- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
inşallah olmasınevet bebek büyüdükçe onların yaşanması normal. benden 3 ay önde olan bir arkadaşım var o ne diyorsa onu yaşıyorum aşağı yukarı tecrübe meselesi tabi:) ama uzunca olursa dikkate al derim.ve karın ağrısına dikkat et. o sıkıntılı benim bildiğim. bi şey olmaz inşallah ferah tut kalbini :)
Evet 17 aralikta gittim 24 aralik yani yarin 9 a randevu aldim ama kararsizim.vajinal ultrason zaraar verirmi acaba diye icim icimi yiyo. Beklenen adet gununde 218 cikti beta hcg. Doktor daha kan tahlili yapmadan hemen hamilesin dedi idrar testine gore. Gideyimmi yani yarin?
Canim gozun aydin.bidaha ne zaman cagirdi?toplam 2 kez doktora gittim 2 sinde de vajinal baktı birinde kese diğerinde kalp atışı dinledik çok şükür.. doktoruma çok güveniyorum.. ama eğer için rahat etmeyecekse yarın daha karından görünmeyebilir oyüzden pazartesi salı karından net görürsün
Canim gozun aydin.bidaha ne zaman cagirdi?
Ya kızlar alttan keseyi bebeği gösterirken eşiniz de girip o da gördü mü? Ben eşim de görsün ve o heyecanı hissetsin istiyorum, doktor alır mı içeritoplam 2 kez doktora gittim 2 sinde de vajinal baktı birinde kese diğerinde kalp atışı dinledik çok şükür.. doktoruma çok güveniyorum.. ama eğer için rahat etmeyecekse yarın daha karından görünmeyebilir oyüzden pazartesi salı karından net görürsün
Benim hafif hafif midem bulanır gibi oluyor ama ondan sonra hemen ağzıma tuzlu çubuk kraker, beyaz peynir, krik krak birşeyler atıyorum. Akşamüzeri yemekten önce olabiliyor. Sabah da hemen yemediysem ya da sıvı aldıysam biraz. Ama abartılacak birşey değil. Bende ani yorgunluklar, unutkanlık, bel ağrısı ve varis oluşumu var daha çok. Bu dertlerle uğraşıyorum yani.Doğrudur canım ama bende belirtiler aşırı başladı kusma çok şiddetli sabahı göremiyorum resmen kalktığımda hava kararmış oluyor vesaire canım şu an durumum kötü doktor protestan ve ozyd bulantı ilacı verdi sen şu an nasıl sın ben iyi değilim yanı birde bu ilaçları kullanan varmı
Kızlarr ciddi boyutta uyku sorunum var, uyuyamıyorum, bacaklarımda kasılmalar oluyor, panik atak dönüyor galiba çok korkuyorum!aranızda panik atak anksiyete yaşayan var mı?
canım tansıyon ılacı kulan bıse olmazkı ben kızımda kulandım daha once konusmustuk bunu bak heycandanda yukselıyor olabılır ben her dr kontrolunde yuksek cıkıyordu kotu seyler soylerse dıye ordan cıkıyorum ıyı seylerle saglık ocagına dırekt yok tansıyon normal ama yınede garantıye alalım dıye ılac kulandım
Ya kızlar bebek şekerlemeleri ve lavaboya kesesi yapmak istiyorum evde kendim el becerim vardır aha önce kına magnetlerimi yapmıştım bu tarz fikri olan varmı aranızda
Kızlar benim aklıma takılan bişey var lütfen bilgisi olan biri yardimci olsun rica ediyorum. Şimdi ben 4 ocakta bhcg yaptirmistim 1.37 çıkmıştı. 11 ocakta tekrar test yaptırdım 256.6 çıktı. 12 ocakta doktora gittim tekrar bhcg yaptırdım. 415.1 çıktı. 16 ocakta keseyi gördük. 4.8 mm idi. 21 ocakta 9.6 mm oldu kese. Bebeğin haftasını bir türlü hesaplayamiyoru m. Doktorun hesabina göre 6 haftalikti şimdi. Ama en son 9.6 mm yi gördüğünde 5 haftalik dedi. Bir türlü çözemedim. Tahmini olan var mı?
Adetin gecince mi gitmistin doktora? Calistigim icin cumartesiye denk gelince ben beklenen adet tarihinde gitmistim. Birde cok usuyorum ben normalmi? Kan tahlilide yaptirmak istiyorum kansizlik yoktu amatoplam 2 kez doktora gittim 2 sinde de vajinal baktı birinde kese diğerinde kalp atışı dinledik çok şükür.. doktoruma çok güveniyorum.. ama eğer için rahat etmeyecekse yarın daha karından görünmeyebilir oyüzden pazartesi salı karından net görürsün
Ya kızlar alttan keseyi bebeği gösterirken eşiniz de girip o da gördü mü? Ben eşim de görsün ve o heyecanı hissetsin istiyorum, doktor alır mı içeri
Adetin gecince mi gitmistin doktora? Calistigim icin cumartesiye denk gelince ben beklenen adet tarihinde gitmistim. Birde cok usuyorum ben normalmi? Kan tahlilide yaptirmak istiyorum kansizlik yoktu ama
Ya kızlar bebek şekerlemeleri ve lavaboya kesesi yapmak istiyorum evde kendim el becerim vardır aha önce kına magnetlerimi yapmıştım bu tarz fikri olan varmı aranızda
Bir sorun yok normal ilerliyor kesede görünmüş. Sakin ol. Bir problem olmayacak Allahın izniyle. Kese karnından görüncek kadar büyük değil bu yüzden alttan bakılmış.Kızlar nolur cevap yazın benim gibi olan var mı Benim adetleri çok düzensiz 32-37 gün arasında oluyorum Sat 6 Aralık 15 Ocakta Beta HCG yaptırdım 404,5 çıktı 19 Ocakta 1715 ve 21 Ocak 2499 son artış iki katı olmadı acaba sorun ne olabilir?birde ben ilk 2 tahlili tıp merkezinde yapmıştım bugün özel bi hastanede yaptım bunun bi etkisi olabilirmi?Birde kese alttan bakınca göründü
Aynen kizlar benimde yarin ve pazar sinavlarim var banada dua edin lutfenKızlar bu arada bana bolca dua eder misiniz. Hafta sonu açık öğretim sınavlarım var inşallah iyi geçer duanizi bekliyorum.
merhaba ben de sizin gibi 02 eylul dogum biliyordum ama dr. 27 agustaos dedi sizen tarihde degişiklik olmadı ayrıca benım dr henuz bende hiç bisey istemedi haftaya cumartesi çagırdı sanırım o zaman istiyecek merakla bekliyorum bende tarama testlerini nerde yaptıracaksınız özel mi devlet mi17 Şubata randevu verdi 2 li tarama için.. o gün tam 11+6 olucam inşallah
İnş canım o kadar üzülüyoki insan en ufak bi aksilikte bile Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.Bir sorun yok normal ilerliyor kesede görünmüş. Sakin ol. Bir problem olmayacak Allahın izniyle. Kese karnından görüncek kadar büyük değil bu yüzden alttan bakılmış.
Aynen kizlar benimde yarin ve pazar sinavlarim var banada dua edin lutfen
Mrb gecmis olsun.bendede oldu bugun. Dr a gittim. Progestan verdi. Birde oturarak mi calisiosun dedi evet ddm ama yinede rapor yazdi.yat dedi. Kesin birsy soyleyemeyz ddi. Vucut tepki de veriyor olablr dedi. Endiselenmeli miyim acaba. Sizin nasil gecti mi.4 gündür gelmiyordu canım bugün gelince tırstım, teşekkür ederim normal sanırım bu akıntının devam etmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?