- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
Rastlamadım daha önceki sıkıntılarını okumadım hiç canım, O ne demek ya bulantında olmuyor,sen koskoca doktorsun, bulantı olması şart mı... Allahım korusun kötü bir haber alırsan başka bi doktora daha danış. Geç döllenme falan diyolar ya olabilir tabi. Benimkide bilinçli tatlım bende az çok tahmin ediyorum, ama hesapta son adet dönemini baz alıyorum. Benm doktorumda kese boyutna göre muhtemelen 5+3 iken ben yaklaşık 4 haffta dedi:)) Ama karıştırmam kafamı, sonraki gittiğimde sordum benm hesaplağım gibi söledi:)Sonuçta aşıları testleri ona göre yapcaklar yaaevet :) hadi bakalım. ama belki burda rastlamışsındır önceki gittiğim doktorum beni 5+3 günlükken kalp atışına almış ve bana dediki durum biraz sıkıntılı, miden de bulanmıyor, bebeğin yerleşim yerini de beğenmedim. yani bi türlü adama yaranamadık. başımdan aşağı kaynar sular döküldü derler ya o hesap. eşimle konuştum hemen özele gitmemi söyledi öylede yaptım. orda ki cici doktorum senden şu anda nasıl kalp atışı almayı beklemiş hayret verici dedi. çünkü daha 5+3 sün dedi. gelde kafan karışmasın.normalde son adet tarihim 4 aralık. ama benim kisi utanıyorum biraz ama bilinçli bi gebelik oldu.bundandır bu kafa karışıklığı durmadan hesap yapmam. kusura bakma canım biraz uzun oldu. :)