• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar cuma günü beta 31.55 çıkmıştı bugün 72 çıktı dr ulaşamadım henüz artış normalmi sizce cuma günü konuştuğumda dr geç döllenme olabilir demişti
artis olmasi iyiye isaret canim merak etme...sat neydi ona gore yorum yapmak daha mantikli...ama gec dollenme ihtimali olabilir canim

Dün ve Bugün mu canım normal bence ben de ilk verdgmde 133 cikdi ertesi gün 269 olmustu iki katina cikmisti
kafam o kadar dolu ki çookkk özür dilerim valla bugün pazar gibi geldi perşembe ve bugün yani 2. gün bugün

artis olmasi iyiye isaret canim merak etme...sat neydi ona gore yorum yapmak daha mantikli...ama gec dollenme ihtimali olabilir canim
sat 2 aralık 5,5 yaşında kızım var ama inanın herşey unutuluyormuş mesela çok şiddetli olmasa da ara ara kasık ve bel ağrım oluyor korkuyorum muhtemelen kızımda da olmuştu ayyy hayırlı olsun hepimiz için inşallah

kafam o kadar dolu ki çookkk özür dilerim valla bugün pazar gibi geldi perşembe ve bugün yani 2. gün bugün
cuma yaptırdıysan 1 günde güzel artmış bence ama insan çok stres oluyor istersen 3 4 gün sonra tekrarla geç döllenme oldusa normal zaten bu değer ki herkezin aynı olmuyor kimin çok artıyor kiminin az içini ferah tut

maş. baya büyük senin kese benimki 9 mm en son beta kaçtı senin tahminimce benim 4000 küsür falandır

ben iki kere kan testi yaptırmıştım ikincisinde 600 lerde dedi doktor ben sonucu görmemiştim. bi daha da test yaptırmadım zaten canım.. hiç bi fikrim yok o yüzden :(

cuma yaptırdıysan 1 günde güzel artmış bence ama insan çok stres oluyor istersen 3 4 gün sonra tekrarla geç döllenme oldusa normal zaten bu değer ki herkezin aynı olmuyor kimin çok artıyor kiminin az içini ferah tut
evet pazartesi yada salı tekrar yaptırırım şunu anladım isterse beşinci gebelik olsun korkular hep aynı Allahıma hep dua ederken önce hiç olmayanlara nasip et sonra bana nasip et dedim hakkımızda hayırlısı inşallah

Göğüs uçlarındada daha şimdiden hassasiyet olması dokununca acıması normalmi dizimde öylemi

sat 2 aralık 5,5 yaşında kızım var ama inanın herşey unutuluyormuş mesela çok şiddetli olmasa da ara ara kasık ve bel ağrım oluyor korkuyorum muhtemelen kızımda da olmuştu ayyy hayırlı olsun hepimiz için inşallah
canim kasik agrisi adet sancisi gibi agrilar burda bircogumuzda oldu uavas yavas gecerrahime bebegin yerlesmesi ile alakali bir sey...senin muhtemelen gec dollenme canim degerin 48 saatte 2 ye katlamis onemli olan da bu simdilik...

ben iki kere kan testi yaptırmıştım ikincisinde 600 lerde dedi doktor ben sonucu görmemiştim. bi daha da test yaptırmadım zaten canım.. hiç bi fikrim yok o yüzden :KK43:
anladım cnm en iyiside yaptırmamışsın 4 kere yaptırdım hiç sevmedim o takip tipini çok geriliyor insan...

Göğüs uçlarındada daha şimdiden hassasiyet olması dokununca acıması normalmi dizimde öylemi
evet hemde yaklaşık 10 gündür öyle adet gecikmeden başlamıştı benim...

ya o kasık ağrısı hiç belli olmuyor benim oğlumda 4. aya kadar sürdü hep adet olacakmış gibi ağrım vardı bunda daha rahat okadar şiddetli değil daha makul :) ama çok yorulunca resmen uzan dinlen diyor ve ciddi ağrım oluyor batma gibi...

:KK53:Slm kızlar . Ben daha me kan testi yaptırdım ne Dr a gittim kasık ağrım benim de var . Uzanınca geçiyor bu ağrılar çok normal benim de 2. Kızım da 4 ay sürmüştü çok korkuyordum düşecek bebeğim diye . O yüzden rahat olabilirsiniz . Bu kuzuların büyüdüğünü gösteriyor . Idrar yolunda problem benim de oluyor . Bol su içmeyi ihmal etmemeliyiz . En az 2 litre . 2. Kızımda lekelenmem çok olmuştu Progestaran vermişti günde 3 ağızdan . Yerleşme kanamasıymış. 2. Kızımda ben de bebe aspirini kullandım burdan okumuştum Dr da iç dedi . Şimdi yine başladım . 6 haftada kese 8. Haftada kalp atışı görünüyor . Kandan bir baktırsyım bu hafta diyorum . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . Bu arada lekelenme olduğunda kız derler benim iki kızımda da leke gelmişti . Bunda hiç birşey yok . Tabi ne kadar doğru bilemem

:KK53:Slm kızlar . Ben daha me kan testi yaptırdım ne Dr a gittim kasık ağrım benim de var . Uzanınca geçiyor bu ağrılar çok normal benim de 2. Kızım da 4 ay sürmüştü çok korkuyordum düşecek bebeğim diye . O yüzden rahat olabilirsiniz . Bu kuzuların büyüdüğünü gösteriyor . Idrar yolunda problem benim de oluyor . Bol su içmeyi ihmal etmemeliyiz . En az 2 litre . 2. Kızımda lekelenmem çok olmuştu Progestaran vermişti günde 3 ağızdan . Yerleşme kanamasıymış. 2. Kızımda ben de bebe aspirini kullandım burdan okumuştum Dr da iç dedi . Şimdi yine başladım . 6 haftada kese 8. Haftada kalp atışı görünüyor . Kandan bir baktırsyım bu hafta diyorum . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . Bu arada lekelenme olduğunda kız derler benim iki kızımda da leke gelmişti . Bunda hiç birşey yok . Tabi ne kadar doğru bilemem
ya nasıl güzel anlatmışsın recrübe bu olsa gerek vallahi tebrik ederim...:KK50:
kızmı dedin ay bal dedin resmen okurken gözlerim açıldı annemde bana lekelenmiş hakket doğru olabilirmi acep inş. doğrudur oğlandan sonra kız bal kaymak gibi gelir en önce hayırlı ve sağlıklısı tabi :KK46::KK46::KK46:
isterse bi kan baktırsaydın gerçi gebesin artık gerek bile yok bence gene sen bilirsin...

Sen ne zaman gixiyosun canim doktora ben carsamba gunu gidicem ilk gidisim olacak doktora bakalim insallah bir sorun yoktur.

31 aralıkta gittim cnm keseyi vs gördük. kalp atışını duymak için de 10 gün sonra gel dedi :) bence gitmelisin dr a cnm

Herkese Merhabalar. İnşaallah Eylül 2015 annesi olarak ben de buradayım. Rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik süreci versin; sağlıklı ve de hayırlı doğum nasip etsin.

Dilang ben de 5.haftadayim kasik agrilarim azalmaya basladi sadece uzun sure ayakta kalirsam oluyor ama tiksinmelerim başladı. Çikolatadan nefret ettim eskiden deli olurdum simdi aklima gelince bile içim bulaniyor.

canim folik asitli kan hapinin adi ne ve sana kan tahlili yaptirip ona gore mi verdi ilaci yoksa normal olarak mi verdi...

Canim gyno frr sanal kan hapi folik asit desdekli onu hamile kalmdn bi ay önce sacim dokuluyr kanim vs düşük dye gtmstm o zaman hamilelik düşünüyorum deyince gebelerin kullandığı gyno ferrosnl yazdi

Hamile oldugunu ogrenen herkese hayirli ugurlu olsun. Ins guzel bi gebelik gecer ve olumlu sonuclanir ins. Vatana millete sizlere hayirli evlat olurlar. Bir sorum olacak sat i aralik 10-11 gibi olupta sonuc ogrenen var mi acep. Test aldim ama yapmadim meraktayim..:-)

Canim gyno frr sanal kan hapi folik asit desdekli onu hamile kalmdn bi ay önce sacim dokuluyr kanim vs düşük dye gtmstm o zaman hamilelik düşünüyorum deyince gebelerin kullandığı gyno ferrosnl yazdi
anladım canım sağ olasın...ah biz de bir keseyi görsek çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum...

Back