• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim sen ne zaman gitceksin inşallah sende görürsün ya ben bugun de goremyz dye düşünüyordum ama nasip oldu gördük
canim ben pazartesi gidecegim nasip olursa...ya beni korkutan degerimin fazla o
masi adetimm 3 gun gectiginde 3880 kan sonucu cikti yuksek olmasi beni cok korkutuyor...

Merhaba arkadaşlar. Soruyu arkadaşım için soruyorum çünkü çok dertli bu konuda. Eminim aynı konuyu merak edenler vardır. 32.haftası ağustos başlarına denk geliyor. O zaman iş görebilir raporu alacak. Kendisi öğretmen ve 4 Eylül 2015'te 37.haftasına girmiş olacak ve doğum iznine ayrılacak kısmetse. Bu durumda doğumdan sonraki iznine +5 hafta ekletebilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Soruyu arkadaşım için soruyorum çünkü çok dertli bu konuda. Eminim aynı konuyu merak edenler vardır. 32.haftası ağustos başlarına denk geliyor. O zaman iş görebilir raporu alacak. Kendisi öğretmen ve 4 Eylül 2015'te 37.haftasına girmiş olacak ve doğum iznine ayrılacak kısmetse. Bu durumda doğumdan sonraki iznine +5 hafta ekletebilir mi?
canim ben de ogretmenim daha izin olaylarini cok detayli incelemedim ama bildigim kadariyla dogumdan once kullanilmayan haftalar dogumdan sonra kullanilabiliyor...

Hayirli olsun canim adet gunundemisin?resmini koy bizde bakalim,
canım 10 aralıkta adet olmam gerekio yani daha 1 hafta var. silik bir çizgi ama net görülüo. oğlumda da böyle 1 hafta önce idrarda öğrenmiştim..:)) bekliyodum ama şaşkınım ..:)

kafam o kadar dolu ki çookkk özür dilerim valla bugün pazar gibi geldi perşembe ve bugün yani 2. gün bugün
merhaba benim ilk gebeliğimde kalbi atmadı diye kürtajla aldılar hç bekleyelim demediler.2. gebeliğimde yine aynı şey oldu kese vardı ama kalp atışı yoktu başka bi dr a gitmiştim bu defa bekleyelim dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi.10 gün filan bekledik.çk şükür oğlum çk sağlıklı .ilk gebeliğimdeki dr a çok kızıyorum şimdi.şuanda da günüm geçti sat 1 aralık

canim ben de ogretmenim daha izin olaylarini cok detayli incelemedim ama bildigim kadariyla dogumdan once kullanilmayan haftalar dogumdan sonra kullanilabiliyor...
doğum iznine yasal olarak en son 37.haftada ayrılabiliyormuş. Ama bazı sitelerde 37.hafta ya da doğum yaz tatiline denk gelirse 5 hafta aktarılamaz gibi bir şeye rastladık. O yüzden kafamız karışık. İnşallah aktarabilir...

Bizde keseyi gördük bugün şükürler olsun 10 gün sonraya tekrar randevu verdi çok mutluyum hayırlısıyla kucağımiza almayida nasip etsin allahım

Hayırlı olsun canim bizde bugün gördük keseyi hormon testi istedi bkalim birdaha gttgmzde sonuçları alcz

canim ben pazartesi gidecegim nasip olursa...ya beni korkutan degerimin fazla o
masi adetimm 3 gun gectiginde 3880 kan sonucu cikti yuksek olmasi beni cok korkutuyor...

Korkma canım belki ikizdir :-) olumlu düşün bu arada bende öğretmen im ama atanamadan mesleğe baslaymadn hamile kaldim iş konusnda Üzgünüm çünkü uzun bur süre bağlanmış durumdayim

Hayırlı geceler hanımlar, bugün reglimin 4 gün geçmesi sonucu yaptigim testle inşallah bende eylül annesi olacağımı öğrendim:) sat: 02.12.2014 ikinci gebeligim bu ayın 18'inde 2 yaşına girecek bi kızım var, hâlâ emiyo.. Kızımın haberini evliligimin 4. yılında almıştım ve dünyalar benim olmuştu, bugunde sevindim tabiki ama bi yandan da burukluk var, bu zamana kadar kızımı çok severken şimdi ona haksızlık yapicakmisim gibi geliyo ama çocukları çok seviyorum hepsinin yeri ayrı olur herhalde..
Bu arada hesaba göre 8 eylül beklenen doğum tarihi ama sezaryen doğum, ne zamana gelir bilmem.. Herşey için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:)

ya nasıl güzel anlatmışsın recrübe bu olsa gerek vallahi tebrik ederim...:KK50:
kızmı dedin ay bal dedin resmen okurken gözlerim açıldı annemde bana lekelenmiş hakket doğru olabilirmi acep inş. doğrudur oğlandan sonra kız bal kaymak gibi gelir en önce hayırlı ve sağlıklısı tabi :KK46::KK46::KK46:
isterse bi kan baktırsaydın gerçi gebesin artık gerek bile yok bence gene sen bilirsin...
Canım benim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre verir . 2. Kızımda panik atak oldun resmen . Çok şükür şimdi 1,5 yaşında . Rabbim uzun ömürler versin inşallah . :KK45::KK15:

sizinde hayırlı olsun çok güzel bir duygu 10 gün nasıl geçecek bakalım.horman testi neden istedi

Bilmiyorum ki canım neden istedi test istedm dedi laboratuvar a gttk bende hcg fln istedi sandim kiza sorduk hormon testi imis tsh fsh vs hormon lara bkcak heralde

Back