Hadi bakalim canim hayirli olsun darisi basimiza.Kızlar cok şükür karindan ultrason la keseyi gördük 14mm dedi yanlış hatirlamiyorsam mm e göre 5haftalk dedi zaten hesaplamm da öyle
bi hafta sonra kalp atışları icin gel dedi ama biz bi 10 gün sonra gderiz anca duyulur doktr pek bir sey söyle medi kalabalık dan mi bilmiyorum keyifsizdi
vajinal kasintim oluyor dedim bi krem yazdi bol su iç dedi öyle sat 28 kasim di
herkese Allah gonlune göre versin inşallah
ikiz mi dye bekliyordk hcg yüksek olunte tek kese gördü
tekrar hcg istemedi hormon testi istedi birde idrar onları da birdaha gttgmzde gostercekmisz verdik tahlilleri ciktik
yabancihyat gozun aydin insallah biz de senin gibi guzel haberler aliriz canim...ilk heyecani atlattin ne guzel....
kimse merak etmemiş ama yazayım bende sabah gittim dr 9 mm kesem şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı corasprin verdi günde 1 tane çok şükür içim çok rahatladı hıı bu arada üsten ult gördü keseyi...
hayirli olsun canimRAbbim tamamina erdirsin...satiniz kacti acabakimse merak etmemiş ama yazayım bende sabah gittim dr 9 mm kesem şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı corasprin verdi günde 1 tane çok şükür içim çok rahatladı hıı bu arada üsten ult gördü keseyi...
Bilmiyorum heycandan sorularımı sormayı unuttum balık yağınıda sorucaktım gerçi sık balık yiyorum ve ceviz folic asit ve progestan kullanıyorum hayırlısı bakalım...Hayırlı olsun csnim ya benm araya kaynamistir kusura bkma hast. Cknca hmn kursa geldk kursum vardi.
coraspirn niye verdi acaba
ben sadece folik asit destekli kan hapi ve balik yag kullniyrm
canim folik asitli kan hapinin adi ne ve sana kan tahlili yaptirip ona gore mi verdi ilaci yoksa normal olarak mi verdi...Hayırlı olsun csnim ya benm araya kaynamistir kusura bkma hast. Cknca hmn kursa geldk kursum vardi.
coraspirn niye verdi acaba
ben sadece folik asit destekli kan hapi ve balik yag kullniyrm
Bilmiyorum heycandan sorularımı sormayı unuttum balık yağınıda sorucaktım gerçi sık balık yiyorum ve ceviz folic asit ve progestan kullanıyorum hayırlısı bakalım...
27 kasım cnm ama ben üstüne adet gördüm 7 gün lekelenmem oldu şükür şuan çok rahatımhayirli olsun canimRAbbim tamamina erdirsin...satiniz kacti acaba
evet canım ya ilk hafta lekelenmeler olunca dr prıgestanı verdi günde 2 tane alttan atıyorum ki 4 aydır hep bu şekilde adet oluyordum göğüsler şiş olunca şüphelendim bereket test yaptım yoksa soğan suyu içicektim söktürsün diye her bi kaçtır bunu yapıyordum banyoda akşam çift çizgiyi göürünce varya resmen nutkum tuttulmuştu :)Düşük tehliknz mi var progstrn ?
Ben et ve balik pek yemiyorum oyüzden ilac kullniyrm
evet canım ya ilk hafta lekelenmeler olunca dr prıgestanı verdi günde 2 tane alttan atıyorum ki 4 aydır hep bu şekilde adet oluyordum göğüsler şiş olunca şüphelendim bereket test yaptım yoksa soğan suyu içicektim söktürsün diye her bi kaçtır bunu yapıyordum banyoda akşam çift çizgiyi göürünce varya resmen nutkum tuttulmuştu :)
anladim canim insallah rahat bir hamilelik gecirirsiniz...ben de progesteron kullaniyorum daha once 2 dusuk yaptigim icin dr.tedbiren verdi...27 kasım cnm ama ben üstüne adet gördüm 7 gün lekelenmem oldu şükür şuan çok rahatım
sen nasıl kulanıyorsun yan etkisi çok fazla alttan alınca bir şey hissetmiyor insan... dr ben bırak diyesi kadar kullan dedi...anladim canim insallah rahat bir hamilelik gecirirsiniz...ben de progesteron kullaniyorum daha once 2 dusuk yaptigim icin dr.tedbiren verdi...
canim ben 100 luk hap kullaniyorum sabah 1 aksam yataga girdigimde 2 tane iciyorum ilk gun bas donmesi halsizlik yapti ama simdi alistim...senin kullandigin 200 luk mu peki daha once ben de alltan kullandim ama 200 luktu...sen nasıl kulanıyorsun yan etkisi çok fazla alttan alınca bir şey hissetmiyor insan... dr ben bırak diyesi kadar kullan dedi...
maş. baya büyük senin kese benimki 9 mm en son beta kaçtı senin tahminimce benim 4000 küsür falandırsavha yabanci hayat gözünüz aydın kızlar çok sevindim güzel haberlerinize aramıza yeni katılan hamişler sizlere de hayırlı olsun, hoşgeldiniz
vee bende bugün gittim doktora çookk şükür karından keseyi gördü herşey yolunda dedi güzel yere konumlanmış önce ki gibi değil dedi -düşen bebeğimi kastederek ... kalp atışları için çok erken dedi. 2 hafta sonra çağırdı o zaman bazı testler isticem dedi.ayrıca baharatlı ve şekerli şeyler çok tüketme dedi !sormayı unuttum kaç mm diye ama ultrason kağıdında 13.3 mm yazıyor.. içim rahatladı darısı sizin başınıza
200 mg benimki günde 400mg oluyor inş. sorunsuz gebelik geçiririz minişlerimiz rabbime emanet...canim ben 100 luk hap kullaniyorum sabah 1 aksam yataga girdigimde 2 tane iciyorum ilk gun bas donmesi halsizlik yapti ama simdi alistim...senin kullandigin 200 luk mu peki daha once ben de alltan kullandim ama 200 luktu...
kızlar cuma günü beta 31.55 çıkmıştı bugün 72 çıktı dr ulaşamadım henüz artış normalmi sizce cuma günü konuştuğumda dr geç döllenme olabilir demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?