- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 30
Canım benim de hep düşük 9a 4 benim bulantım felan çok bişi de yiyemiyorum ondan diyolar ama bilmiyorumkızzzlar benimde sürekli düşük tansiyonum bi sakıncası olurmu acaba ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim de hep düşük 9a 4 benim bulantım felan çok bişi de yiyemiyorum ondan diyolar ama bilmiyorumkızzzlar benimde sürekli düşük tansiyonum bi sakıncası olurmu acaba ne yapmalıyım
kaçıncı haftadasın canım?Kızlar benim de bu sabah hafif bi bulantım, baş dönmem oldu. Hcg artıyo diye mi ki
Sat a göre 6 canımkaçıncı haftadasın canım?
Ben de yeni ogrendm tahmini dogum 28 eylul. Ikinci bebisim hayirli olsun arkadasm belli ki allah nasip ederse birlikte takip edecegizherkesee merhabalarrrrrr bende hamile olduğu yeni öğrendim ..2. kez tüp bebek tedavisi ile yine eylül annesi olacağım kızımda 2012 eylül doğumlu :)
heran ikiz haberini duyabiliriz değerim biraz yüksek hayırlısı bakalım
benide listeye eklermisiniz ? adet tarihim 23 aralık ..beklenen doğum 29 eylül ..2. bebek
teşekkür ederim şimdidien
Korkma riskin vardır sadece. Yalnızca yatıcaksın. Ayağının altına minder koyucaksın. Bol bol dinleneceksin. Allah izin verirse hiç bişe olmaz. Üzülme. Dualarımz bütün hamilelerle.Kızlar hayallerim vardı kalp atışını duyunca bende eylül annesiyim dicektim 2,5 sene ugras sonrası... dün gece yogun kanamayla acile gittim berbat bı doktordu hakkım vars ahelal atmıyorum düşük yapıyorsnn dedi... sabah kendı doktoruma gittim kanaman var iğne verdi 1 hafta sonra gel dedi... çok kötüyüm tanımıyorsunuz benı ama bu mübarek günde dua edin bana düşmesin yavrum
Cnm dusseydi duserdi ben dusuk gecirdim bak cok sukur dusmemis smdi kafana takmadan dinlen bol bol.dualarimiz seninle allah buyukturKızlar hayallerim vardı kalp atışını duyunca bende eylül annesiyim dicektim 2,5 sene ugras sonrası... dün gece yogun kanamayla acile gittim berbat bı doktordu hakkım vars ahelal atmıyorum düşük yapıyorsnn dedi... sabah kendı doktoruma gittim kanaman var iğne verdi 1 hafta sonra gel dedi... çok kötüyüm tanımıyorsunuz benı ama bu mübarek günde dua edin bana düşmesin yavrum
benim bildiğim bu haftalarda başlıyormuş zaten. ama ben 7+2 yim bugun sat göre tık yok :) normal yani senin durumunSat a göre 6 canım
aynen baştan sona mucizeebu zaten allahın bir lütfü bu tarz zararlı alışkanlıkların bırakılmasına da vesile bence mide bulantısı,tiksinti çok ilginç değil mi?
Gunaydin gecmis olsun umarim siki siki tutunur bebis.bendede acik kahve leke oldu. Dr a geldim simdi. Ins kotu bisi demezgünaydın,bende üç gündür kahverengi lekelenmeler vardı.sağlık ocağı çok yakın bana gittim,tahlil yaptılar ama beta hcg normal çıktı.birazdan kendi doktoruma gideceğim.düşük riski olabilir dediler,korkuyorum açıkçası...
hayırlısı canım umarım tutunur ve bırakmaz annesini kafandan en kötüsünü çıkar ve at iyi şeyler düşün..... üzüldüm...Kızlar hayallerim vardı kalp atışını duyunca bende eylül annesiyim dicektim 2,5 sene ugras sonrası... dün gece yogun kanamayla acile gittim berbat bı doktordu hakkım vars ahelal atmıyorum düşük yapıyorsnn dedi... sabah kendı doktoruma gittim kanaman var iğne verdi 1 hafta sonra gel dedi... çok kötüyüm tanımıyorsunuz benı ama bu mübarek günde dua edin bana düşmesin yavrum
günaydın :)aynen baştan sona mucizee
o ilaç düşmesin diye kullanılıyor aslında.. Kanama,kasık ağrısı , bel ağrısı bunlar hep düşük ihtimalleri küçük bi ihtimal olsada.. Doktorum risk etmeyelim kullanalım dedi.kullandım 2 gün sonra kasık ağrılarım geçti.mrb benimde kasık agrılarım çok oluyo korkuyorum aslında düşükmü yapıcam diye yarın doktora gidicem bu kullandıgınız ilaç kanama yada leke gelince kullanılmıyomuydu acaba yanlışmı biliyorum
günaydınlarrrgünaydın :)
Allahim korusun yavrunuzu.Kızlar hayallerim vardı kalp atışını duyunca bende eylül annesiyim dicektim 2,5 sene ugras sonrası... dün gece yogun kanamayla acile gittim berbat bı doktordu hakkım vars ahelal atmıyorum düşük yapıyorsnn dedi... sabah kendı doktoruma gittim kanaman var iğne verdi 1 hafta sonra gel dedi... çok kötüyüm tanımıyorsunuz benı ama bu mübarek günde dua edin bana düşmesin yavrum
Kızlar hayallerim vardı kalp atışını duyunca bende eylül annesiyim dicektim 2,5 sene ugras sonrası... dün gece yogun kanamayla acile gittim berbat bı doktordu hakkım vars ahelal atmıyorum düşük yapıyorsnn dedi... sabah kendı doktoruma gittim kanaman var iğne verdi 1 hafta sonra gel dedi... çok kötüyüm tanımıyorsunuz benı ama bu mübarek günde dua edin bana düşmesin yavrum
Benim bugün kasığıma kramp giriyor saniye sürüyor.ara ara böle iğne batar gibi? Normal mi ki???günaydın :)
hayırlı olsun öncelikle. yanlış anlamadıysam 7 gün öncesinden bahsediyorsunuz. şayet öyleyse hcg 2 günde bir artıyor baya yükselmesi lazım normal şartlarda. sabırsızlığınızı anlıyorum. görebilirsiniz benceGunaydin arkadaslar bende bisey sormak istiyorum neolur yardimci olun.sat 21 aralik.reglim gunu gunune olur saati bile kacmaz gecen hafta cumartesi olmayinca Doktora gittim vaj.ultrason ile bakti keseyi goremedi test yapti beta hcg 218 cikti 10 gun sonra gel keseyi gorelim dedi ama ben cok merak ediyorum sizce yarin gitsem kese gorunurmu? Zarari olur belki diye cok sik doktora gitmek istemiyorum.