• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende kasık ağrıları için kullanmaya başladım progestanı, ağrılarım geçti ama hala kullanıyorum maalesef..kalp atışlarını duyduk biz ,işte ozaman anladm ki orda bişey var, çok fena bi duygu,tarifsiz
mrb benimde kasık agrılarım çok oluyo korkuyorum aslında düşükmü yapıcam diye yarın doktora gidicem bu kullandıgınız ilaç kanama yada leke gelince kullanılmıyomuydu acaba yanlışmı biliyorum

kizlar deli gibi eksi seyler yiyorum tatli ile aram hic ama hic yok...eksi yenildiginde kiz olur diyenler var...ben de zaten kiz hissediyorum...tursu manyagi oldum resmen...her gun cikolata yiyen ben cikolataya agzimi surmuyorum...
Aynen hergun cikolata yemeye bayılırdım simdi görmek bile istemiyorum ilerde karsılaştırırız bakalım kız mı erkekmi allah saglıklısını versın bende ilk defa yarın gidicegim doktora cok heyecanlıyım

kızlar aranızda hamilelikte selülit kremi kullanan var mı? ben nivea nın kullanıyordum hamile kalınca kullanmamaya başladım zararı olup olmadığını bilmediğim için, bilgi verirseniz sevinirim

Ben de öyleyim fakat takvimlere göre erkek çıkıo siz baktınız mı çin rus takvimine fln[/QUOTE
Valla kızlar ben ilk bebegımde cin takvımı kız diyordu oglum oldu simdi bakıyorum erkek diyo bence pek guvenılır degil

Aynen hergun cikolata yemeye bayılırdım simdi görmek bile istemiyorum ilerde karsılaştırırız bakalım kız mı erkekmi allah saglıklısını versın bende ilk defa yarın gidicegim doktora cok heyecanlıyım
evet bakalim tecrubeler dogru cikacak mi..hayirlisi olsun da kiz erkek hiiiiccc fark etmez...guzel haberler verirsin canim yarin insallah...

amin canım inşallah.
bakmadı uyuz oldum zaten başka doktora gitcem.
yalnız kızlar dikkatimi çeken bi durum var ben şimdi adetim 4 gün geçince yaptırdım bu testi ve 1447 çıktı
bi çok kişi adeti 5 gün geçiyo 300 500lerle öğreniyor.
benimki baya yüksek çoğu kişiye göre ve yerleşme lekemde geldi 28.günümde.
zaten benim adetim 28günde bir.yani saçmaladım ama demekki bu değer başlarda çok iyi arttı
sonraları neden bu kadar yavaşladı.ben şimdi 5+5 im ve bu zamanlarda hcg 3000 falan çoğu kişide
ay ne bilim kızlar ya umut fakirin ekmeği neyse yarın belli olur herşey artık.
Canım benım 5+0 da hcg 8170 cıktı bence degerlerden cok ultrason goruntulerı onemli aynen bende yarın gidicem

kızlar aranızda hamilelikte selülit kremi kullanan var mı? ben nivea nın kullanıyordum hamile kalınca kullanmamaya başladım zararı olup olmadığını bilmediğim için, bilgi verirseniz sevinirim
canim selulit kreminin kimyasallari nelerdir bir fikrim yok ama genelde normalde kullandigimiz gunluk nemlendirici kremlerde bile tedirgin oluyoruz yine de dr.una danismadan kullanma derim...bu arada sana dr.un ikili test icin tarih verdi mi...

Merhaba kizlar bende yeniyim aranizda 6+5 gunluguz c.tesi kalp atisi duymaya gidicez insallah duyarizda icimiz rahat eder :)

Selam kızlar bugün itibariyle mide bulantılarım başladı , kokulardan diksindim artmadan azalarak geçer umarım
Oğlum 6 yaşında 1. sınıfa gidiyor karne hediyesi olarak haftaya kardeşinin olacağını söyleyeceğim, tabii kalp atışlarını duyarsak :anneadayı:

Selam kızlar bugün itibariyle mide bulantılarım başladı , kokulardan diksindim artmadan azalarak geçer umarım
Oğlum 6 yaşında 1. sınıfa gidiyor karne hediyesi olarak haftaya kardeşinin olacağını söyleyeceğim, tabii kalp atışlarını duyarsak :anneadayı:
İyi dayanmışsın vallah ben çift çizgiyi görür görmez haberi oldu oğlumun ama açık kapıda bırakmıştım galiba diye :)

canım tansıyon ılacı kulan bıse olmazkı ben kızımda kulandım daha once konusmustuk bunu bak heycandanda yukselıyor olabılır ben her dr kontrolunde yuksek cıkıyordu kotu seyler soylerse dıye ordan cıkıyorum ıyı seylerle saglık ocagına dırekt yok tansıyon normal ama yınede garantıye alalım dıye ılac kulandım
kızzzlar benimde sürekli düşük tansiyonum bi sakıncası olurmu acaba ne yapmalıyım

O kadar çok çabuk ilerliyor ki bu forum takip etmekte zorlanıyorum. Genel olarak mide bulantıları olmayan arkadaşlar var. Ben de huzursuzdum. Doktoruma göre sorun yok. Şanslıyız sadece. Sonuçta başka ufak sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Mesela geçen hafta bel ağrılarım oldu hafif hafif. Yatakta bile ağrıyordu. Sonra unutkanlık başladı. Bir söylediğimi iki cümle sonra unutuyorum :) Bu iki üç gündür de yemekten sonra uykuya dalıyorum hemen. ani yorgunluk gelip gidebiliyor. İki hafta önce de bir iki kere hafif başım döndü. Mide yanması da arada olabiliyor ya da çabucak acıkıyorum. Ama memelerde fazla hassasiyet yok. Göğüs ucu büyüyüp kararma durumu yok. Mide bulantısı vs yok. Doktor kalp atışlarını duyduktan sonra 10. haftaya kadar semptomlar şiddetlenir dedi. Kalp atışını geçen haftasonu duyduk. Herkesin hissettikleri farklı ve değişik şiddetlerde. Panik yapmamak lazım.
Doğrudur canım ama bende belirtiler aşırı başladı kusma çok şiddetli sabahı göremiyorum resmen kalktığımda hava kararmış oluyor vesaire canım şu an durumum kötü doktor protestan ve ozyd bulantı ilacı verdi sen şu an nasıl sın ben iyi değilim yanı birde bu ilaçları kullanan varmı

Back