2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
mrb benimde kasık agrılarım çok oluyo korkuyorum aslında düşükmü yapıcam diye yarın doktora gidicem bu kullandıgınız ilaç kanama yada leke gelince kullanılmıyomuydu acaba yanlışmı biliyorum

kizlar deli gibi eksi seyler yiyorum tatli ile aram hic ama hic yok...eksi yenildiginde kiz olur diyenler var...ben de zaten kiz hissediyorum...tursu manyagi oldum resmen...her gun cikolata yiyen ben cikolataya agzimi surmuyorum...
Aynen hergun cikolata yemeye bayılırdım simdi görmek bile istemiyorum ilerde karsılaştırırız bakalım kız mı erkekmi allah saglıklısını versın bende ilk defa yarın gidicegim doktora cok heyecanlıyım

kızlar aranızda hamilelikte selülit kremi kullanan var mı? ben nivea nın kullanıyordum hamile kalınca kullanmamaya başladım zararı olup olmadığını bilmediğim için, bilgi verirseniz sevinirim

evet bakalim tecrubeler dogru cikacak mi..hayirlisi olsun da kiz erkek hiiiiccc fark etmez...guzel haberler verirsin canim yarin insallah...

Canım benım 5+0 da hcg 8170 cıktı bence degerlerden cok ultrason goruntulerı onemli aynen bende yarın gidicem

kızlar aranızda hamilelikte selülit kremi kullanan var mı? ben nivea nın kullanıyordum hamile kalınca kullanmamaya başladım zararı olup olmadığını bilmediğim için, bilgi verirseniz sevinirim
canim selulit kreminin kimyasallari nelerdir bir fikrim yok ama genelde normalde kullandigimiz gunluk nemlendirici kremlerde bile tedirgin oluyoruz yine de dr.una danismadan kullanma derim...bu arada sana dr.un ikili test icin tarih verdi mi...

Merhaba kizlar bende yeniyim aranizda 6+5 gunluguz c.tesi kalp atisi duymaya gidicez insallah duyarizda icimiz rahat eder :)

Selam kızlar bugün itibariyle mide bulantılarım başladı , kokulardan diksindim artmadan azalarak geçer umarım
Oğlum 6 yaşında 1. sınıfa gidiyor karne hediyesi olarak haftaya kardeşinin olacağını söyleyeceğim, tabii kalp atışlarını duyarsak

İyi dayanmışsın vallah ben çift çizgiyi görür görmez haberi oldu oğlumun ama açık kapıda bırakmıştım galiba diye :)

kızzzlar benimde sürekli düşük tansiyonum bi sakıncası olurmu acaba ne yapmalıyım

Doğrudur canım ama bende belirtiler aşırı başladı kusma çok şiddetli sabahı göremiyorum resmen kalktığımda hava kararmış oluyor vesaire canım şu an durumum kötü doktor protestan ve ozyd bulantı ilacı verdi sen şu an nasıl sın ben iyi değilim yanı birde bu ilaçları kullanan varmı

Maydanoz
kimyon
tarçın
adaçayı....sinameki...fesleğen
sık kullanıldığı takdirde rahim kasılmaları
başlar vücud bebeği atarmis
tırstim
kızlar doğru bir numaralı düşük yaptıran besinler dikkat edilmesi lazım bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…