• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet aynen benimde bugün belirgin şekilde ağzımın için çok fena. hep çay içerdim. şimdi çay gelince hiç içemiyorum. midemi bulandırıyor. iş yerindekiler çakmaya başladı :))
:)) ben söyledim bile tutamamkii:) kalp atışını duyunca söyledim gitsin.. Bide ateşler basıyor mu uykudayken,Ben bazen sırılsıklam uyanıyorum:(

Gunaydin arkadaslar.progestan kullanan arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.200mg sabah aksam progestan aliyorum kahverengi akintilar icin 2hafta oldu az da olsa gelmeye devam ediyor.kutu cumartesi bider.devam etmem gerekli mi doktorunuz bir sure verdi mi size?cooooook yogun bir doktor secmisim bos randevu bulamiyorum telefondan bile aradigimda ulasmasi zor
.degistersem mi bilmiyorum doktorumu...:110:
Canım bende şuan kahverengi akıntı yok ama sabah akşam 100 mg progestan atıyorum dün bide iğnesini verdi 5 tane ona başladık :(

:)) ben söyledim bile tutamamkii:) kalp atışını duyunca söyledim gitsin.. Bide ateşler basıyor mu uykudayken,Ben bazen sırılsıklam uyanıyorum:KK43:
ben henüz kalp atışı duymadım. dün gittiğimizde nokta şeklindeydi:)) aynen kalbini duyunca söylicem. evet gece ateşim çok yükseliyor yanıyorum.terliyorum. terleyince de üşüyorum. hep bölünüyor uykum.

Sabahları iyi uyanıyo musun? İyiysen güzel bir kahvaltı yap 2-3 ceviz ye daha iyi hissediyosn kendini
uykunun derdinden uyanamıyorum, işe zor yetişiyorum,işyerine götrüyorum peynir ceviz badem, ama istediğim hayal ettiğim gibi olmuyor.

ben henüz kalp atışı duymadım. dün gittiğimizde nokta şeklindeydi:)) aynen kalbini duyunca söylicem. evet gece ateşim çok yükseliyor yanıyorum.terliyorum. terleyince de üşüyorum. hep bölünüyor uykum.
ayy evet şimdiden bölünmeye başladı uykularımız dimi, ben abartıyorum heralde diyodum:))) Ben 6+6 yım, sende 6 dan sonra duyarsın işallah,Allahın izniyle.. Bide KAlp atışını duymaya gittiğinizde sesi videoya çek mutlaka sakla, durup durup dinliyosun:)

ayy evet şimdiden bölünmeye başladı uykularımız dimi, ben abartıyorum heralde diyodum:))) Ben 6+6 yım, sende 6 dan sonra duyarsın işallah,Allahın izniyle.. Bide KAlp atışını duymaya gittiğinizde sesi videoya çek mutlaka sakla, durup durup dinliyosun:)
canım sende kusma filan varmı,kalp atışından sonramı başlıacak dıye düşünüyorumda ben

evet biz daha miniğiz:)) 10 gün sonra çağırdı dr amca o zaman kese mi görünecek? tamam canım iyi ki söyledin bak aklıma gelmemişti süper olur:))

bende abarttığımı düşünüyorum :))

canım sende kusma filan varmı,kalp atışından sonramı başlıacak dıye düşünüyorumda ben
düşünme hiç aklına bile getirme psikolojik bile bulanıyor.. Deli Gibi bulantım yok ama bu hafta daha kötü midem kusmuyorum ama bulanıyor illaki her sabah, çubuk kraker kurtarıcım..Kusmaktan çok korkarım ben ,ağlarım kusarken, olmasın öle bişey..seninde kimsenin olmasın:))

Ben de aynı miğdem kalkıyo gibi ama hafifi kusma yok; erken daha diye mi acaba yoksa biz kusmucaz mı
bence bhcg hormonu yükseldikçe mide bulantısı artacak. ama inşallah kusmayız :(( bi ark. toplantılarda böğğ böğğ diye wc ye koşuyodu. hep aklıma o geliyor. bende gülüyordum o zaman :))

biz kusmıcazzz:))) midesi bulanıpta kusan genelde ilk günden öyle başlıyor 3 ay sürüyor. Bizim olmıcak işallah:)))
gerçekten miiiii:) inşallaaahh. en büyük korkum o benim. diğer acılara dayanırım. ama kusma beni öldürüyor.ben yiyeceklerden mutfaktan da tiksinmiyorum hala zaten. bu da bi işaret olabilir mi :)

İnşallahhh:KK66: Başka ne yiyelim mesela ??

Beyaz peynir, zeytin tahin pekmek, haşlanmış yumurta ve yeşillik kahvaltı şçin iyi :) ceviz badem kuru üzüm zaten yemek lazım.
Onun dışında ayva benişimixi güzelleştirirmiş, elma da :) bol meyve günde 4 tane diyolar ben 2 ancak yiyorum. Ayrıca 1 bardak süt 1 kasr yoğurt. Yemeklerde de sebze iyi pişmiş et faln pilav ve makarna yemeyin; hiç yararaı yokmuş. Tam buğday Yada tahıllı ekmek beyaz yasak ;)

A
gerçekten miiiii:) inşallaaahh. en büyük korkum o benim. diğer acılara dayanırım. ama kusma beni öldürüyor.ben yiyeceklerden mutfaktan da tiksinmiyorum hala zaten. bu da bi işaret olabilir mi :)
aynı ben iştahım da iyi maşlh :) mutfağımı da hala seviyorum :)))

Kesinlikle işaret, Benim temennim o yönde umarım gerçektir:) Bide gözlemlediğim..Korkma be o kadar..:)))

Back