2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben demiştim 6. haftalarda başlar diye :) neyse umarım iyisindir canım. kendine dikkat et. az az ama sık sık ye. bir de havuç mide bulantısına iyi geliyor hbrin olsun canım
Aynen gece gündüz havuç yiyorum soda içiyorum. Yemeklerden uzağım zaten. Mutfağın yanından gecemiyorum. Gerçekten beter bişey. Ama daha önce de dedimya razıyım onu kucağıma bi alsam Allahın izniyle herşeyi unuturum

6+6 haftalığız, bu kramplar uyuşmalar son aylarda olur ya onun için erken dedi. Siz kaç haftalıksınız?
aynıyızsayılırız canım senle gerçi ben bi kendi hesabım dan bide doktor hesabından gidiyorum kafam baya karışık. hani onlar adetin son gününden hesaplıyorlar ya o hesaba göre bugun 7+0

aynıyızsayılırız canım senle gerçi ben bi kendi hesabım dan bide doktor hesabından gidiyorum kafam baya karışık. hani onlar adetin son gününden hesaplıyorlar ya o hesaba göre bugun 7+0
Kendi hesabını boşver o hesaba göre 9 ay 10 gün değilmiş süre, doktor hesabını düşün zaten internetteki gelişimler o tarihe göre.KAfanı karıştırma:) aramızda 1 gün var:)))

Selam kizlar bizde dun gittik doktora minigim kocaman olmus.kalp atislarini duyduk cok sukur.doktor bir ay sonraya randevu verdi ikili test icin bide cinsiyetini de soylerim dedi :) sizlaerden ne haber?

ben de pazartesi günü gidicem dr. henüz kalp atışını duymadım. umarım bebeğim sağlıklıdır ve duyarım. ben kilo almadım ama inanılmaz göbeğim şişti. erken şişen göbekler genelde erkek bebeklerde oluyor diyorlar ama bakalım :) içime biraz erkek doğuyor gibi :)

Selam kizlar bizde dun gittik doktora minigim kocaman olmus.kalp atislarini duyduk cok sukur.doktor bir ay sonraya randevu verdi ikili test icin bide cinsiyetini de soylerim dedi :) sizlaerden ne haber?

ultrason görüntüsü var mı canım :)

:) İnsan kalp atışını duyana kadar cinsiyeti hiç umursamıyor Dimi .Kalp atışını ne zaman duydym bende cinsiyet ne ki demeye baladım.. Hissettiğim Bişey yok ama çin takvimi diye bişey var:))) erkek diyor, Ama bilemiyorum tabiki:)

Cinsiyet için eken değilmi ?

Şakaaa yapıyosunnn:) benmde çok şişim var hatta bebişi ikinci gittiğimde göremedk önce ödemden:) Erkek için bi ihtimal daha arttı:))

kızlarrr gzünüz aydınnnn, cok sevındımmmm...

Kendi hesabını boşver o hesaba göre 9 ay 10 gün değilmiş süre, doktor hesabını düşün zaten internetteki gelişimler o tarihe göre.KAfanı karıştırma:) aramızda 1 gün var:)))
evet :) hadi bakalım. ama belki burda rastlamışsındır önceki gittiğim doktorum beni 5+3 günlükken kalp atışına almış ve bana dediki durum biraz sıkıntılı, miden de bulanmıyor, bebeğin yerleşim yerini de beğenmedim. yani bi türlü adama yaranamadık. başımdan aşağı kaynar sular döküldü derler ya o hesap. eşimle konuştum hemen özele gitmemi söyledi öylede yaptım. orda ki cici doktorum senden şu anda nasıl kalp atışı almayı beklemiş hayret verici dedi. çünkü daha 5+3 sün dedi. gelde kafan karışmasın.normalde son adet tarihim 4 aralık. ama benim kisi utanıyorum biraz ama bilinçli bi gebelik oldu.bundandır bu kafa karışıklığı durmadan hesap yapmam. kusura bakma canım biraz uzun oldu. :)

Cok tesekkurler canim.ben de seni merak ediyordum sen naptin canim giremedim pek nete bu siralar.

dr'um kontrolümde can sıkıcı bısey soledı, paylaşıp kımsenın canını sıkmak istemedim, sonra başka bir dra gıttım o sıkıntı yok dedı... öle .. bekliyorum 7 subatta randevum var tekrar...

kaç haftalıksın canım gözün aydın hadi darısı duymayanların başına :)

dr'um kontrolümde can sıkıcı bısey soledı, paylaşıp kımsenın canını sıkmak istemedim, sonra başka bir dra gıttım o sıkıntı yok dedı... öle .. bekliyorum 7 subatta randevum var tekrar...
Canim benim insallah guzel haberler alirsin insallah herse yolundadir.canini sıkma Allah in dedigi olur canim.bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…