. Biraz içim rahatladı. Daha sonra araştırdım. Karından yolk sac görünmesi için kesenin 1.5 cm unuüzerinde olması gerekiyormus. Benim kesen daha 1.01 cm. Yalnız eve geldiğimde ufak bir kanamam oldu. Tekrar göğüs hastanesine acilen gittim ilgilenmediler bile. Oldukça korktum. Öksürük te kotu yapıyor. Yarin yeni bir doktora gidicem. Lütfen dua edin bana
Cnm ataşehirdeymiş muayenehanesi, eskiden caddedeydi yakındı bana ama uzağa gitmiş, sanırım kadıköy şifayla anlaşmalı doğum için gidince öğrenip yazarımmithat bey nerede acaba semt olarak
amin canım :) yazarım tabi ki duyalım da inşallah :)Aminnn cümlemize kolay hamilelik versin Allah Sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin.. Kalp atışlarını duyduğunuzda haftanızı yazarsanız sevinirim bende sizi takiben gidecem doktora :)
ne güzel faydalı şeyler çekiyormuş canın, kızında turşu istemişsin belki bu erkektir :) benim canım sadece yatmak istiyor :)Canınız ne çekiyor kızlar, ben yoğurt ve peynir yiyorum durmadan. Kızımda hep turşu yemiştim bakalım bu ne olucak
Dualarınıza öyle çok ihtiyacım var ki bu gece, bende hamileliğini yaşayan sizler gibi bur anne adayıyım. Mayıs ayında bebeğim gelişmediği için alınmıştı. Şimdi yine bir bebek bekliyorum. Korkudan doktora gidemiyordum. Niyetim cuma günü gitmekti. Fakat perşembe gününden beri felaket bir öksürük problemi yaşıyorum. Ciğerlerim çıkacak gibi oksuruyorum. O nedenle bugün acile gittim. 6 haftalık bir kese gördü. Fakat yolk sacı göremedi. 10 gün sonra kontrole gel dedi. Tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi. Biraz içim rahatladı. Daha sonra araştırdım. Karından yolk sac görünmesi için kesenin 1.5 cm unuüzerinde olması gerekiyormus. Benim kesen daha 1.01 cm. Yalnız eve geldiğimde ufak bir kanamam oldu. Tekrar göğüs hastanesine acilen gittim ilgilenmediler bile. Oldukça korktum. Öksürük te kotu yapıyor. Yarin yeni bir doktora gidicem. Lütfen dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?