• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin arkadaslar bende bisey sormak istiyorum neolur yardimci olun.sat 21 aralik.reglim gunu gunune olur saati bile kacmaz gecen hafta cumartesi olmayinca Doktora gittim vaj.ultrason ile bakti keseyi goremedi test yapti beta hcg 218 cikti 10 gun sonra gel keseyi gorelim dedi ama ben cok merak ediyorum sizce yarin gitsem kese gorunurmu? Zarari olur belki diye cok sik doktora gitmek istemiyorum.
belki görünmezse daha çok canın sıkılcak ama. Çok şükür bak beta gayet iyi..10 gün beklemezsen bile 2-3 gün bekle . biz beta 775 de gördük keseyi. 2-3 güne seninde 800-1000 olur heralde.. Tebrik ediyorum ayrıcada:)

Benim bugün kasığıma kramp giriyor saniye sürüyor.ara ara böle iğne batar gibi? Normal mi ki???
uzun sürmesi iyi değil diye biliyorum.doktorum b reni uyarmıştı uzun süre kramp ağrı tarzı şeyler devam ederse hemen hastaneye gel diye. adım atmakta zorlanacaksın ama o derece. karın ağrın var mı? geçmiş olsun canım.

Gunaydin arkadaslar bende bisey sormak istiyorum neolur yardimci olun.sat 21 aralik.reglim gunu gunune olur saati bile kacmaz gecen hafta cumartesi olmayinca Doktora gittim vaj.ultrason ile bakti keseyi goremedi test yapti beta hcg 218 cikti 10 gun sonra gel keseyi gorelim dedi ama ben cok merak ediyorum sizce yarin gitsem kese gorunurmu? Zarari olur belki diye cok sik doktora gitmek istemiyorum.

pardon ctesi gitmişsinnn,üstünden de 1 hafta geçmiş,kesinlikle gitmelisin.

Kızlar benim aklıma takılan bişey var lütfen bilgisi olan biri yardimci olsun rica ediyorum. Şimdi ben 4 ocakta bhcg yaptirmistim 1.37 çıkmıştı. 11 ocakta tekrar test yaptırdım 256.6 çıktı. 12 ocakta doktora gittim tekrar bhcg yaptırdım. 415.1 çıktı. 16 ocakta keseyi gördük. 4.8 mm idi. 21 ocakta 9.6 mm oldu kese. Bebeğin haftasını bir türlü hesaplayamiyoru m. Doktorun hesabina göre 6 haftalikti şimdi. Ama en son 9.6 mm yi gördüğünde 5 haftalik dedi. Bir türlü çözemedim. Tahmini olan var mı?

uzun sürmesi iyi değil diye biliyorum.doktorum b reni uyarmıştı uzun süre kramp ağrı tarzı şeyler devam ederse hemen hastaneye gel diye. adım atmakta zorlanacaksın ama o derece. karın ağrın var mı? geçmiş olsun canım.
sağol canım.. Karın ağrım yok..uzun değil saniye sürüyor sonra bayaca bi olmuyor. hep otururken oluyor. büyüyoruz heralde:)

Kızlar benim aklıma takılan bişey var lütfen bilgisi olan biri yardimci olsun rica ediyorum. Şimdi ben 4 ocakta bhcg yaptirmistim 1.37 çıkmıştı. 11 ocakta tekrar test yaptırdım 256.6 çıktı. 12 ocakta doktora gittim tekrar bhcg yaptırdım. 415.1 çıktı. 16 ocakta keseyi gördük. 4.8 mm idi. 21 ocakta 9.6 mm oldu kese. Bebeğin haftasını bir türlü hesaplayamiyoru m. Doktorun hesabina göre 6 haftalikti şimdi. Ama en son 9.6 mm yi gördüğünde 5 haftalik dedi. Bir türlü çözemedim. Tahmini olan var mı?
Tebrikler öncelikle canım, kafanı hiç karıştırma.SAT a göre hesap yap ki tüm gelişimleri o hesaba göre takip edebilirsin.doktorum dediği tahmini anne karnına düşüştür.

bence de görebilirsin

sağol canım.. Karın ağrım yok..uzun değil saniye sürüyor sonra bayaca bi olmuyor. hep otururken oluyor. büyüyoruz heralde:)
evet bebek büyüdükçe onların yaşanması normal. benden 3 ay önde olan bir arkadaşım var o ne diyorsa onu yaşıyorum aşağı yukarı tecrübe meselesi tabi:) ama uzunca olursa dikkate al derim.ve karın ağrısına dikkat et. o sıkıntılı benim bildiğim. bi şey olmaz inşallah ferah tut kalbini :)

pardon ctesi gitmişsinnn,üstünden de 1 hafta geçmiş,kesinlikle gitmelisin.
Evet 17 aralikta gittim 24 aralik yani yarin 9 a randevu aldim ama kararsizim.vajinal ultrason zaraar verirmi acaba diye icim icimi yiyo. Beklenen adet gununde 218 cikti beta hcg. Doktor daha kan tahlili yapmadan hemen hamilesin dedi idrar testine gore. Gideyimmi yani yarin?

Kızlar bugün tekrar doktora görünücez nolur dua edin bizim için inş hayırlı haberlerle döneriz karından bi görünse kesemiz içim rahat edicek nolur duanızı esirgemeyin bizden

Tebrikler öncelikle canım, kafanı hiç karıştırma.SAT a göre hesap yap ki tüm gelişimleri o hesaba göre takip edebilirsin.doktorum dediği tahmini anne karnına düşüştür.

Doktor geç döllenme olmuş sanırım dedi. Bak şimdi 4 ocakta 1.37 çıktı. En fazla döllenme olmuş fakat rahme dusmemis olsa oradan 15 günlük olur o da taş catlasin. Üreme dersi aldım okulda oradan baya bir bilgim var ama kafam yine de karışıyor. 4 ocakta 15 günlük olsa suan 34 günlük falan oluyor dimi. Yani 4+6 oluyor. Benim hesabıma göre bu tabi. Acaba doğru mu ki hesabım sizce kızlar?

Doktor geç döllenme olmuş sanırım dedi. Bak şimdi 4 ocakta 1.37 çıktı. En fazla döllenme olmuş fakat rahme dusmemis olsa oradan 15 günlük olur o da taş catlasin. Üreme dersi aldım okulda oradan baya bir bilgim var ama kafam yine de karışıyor. 4 ocakta 15 günlük olsa suan 34 günlük falan oluyor dimi. Yani 4+6 oluyor. Benim hesabıma göre bu tabi. Acaba doğru mu ki hesabım sizce kızlar?
:)) geç döllenme de olsa bunu bilemiyoruz ya tatlım o yüzden sat garanti:)) sen doktoruna gittiğinde bi sor

gunaydınn ben galiba hayırlısyla agustos annesi olacagım dr oyle soyledi sımdi ben aguastos annelerini mi takıp edecegım alısmıstım buaryaaa onlar baya bayaa ilerlemişş:( alısmıstım buaraya daaa

Evet 17 aralikta gittim 24 aralik yani yarin 9 a randevu aldim ama kararsizim.vajinal ultrason zaraar verirmi acaba diye icim icimi yiyo. Beklenen adet gununde 218 cikti beta hcg. Doktor daha kan tahlili yapmadan hemen hamilesin dedi idrar testine gore. Gideyimmi yani yarin?
git gitt, bizde gittik şimdi doktora dedikki bizim gebelik şüphemiz var hemen ultrasonla baktı. keseyi gösterdi bak işte şüpheli bölge diye,sonra kan testi istedi..olabilir yani. vajinal ultrasonun düşük tehlikesi olmadığı sürece bi tehlikesi yokmuş. Sonuçta ilişki de yasak değil,aynı hesap:) zaten yarın gittiğinden alttan bakcak diye bişey yokki.. önce ultrasonla bakar görünmezse vajinal ultrason.panik olma lütfen

canim selulit kreminin kimyasallari nelerdir bir fikrim yok ama genelde normalde kullandigimiz gunluk nemlendirici kremlerde bile tedirgin oluyoruz yine de dr.una danismadan kullanma derim...bu arada sana dr.un ikili test icin tarih verdi mi...

yok canım ben bu hafta gitmedim dr a pazartesi gidicem. muhtemelen o zaman test için tarih verir. çünkü 12. haftada isteniyor diye biliyorum canım

:)) geç döllenme de olsa bunu bilemiyoruz ya tatlım o yüzden sat garanti:)) sen doktoruna gittiğinde bi sor

Soracağım catlayacagim yoksa :D yumurtaligimda siyah bir leke vardı doktora kist mi bu dedim Hayır dedi. O zaman Corpus luteum dedim evet dedi yüzüme şaşkın şaşkın baktı :) dedim hocam ben üreme dersi aldım oradan biliyorum dedim. Gidince tahminimi anlatacağım. Bakalım doğru mu. Ama işin ilginç yani 27 günlük bebek karindan yapılan ultrasonda görülür mu ? Kafamda deli sorular :) Ben işe gideyim bari en iyisi yoksa düşün düşün kafayı yiyeceğim :D

Back