bu bilgi çok iyi olduKı
kızlar doğru bir numaralı düşük yaptıran besinler dikkat edilmesi lazım bunlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bilgi çok iyi olduKı
kızlar doğru bir numaralı düşük yaptıran besinler dikkat edilmesi lazım bunlara
Bende çok heyecanlıyım ama bir yondende erkenmi diyorum Canım senle aynı haftayız âşermen sık oluyormuBilgisayarı açınca hamile kıyafetlerine bakmaya başlıyorum önce ardından E-bebek, gittigidiyor, vs tüm bebek eşyalarını beşiklerini inceliyorum :) çok heyecanlanıyorum yaa içim içime sığmıyo:) Rabbim hayırlı eylesin inşAllah bu heyecanımızı :)
Erken aslında tabi daha 8 ay var nerdeyse ama duramıyorum inceliyorum illa :) aşermem yok hatta aşermenin nasıl olduğunu bile yeni öğrendim o şeyin kokusu gelirmiş burnuna hiç öyle olmadı şimdiye kadar ama canım evde olan şeylerden istiyo genelde biraz yiyorum tok bile olsam belki bebiş istemiştir deyip :) sende varmı aşerme? Ve keseyi gördün mü canım? Ve kalp atışını duydun mu ?Bende çok heyecanlıyım ama bir yondende erkenmi diyorum Canım senle aynı haftayız âşermen sık oluyormu
Bol istirahat et canım dikkat et kendineBugun kendimi cok yordum yeni yataga girdim ve kasiklarimmm cok fena agriyorr.
kızzzlar benimde sürekli düşük tansiyonum bi sakıncası olurmu acaba ne yapmalıyım
Evet harika bir ses duygu ben hazırlıklı gittim telefon elimdeydi muaneye başlamadan açtım kamerayiGozun aydin canim bende bugun duydum valla heyecandan cekemedim ben cok guzel bir duyguymus dimi..daha yeni yeni idrak ediyorum icimde canlinin oldugunu
Ben de istiyorum herşeyi evimde yapmayı cinsiyeti belli olsun Eminönü'ne gideriz artık :))Ya kızlar bebek şekerlemeleri ve lavaboya kesesi yapmak istiyorum evde kendim el becerim vardır aha önce kına magnetlerimi yapmıştım bu tarz fikri olan varmı aranızda
oyyyy maşallah canım... içimde hiç his yok derken umutsuz musun ??
bu zaten allahın bir lütfü bu tarz zararlı alışkanlıkların bırakılmasına da vesile bence mide bulantısı,tiksinti çok ilginç değil mi?tabiki hayır hele ki şu haftalar ne kadar önemli. Korkmuştum , ilk hafta bırakamadm hep canım çekti ama şimdi midem ii değil ya hiç istemiyor
desene senle aynıyız bazen hamile olduğumu unutuyorum inan :) bende şuan 7+2 yim ama haftaya kontrolüm bakalım darısı başıma bende bi hayırlısıyla duysam kuzumun kalp atışlarını.arkadaşlar ben geçen cuma gittim doktora ve bebeği gördük ve kalp atışını dinledik yani 7 haftalıkken. hala bende bulantı vs yok, sadece bol yorgunluk ve uyku hali var . 6. hafta da keseyi görüp bebeği görememiştik . o yüzden endişelenmeyin her bebek farklı , ham,lel,k hesaplamarda sapma olabilir. benim ki mesela geç döllenme olmuş.
allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. hoş geldin :)herkesee merhabalarrrrrr bende hamile olduğu yeni öğrendim ..2. kez tüp bebek tedavisi ile yine eylül annesi olacağım kızımda 2012 eylül doğumlu :)
heran ikiz haberini duyabiliriz değerim biraz yüksek hayırlısı bakalım
benide listeye eklermisiniz ? adet tarihim 23 aralık ..beklenen doğum 29 eylül ..2. bebek
teşekkür ederim şimdidien