2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hadi bakalim canim hayirli olsun darisi basimiza.

yabancihyat gozun aydin insallah biz de senin gibi guzel haberler aliriz canim...ilk heyecani atlattin ne guzel....

yabancihyat gozun aydin insallah biz de senin gibi guzel haberler aliriz canim...ilk heyecani atlattin ne guzel....

Inşallah canim ya kalp atisi o bu derken süreç bayagi bizi stres yapcak gbi kalp atisndan sobra ikili test üçlü test derken ... Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

kimse merak etmemiş ama yazayım bende sabah gittim dr 9 mm kesem şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı corasprin verdi günde 1 tane çok şükür içim çok rahatladı hıı bu arada üsten ult gördü keseyi...

Hayırlı olsun csnim ya benm araya kaynamistir kusura bkma hast. Cknca hmn kursa geldk kursum vardi.
coraspirn niye verdi acaba
ben sadece folik asit destekli kan hapi ve balik yag kullniyrm

hayirli olsun canimRAbbim tamamina erdirsin...satiniz kacti acaba

Hayırlı olsun csnim ya benm araya kaynamistir kusura bkma hast. Cknca hmn kursa geldk kursum vardi.
Bilmiyorum heycandan sorularımı sormayı unuttum balık yağınıda sorucaktım gerçi sık balık yiyorum ve ceviz folic asit ve progestan kullanıyorum hayırlısı bakalım...

canim folik asitli kan hapinin adi ne ve sana kan tahlili yaptirip ona gore mi verdi ilaci yoksa normal olarak mi verdi...

Bilmiyorum heycandan sorularımı sormayı unuttum balık yağınıda sorucaktım gerçi sık balık yiyorum ve ceviz folic asit ve progestan kullanıyorum hayırlısı bakalım...

Düşük tehliknz mi var progstrn ?
Ben et ve balik pek yemiyorum oyüzden ilac kullniyrm

Düşük tehliknz mi var progstrn ?
Ben et ve balik pek yemiyorum oyüzden ilac kullniyrm
evet canım ya ilk hafta lekelenmeler olunca dr prıgestanı verdi günde 2 tane alttan atıyorum ki 4 aydır hep bu şekilde adet oluyordum göğüsler şiş olunca şüphelendim bereket test yaptım yoksa soğan suyu içicektim söktürsün diye her bi kaçtır bunu yapıyordum banyoda akşam çift çizgiyi göürünce varya resmen nutkum tuttulmuştu :)

Saglicakla tutnsun inşallah canim bebisin

27 kasım cnm ama ben üstüne adet gördüm 7 gün lekelenmem oldu şükür şuan çok rahatım
anladim canim insallah rahat bir hamilelik gecirirsiniz...ben de progesteron kullaniyorum daha once 2 dusuk yaptigim icin dr.tedbiren verdi...

anladim canim insallah rahat bir hamilelik gecirirsiniz...ben de progesteron kullaniyorum daha once 2 dusuk yaptigim icin dr.tedbiren verdi...
sen nasıl kulanıyorsun yan etkisi çok fazla alttan alınca bir şey hissetmiyor insan... dr ben bırak diyesi kadar kullan dedi...

kızlar cuma günü beta 31.55 çıkmıştı bugün 72 çıktı dr ulaşamadım henüz artış normalmi sizce cuma günü konuştuğumda dr geç döllenme olabilir demişti

savha yabanci hayat gözünüz aydın kızlar çok sevindim güzel haberlerinize aramıza yeni katılan hamişler sizlere de hayırlı olsun, hoşgeldiniz
vee bende bugün gittim doktora çookk şükür karından keseyi gördü herşey yolunda dedi güzel yere konumlanmış önce ki gibi değil dedi -düşen bebeğimi kastederek ... kalp atışları için çok erken dedi. 2 hafta sonra çağırdı o zaman bazı testler isticem dedi.ayrıca baharatlı ve şekerli şeyler çok tüketme dedi ! sormayı unuttum kaç mm diye ama ultrason kağıdında 13.3 mm yazıyor.. içim rahatladı darısı sizin başınıza

sen nasıl kulanıyorsun yan etkisi çok fazla alttan alınca bir şey hissetmiyor insan... dr ben bırak diyesi kadar kullan dedi...
canim ben 100 luk hap kullaniyorum sabah 1 aksam yataga girdigimde 2 tane iciyorum ilk gun bas donmesi halsizlik yapti ama simdi alistim...senin kullandigin 200 luk mu peki daha once ben de alltan kullandim ama 200 luktu...

maş. baya büyük senin kese benimki 9 mm en son beta kaçtı senin tahminimce benim 4000 küsür falandır

canim ben 100 luk hap kullaniyorum sabah 1 aksam yataga girdigimde 2 tane iciyorum ilk gun bas donmesi halsizlik yapti ama simdi alistim...senin kullandigin 200 luk mu peki daha once ben de alltan kullandim ama 200 luktu...
200 mg benimki günde 400mg oluyor inş. sorunsuz gebelik geçiririz minişlerimiz rabbime emanet...

kızlar cuma günü beta 31.55 çıkmıştı bugün 72 çıktı dr ulaşamadım henüz artış normalmi sizce cuma günü konuştuğumda dr geç döllenme olabilir demişti

Dün ve Bugün mu canım normal bence ben de ilk verdgmde 133 cikdi ertesi gün 269 olmustu iki katina cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…