- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
anladım canım sağ olasın...ah biz de bir keseyi görsek çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum...
Hayirli olsun canim adet gunundemisin?resmini koy bizde bakalim,kızlar size yazdıktan sonra dayanamadım ve test yaptım. çift çizgiyi gördüm ..:)
canim ben pazartesi gidecegim nasip olursa...ya beni korkutan degerimin fazla oCanim sen ne zaman gitceksin inşallah sende görürsün ya ben bugun de goremyz dye düşünüyordum ama nasip oldu gördük
canim ben de ogretmenim daha izin olaylarini cok detayli incelemedim ama bildigim kadariyla dogumdan once kullanilmayan haftalar dogumdan sonra kullanilabiliyor...Merhaba arkadaşlar. Soruyu arkadaşım için soruyorum çünkü çok dertli bu konuda. Eminim aynı konuyu merak edenler vardır. 32.haftası ağustos başlarına denk geliyor. O zaman iş görebilir raporu alacak. Kendisi öğretmen ve 4 Eylül 2015'te 37.haftasına girmiş olacak ve doğum iznine ayrılacak kısmetse. Bu durumda doğumdan sonraki iznine +5 hafta ekletebilir mi?
canım 10 aralıkta adet olmam gerekio yani daha 1 hafta var. silik bir çizgi ama net görülüo. oğlumda da böyle 1 hafta önce idrarda öğrenmiştim..:)) bekliyodum ama şaşkınım ..:)Hayirli olsun canim adet gunundemisin?resmini koy bizde bakalim,
merhaba benim ilk gebeliğimde kalbi atmadı diye kürtajla aldılar hç bekleyelim demediler.2. gebeliğimde yine aynı şey oldu kese vardı ama kalp atışı yoktu başka bi dr a gitmiştim bu defa bekleyelim dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi.10 gün filan bekledik.çk şükür oğlum çk sağlıklı .ilk gebeliğimdeki dr a çok kızıyorum şimdi.şuanda da günüm geçti sat 1 aralıkkafam o kadar dolu ki çookkk özür dilerim valla bugün pazar gibi geldi perşembe ve bugün yani 2. gün bugün
doğum iznine yasal olarak en son 37.haftada ayrılabiliyormuş. Ama bazı sitelerde 37.hafta ya da doğum yaz tatiline denk gelirse 5 hafta aktarılamaz gibi bir şeye rastladık. O yüzden kafamız karışık. İnşallah aktarabilir...canim ben de ogretmenim daha izin olaylarini cok detayli incelemedim ama bildigim kadariyla dogumdan once kullanilmayan haftalar dogumdan sonra kullanilabiliyor...
kızlar size yazdıktan sonra dayanamadım ve test yaptım. çift çizgiyi gördüm ..:)
teşekkürler.. ya aslında 2. gebelik olacak oğlum 22 ocakta yaşını dolduracak yani taze bilgilerim ve heyecanım ama yine de heyecanlı ve şaşkınım. bakalım tamamına erecek mi?hayırlı olsun :)
Bizde keseyi gördük bugün şükürler olsun 10 gün sonraya tekrar randevu verdi çok mutluyum hayırlısıyla kucağımiza almayida nasip etsin allahım
canim ben pazartesi gidecegim nasip olursa...ya beni korkutan degerimin fazla o
masi adetimm 3 gun gectiginde 3880 kan sonucu cikti yuksek olmasi beni cok korkutuyor...
Canım benim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre verir . 2. Kızımda panik atak oldun resmen . Çok şükür şimdi 1,5 yaşında . Rabbim uzun ömürler versin inşallah .ya nasıl güzel anlatmışsın recrübe bu olsa gerek vallahi tebrik ederim...
kızmı dedin ay bal dedin resmen okurken gözlerim açıldı annemde bana lekelenmiş hakket doğru olabilirmi acep inş. doğrudur oğlandan sonra kız bal kaymak gibi gelir en önce hayırlı ve sağlıklısı tabi
isterse bi kan baktırsaydın gerçi gebesin artık gerek bile yok bence gene sen bilirsin...
sizinde hayırlı olsun çok güzel bir duygu 10 gün nasıl geçecek bakalım.horman testi neden istediHayırlı olsun canim bizde bugün gördük keseyi hormon testi istedi bkalim birdaha gttgmzde sonuçları alcz
sizinde hayırlı olsun çok güzel bir duygu 10 gün nasıl geçecek bakalım.horman testi neden istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?