İnşallah canım, bana zaten sık takip yapılacağını söylediler.annemlerin bi komşusu gebelik tansiyonu vardı 3 gebeliğindede çıktı kızın ilaç kullandı hep riske atma sakın sürekli kontrolleri olursun Allaha emanet bu sefer inş. bişey olmucak...
hiçbi fikrim yok. ilk gebeliğimde böyle değildimGerçekten zor.. Benimde tansiyonum çok düşük hissediyorum. O neden oluyorki?
Ben de kullaniyorum, lekelenmelerim 1 haftadir yok cok sukur. Benim de bitmişti ilacım doktorum dun ben soylemeden kesme dedi ve ben de tekrar basladim. Siz de bir sorun doktorunuzaBen de 3-4 gündür kullanıyorum canım ama kullanmaya Başladıktan sonra kesildi lekelenmelerim. Doktoruna ulaşmaya çalış bi şekilde belki iğnesini verir progestanın. Lekelenmelerden korkma yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal ama ne zaman bırakman gerektiğini de öğrenmen şart. Ben Cumartesi muayeneye gidicem ozamana kadar kullanmaya devam edicem
saol cnm. dr hiçbişey sormadı henüz çok erken 10 gün sonra gelin dedi. bizde sormayı unuttuk. daha şimdiden birşey yapılmaz herhalde dimi?Canim kan uyusmazligini mutlaka soyle yoksa allah korusun bebek sakat olabiliyo ona igne veriyolar sanirim ihmal etme
Kese karnından 6000leri geçince görünüyor diyor doktorlar canım o yüzden bakmamıştır ama 2 gün sonra 7000leri bile geçecek ve tabi Görünür o zaman :))Kizlar mrb insallah kismetse bende eylul annesi olucam 11 aralik sat gunmdu neyse gecen hafta doktora gittim beta hcg 208 cikti bugun tekrar kontrol icin tekrar beta hcg yapildi 3708 cikti doktr iyi katlamis dedi keseyi gormek icin ultrasonla bakmadi bende vajinal ultrasn istemedim karindangozukmez daha dedi on gun sonra gel dedi.bende cok kuruntu yapiyorm bugun degeri gorunce agladim zatenkese gozukmezmi daha kizlar bakmadi ya uyuz oldm.acaba dis gebelik olsa bu kadar deger artarmi cvp yazarsaniz cok sevinirim :)
Sanirim 7. Haftada gorebiliriz. Burdan okuduklarima gore gec gorsek de endise etmemeliyiz. P.tesi olmasini bekliyorum heyecanlaAyy çok sevindim hadi hayırlısı yarın inşlh kesemizi görürüz, bebeğimizi ne zamn görürüz ki acaba
evet canım c.tesi kaç haftalık en azından kese boyutuna göre onu söylesin :) sat a göre tutmuyo hep yaSanirim 7. Haftada gorebiliriz. Burdan okuduklarima gore gec gorsek de endise etmemeliyiz. P.tesi olmasini bekliyorum heyecanlasen c.tedi mi gideceksin?
Gozun aydin canim bende bugun duydum valla heyecandan cekemedim ben cok guzel bir duyguymus dimi..daha yeni yeni idrak ediyorum icimde bebegimin oldugunu..7 mm yaziyodu seninki kac
saol cnm. dr hiçbişey sormadı henüz çok erken 10 gün sonra gelin dedi. bizde sormayı unuttuk. daha şimdiden birşey yapılmaz herhalde dimi?
ben de gobusum buyusun istiyorum...alisveris merkezlerinde kendim icin kiyafet almak icin gezmekten cok sikildim...bebisime deli gibi kiyafetler almak istiyorum...gobuslerimiz saglicakla buyusunnnn:))Kızlar yaa
Bizim karnımız ne zaman büyücek ben göbeğinden bebiş fırtlamış tshirt lerden giyinmek istiyorm
Aynen şimdi de aldım dayanamadm ama unisex renklerben de gobusum buyusun istiyorum...alisveris merkezlerinde kendim icin kiyafet almak icin gezmekten cok sikildim...bebisime deli gibi kiyafetler almak istiyorum...gobuslerimiz saglicakla buyusunnnn:))
sorma indirimleri yakalasak super olurdu...ama kim tutar bizi biraz daha buyusun minnaklar o zaman burda paylasiriz aldiklarimizi tavsiyeler veririz...heyecan verici olacak...Aynen şimdi de aldım dayanamadm ama unisex renklerkış indirimine yetişseydik iyiidi
Bende cumartesi gitcem inşallah darısı banaSelam anneler
Biz bugün kalp atışımızı duyduk hatta videoya çektim babamiza göstermek için sabahtan beri dinleyip dinleyip duruyorumsizin bebişler kaç mm di bu haftada. .
bence de canim baska dr.a git ne demek degismez...yine de baksaydi...insallah hayirli haberler alirsin...merhaba kızlar.
bugün yine hcg yaptırdım 3769 çıktı.
ultrason yapmadı iki günde bir şey değişmez dedi
yarın başka bir doktora gidicem.ozaman ultrason yapar.herşey belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?