2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bence de canim baska dr.a git ne demek degismez...yine de baksaydi...insallah hayirli haberler alirsin...
amin canım inşallah.
bakmadı uyuz oldum zaten başka doktora gitcem.
yalnız kızlar dikkatimi çeken bi durum var ben şimdi adetim 4 gün geçince yaptırdım bu testi ve 1447 çıktı
bi çok kişi adeti 5 gün geçiyo 300 500lerle öğreniyor.
benimki baya yüksek çoğu kişiye göre ve yerleşme lekemde geldi 28.günümde.
zaten benim adetim 28günde bir.yani saçmaladım ama demekki bu değer başlarda çok iyi arttı
sonraları neden bu kadar yavaşladı.ben şimdi 5+5 im ve bu zamanlarda hcg 3000 falan çoğu kişide
ay ne bilim kızlar ya umut fakirin ekmeği neyse yarın belli olur herşey artık.

Kızlarr ciddi boyutta uyku sorunum var, uyuyamıyorum, bacaklarımda kasılmalar oluyor, panik atak dönüyor galiba çok korkuyorum! aranızda panik atak anksiyete yaşayan var mı?

Kızlarr ciddi boyutta uyku sorunum var, uyuyamıyorum, bacaklarımda kasılmalar oluyor, panik atak dönüyor galiba çok korkuyorum! aranızda panik atak anksiyete yaşayan var mı?
ilk hafta bende uyuyamıyordum heycana bağladım şimdi 11 de yatıyorym en az 3 kere wc ya kalkıyorum sanahta 10 zorla uyanıyorum öğlende 1 2 saat yine şekerleme yapıyorum geçici bi durum olabilir bence biraz gözlemle olmazsa dr sorarsın cnmççç

Canım ben iyiudim hatta progestandan dolayı kafamı kaldıramıodum, iki gündür kötüyüm korkuyorum çok

canim beta olayi kisiden kisiye degisir...her zaman umutlu olmaliyiz...srn yarin fa git bakalim ne diyecek valla hepimiz merak ediyoruz canim dua ediyoruz...kalbini ferah tutmaya devam et sabrina masallah canim..

ilaçtan olabilirmi acaba dr sorsana bi
Normalde panik atak, anksiyete yaşıyordum önceden, belki dediğin gibidir de ben ona bağlıyorumdur zaten panik yapmaya çok müsaitim, cumartesi gidicem doktora bi sorayım bakalım..

Canm tesekkurler bunlsri biliyorum ama bu igne ne zaman uygulaniyor 28. Hafta ve dogduktan sonra 72 saat icinde mi yanlis anlamamsm degil mi

sorma indirimleri yakalasak super olurdu...ama kim tutar bizi biraz daha buyusun minnaklar o zaman burda paylasiriz aldiklarimizi tavsiyeler veririz...heyecan verici olacak...
Aynen vnm ben zara da zıbın aldm 5 li 40 TL 2 tane aldm bi 3-6 ay bri 12-18 dayanamadm beyaz krem flan aldm

Canim benimde adeti 2gun gecince 1118 idi bence seninkide normal canini sikma.. Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Aynen vnm ben zara da zıbın aldm 5 li 40 TL 2 tane aldm bi 3-6 ay bri 12-18 dayanamadm beyaz krem flan aldm
gule gule kullansin minnakin canim...ben dayanamiyorum ama alsam esim yine abartiyorsun der..o yuzden beklemedeyim ama cok sabirsizlaniyorum alisverise ve de cok ozeniyorum...

kizlar deli gibi eksi seyler yiyorum tatli ile aram hic ama hic yok...eksi yenildiginde kiz olur diyenler var...ben de zaten kiz hissediyorum...tursu manyagi oldum resmen...her gun cikolata yiyen ben cikolataya agzimi surmuyorum...

kizlar deli gibi eksi seyler yiyorum tatli ile aram hic ama hic yok...eksi yenildiginde kiz olur diyenler var...ben de zaten kiz hissediyorum...tursu manyagi oldum resmen...her gun cikolata yiyen ben cikolataya agzimi surmuyorum...

aynen ben de öyleyim tatlıya bayılırdım. ama şimdi tatlı görmek istemiyorum. :) turşuuuu

arkadaşlar aranızda istanbulda olup çakmak erdem hastanesine giden var mı?

selam kızlar bende eylül annesi olucam inş ama benim sat 17 aralık bugün 5+1 sizce dr a gitsem keseyi görürmü merak ediyorum
tbrkler cnm evet gitsen görünür büyük ihtimalle benim görünmüştü hayırlı olur inşallah

canım tansıyon ılacı kulan bıse olmazkı ben kızımda kulandım daha once konusmustuk bunu bak heycandanda yukselıyor olabılır ben her dr kontrolunde yuksek cıkıyordu kotu seyler soylerse dıye ordan cıkıyorum ıyı seylerle saglık ocagına dırekt yok tansıyon normal ama yınede garantıye alalım dıye ılac kulandım

evet canım c.tesi kaç haftalık en azından kese boyutuna göre onu söylesin :) sat a göre tutmuyo hep ya
Evet benim de sat göre tutmuyo kan tahlili mi yaptrsam diye düşünüyorum fakat p.tesi görebiliriz diye yaptırmayacağım nasılsa keseden sonra tam kan sayımı yapılacak arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…