- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Gülmeyeydin iyidi :) :))bence bhcg hormonu yükseldikçe mide bulantısı artacak. ama inşallah kusmayız( bi ark. toplantılarda böğğ böğğ diye wc ye koşuyodu. hep aklıma o geliyor. bende gülüyordum o zaman :))
evet bende sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum. normalde iştahım olmazdı işe giderken erken olduğu için.. eşim portakal sıkıyor. çay yerine onu içiyorum ya da süt. mutfağımı seviyorummm hala :)A
aynı ben iştahım da iyi maşlh :) mutfağımı da hala seviyorum :)))
canım ben çocukluğumda çok kusuyodum.yani hergün 3-5 DEFA. sebebi yoktu. götürmedkleri dr kalmadı. 9 yaşında geçcek dedi bi dr. aynen de öyle oldu. o sebeptenKesinlikle işaret, Benim temennim o yönde umarım gerçektir:) Bide gözlemlediğim..Korkma be o kadar..:)))
bende aksine neden yok bi anormallikmi var acaba diyorum.hersey normal gitsinde ben razıyım çekerim ,bende hiç kusamam normalde.düşünme hiç aklına bile getirme psikolojik bile bulanıyor.. Deli Gibi bulantım yok ama bu hafta daha kötü midem kusmuyorum ama bulanıyor illaki her sabah, çubuk kraker kurtarıcım..Kusmaktan çok korkarım ben ,ağlarım kusarken, olmasın öle bişey..seninde kimsenin olmasın:))
evet herşeye rağmen çekerim bende. herşey yolunda olsunda.bende aksine neden yok bi anormallikmi var acaba diyorum.hersey normal gitsinde ben razıyım çekerim ,bende hiç kusamam normalde.
evet ayvayı biliyorum hergün yemeye çalışıyorum.. Ve biliyomusun peygamber efendimizin de hadisi var.Beyaz peynir, zeytin tahin pekmek, haşlanmış yumurta ve yeşillik kahvaltı şçin iyi :) ceviz badem kuru üzüm zaten yemek lazım.
Onun dışında ayva benişimixi güzelleştirirmiş, elma da :) bol meyve günde 4 tane diyolar ben 2 ancak yiyorum. Ayrıca 1 bardak süt 1 kasr yoğurt. Yemeklerde de sebze iyi pişmiş et faln pilav ve makarna yemeyin; hiç yararaı yokmuş. Tam buğday Yada tahıllı ekmek beyaz yasak
ohh ne güzel,hiç bişey yaşamayanda var,Bunlar şanslı insanlar benceee:)bende aksine neden yok bi anormallikmi var acaba diyorum.hersey normal gitsinde ben razıyım çekerim ,bende hiç kusamam normalde.
Kızlar günaydın nasılsınız..? Ben ne zaman başlicak bulantı kusma derken. Büyük konuştum üç gündür ben bende değilim :) doktorum kusmanın bulantının iyiye işaret olduğunu söylüyor. Bugün 6+1iz ve yoğun şekilde başladı mide bulantıları kusmalar
evet ahı tutmasa iyi :)napiim ama çok ciddi ortamda oluyodu bide. inatla hala toplantıya geliyordu.:)
Gülmeyeydin iyidi :) :))
Kahvaltıda 1 dilim ye ya belki bebeğe lazımdır :)evet ayvayı biliyorum hergün yemeye çalışıyorum.. Ve biliyomusun peygamber efendimizin de hadisi var.
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
bide ben ekmek hiç yemiyorum, sıkıntı olmaz heralde:)
:)) Keşke demeseydin:) Normal süreçler bunlar ,Kusma rahatlatıyodur muhtemelen, Dilerim en kısa süre de geçer..Kızlar günaydın nasılsınız..? Ben ne zaman başlicak bulantı kusma derken. Büyük konuştum üç gündür ben bende değilim :) doktorum kusmanın bulantının iyiye işaret olduğunu söylüyor. Bugün 6+1iz ve yoğun şekilde başladı mide bulantıları kusmalar
Kahvaltıda 1 dilim ye ya belki bebeğe lazımdır :)
Evet huzursuz bacak sendromu yaşıyorum,Oda uyuşma gibi , Ben doktoruma sordum magnezyum eksikliğinden olabilir dedi, Magnezyumuma baktı, Normal çıktı. Erken dedi Uyuşma için. Daha da geçmezse fizik tedavi önerdi.kızlar herkese merhaba aranızda uyuşma yaşayan var mı bi kaç gündür ayak parmaklarım uyuşarak uyanıyorum neden diye endişeleniyorum doktora mı gitsem acaba?
Ya ben daha doktorumu belirleyemedşmSorim doktoruma,Sorana kadar da yiyim
benim tamamın da değil parmak ucumda oluyor ama saol canım şu magnezyum eksikliğini bi sorayım doktor erken demiş kaç haftalıksın ki sen canım?Evet huzursuz bacak sendromu yaşıyorum,Oda uyuşma gibi , Ben doktoruma sordum magnezyum eksikliğinden olabilir dedi, Magnezyumuma baktı, Normal çıktı. Erken dedi Uyuşma için. Daha da geçmezse fizik tedavi önerdi.
Ya ben daha doktorumu belirleyemedşmTürkiye hast ne gidicem şimdi ctesi ama Ümraniye de oturuyorum, o civarda doktor bakıyorum iyi olan tabi var mı önerisi olan
6+6 haftalığız, bu kramplar uyuşmalar son aylarda olur ya onun için erken dedi. Siz kaç haftalıksınız?benim tamamın da değil parmak ucumda oluyor ama saol canım şu magnezyum eksikliğini bi sorayım doktor erken demiş kaç haftalıksın ki sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?