• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bilgisayarı açınca hamile kıyafetlerine bakmaya başlıyorum önce ardından E-bebek, gittigidiyor, vs tüm bebek eşyalarını beşiklerini inceliyorum :) çok heyecanlanıyorum yaa içim içime sığmıyo:) Rabbim hayırlı eylesin inşAllah bu heyecanımızı :)

Bilgisayarı açınca hamile kıyafetlerine bakmaya başlıyorum önce ardından E-bebek, gittigidiyor, vs tüm bebek eşyalarını beşiklerini inceliyorum :) çok heyecanlanıyorum yaa içim içime sığmıyo:) Rabbim hayırlı eylesin inşAllah bu heyecanımızı :)
Bende çok heyecanlıyım ama bir yondende erkenmi diyorum Canım senle aynı haftayız âşermen sık oluyormu

Ya kızlar bebek şekerlemeleri ve lavaboya kesesi yapmak istiyorum evde kendim el becerim vardır aha önce kına magnetlerimi yapmıştım bu tarz fikri olan varmı aranızda

Bende çok heyecanlıyım ama bir yondende erkenmi diyorum Canım senle aynı haftayız âşermen sık oluyormu
Erken aslında tabi daha 8 ay var nerdeyse ama duramıyorum inceliyorum illa :) aşermem yok hatta aşermenin nasıl olduğunu bile yeni öğrendim o şeyin kokusu gelirmiş burnuna hiç öyle olmadı şimdiye kadar ama canım evde olan şeylerden istiyo genelde biraz yiyorum tok bile olsam belki bebiş istemiştir deyip :) sende varmı aşerme? Ve keseyi gördün mü canım? Ve kalp atışını duydun mu ?

Ne guzel herkes melegini gormus duymus insallah bende haftaya bu sevinci yasar sizinle paylasirim cok heyecanliyim zaman gecmek bilmiyor bi gorsek soyle duysak deli gibi su hamilelik sevinci yasasam insan hep merak ediyor su olacak mi bu olacak mi puff :KK64:

herkesee merhabalarrrrrr bende hamile olduğu yeni öğrendim ..2. kez tüp bebek tedavisi ile yine eylül annesi olacağım kızımda 2012 eylül doğumlu :)
heran ikiz haberini duyabiliriz değerim biraz yüksek hayırlısı bakalım

benide listeye eklermisiniz ? adet tarihim 23 aralık ..beklenen doğum 29 eylül ..2. bebek
teşekkür ederim şimdidien

Gozun aydin canim bende bugun duydum valla heyecandan cekemedim ben cok guzel bir duyguymus dimi..daha yeni yeni idrak ediyorum icimde canlinin oldugunu
Evet harika bir ses duygu ben hazırlıklı gittim telefon elimdeydi muaneye başlamadan açtım kamerayi:KK46:
Peki senin yavru kaç mm? doktor benimkine 7 mm dedi gerçi iyi dedi ama ben evham yaptım nette hep 1 cm civarı diyor 7 haftalık bebekler için

günaydın,bende üç gündür kahverengi lekelenmeler vardı.sağlık ocağı çok yakın bana gittim,tahlil yaptılar ama beta hcg normal çıktı.birazdan kendi doktoruma gideceğim.düşük riski olabilir dediler,korkuyorum açıkçası...

tabiki hayır hele ki şu haftalar ne kadar önemli. Korkmuştum , ilk hafta bırakamadm hep canım çekti ama şimdi midem ii değil ya hiç istemiyor:KK12:
bu zaten allahın bir lütfü bu tarz zararlı alışkanlıkların bırakılmasına da vesile bence mide bulantısı,tiksinti çok ilginç değil mi?

arkadaşlar ben geçen cuma gittim doktora ve bebeği gördük ve kalp atışını dinledik yani 7 haftalıkken. hala bende bulantı vs yok, sadece bol yorgunluk ve uyku hali var . 6. hafta da keseyi görüp bebeği görememiştik . o yüzden endişelenmeyin her bebek farklı , ham,lel,k hesaplamarda sapma olabilir. benim ki mesela geç döllenme olmuş.
desene senle aynıyız bazen hamile olduğumu unutuyorum inan :) bende şuan 7+2 yim ama haftaya kontrolüm bakalım darısı başıma bende bi hayırlısıyla duysam kuzumun kalp atışlarını.

herkesee merhabalarrrrrr bende hamile olduğu yeni öğrendim ..2. kez tüp bebek tedavisi ile yine eylül annesi olacağım kızımda 2012 eylül doğumlu :)
heran ikiz haberini duyabiliriz değerim biraz yüksek hayırlısı bakalım

benide listeye eklermisiniz ? adet tarihim 23 aralık ..beklenen doğum 29 eylül ..2. bebek
teşekkür ederim şimdidien
allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. hoş geldin :)

Back