2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İzin konusunda da arkadaşlar çalıştığınız okul ve meb de bitiyor iş bazı arkadaşlar beş haftayı aktarabilirkrn başka şehirdeki arkadaşlar. Aktaramadı

5haftalık ken 7.3 mm keseyi gördük canım inş. Kalp atışınıda duymayı ümit ediyorum

Kizlar benim ne tiksinme ne bisi. Her seyi yiyorum. Zaten kilolu hamile kaldim. Sigarayi da bırakınca elim ayagim bos durmuyo. Bulantim yok ama midem tatsiz. Uyku hali var ama inanilmaz halsizim kan degerimin biri dusukmus. Bide crinone jel verdi doktor. Alttan uc bucuk sene sonra kendisi geldi bebegim. Daha once negatif tup bebegi soyleyince verdi doktor. Hepimiz endise ile kalp atisi gununu bekliyoruz. Rabbim hayirli haber almamizi nasip etsin

Sağ salim kucağına alırsın inş.cnm benim ne midem bulanıyor nede cnm birşey cekiyor

Evet o sabırsızlıkla beklenen an bu akşam bitti ve bebişimin olacağını öğrenmiş bulunmaktayım Allah herkese o Mutluluğu tattırsın nasip etsin

Hayırlı olsun arkadaşm.
Evet anasınıfı öğretmeniyim :)
Arkadaşlar inş. Kalp atışını duyarım ve sizden de hayırlı haberler alırız.

Iyi aksamlar kizlar...bende eylul annesiyim :) bugun ogrendim degerim biraz dusuk 20 yeni tutunmus kuzum bana...
mart ayinda tup bebekle ikizlerime hamile kaldim ama gelisimleri durdu kurtaj oldum...bu bizim icin tam bi mutluluk oldu Rabbim insallah saglikli sihhatli kucagimiza aldirir bebeklerimizi

Ben de İngilizce ogretmeniyim. Su izin konusu aklima takildi. Aktarma idareye,ilceye gore değişiyor demissin etrafında iznini devredebilen var mi?

Ankara da gittiğiniz hastane doktor varmı ama çok iyi olsun bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlar bugün 5.haftanın son günü çok şükür iyiydim ama biraz önce kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu çok korkuyorum.napıcam bilmiyorum..böyle bişey yaşayan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…