- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
:)) ben söyledim bile tutamamkii:) kalp atışını duyunca söyledim gitsin.. Bide ateşler basıyor mu uykudayken,Ben bazen sırılsıklam uyanıyorumevet aynen benimde bugün belirgin şekilde ağzımın için çok fena. hep çay içerdim. şimdi çay gelince hiç içemiyorum. midemi bulandırıyor. iş yerindekiler çakmaya başladı :))
Canım bende şuan kahverengi akıntı yok ama sabah akşam 100 mg progestan atıyorum dün bide iğnesini verdi 5 tane ona başladıkGunaydin arkadaslar.progestan kullanan arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.200mg sabah aksam progestan aliyorum kahverengi akintilar icin 2hafta oldu az da olsa gelmeye devam ediyor.kutu cumartesi bider.devam etmem gerekli mi doktorunuz bir sure verdi mi size?cooooook yogun bir doktor secmisim bos randevu bulamiyorum telefondan bile aradigimda ulasmasi zor
.degistersem mi bilmiyorum doktorumu...
ben henüz kalp atışı duymadım. dün gittiğimizde nokta şeklindeydi:)) aynen kalbini duyunca söylicem. evet gece ateşim çok yükseliyor yanıyorum.terliyorum. terleyince de üşüyorum. hep bölünüyor uykum.:)) ben söyledim bile tutamamkii:) kalp atışını duyunca söyledim gitsin.. Bide ateşler basıyor mu uykudayken,Ben bazen sırılsıklam uyanıyorum
uykunun derdinden uyanamıyorum, işe zor yetişiyorum,işyerine götrüyorum peynir ceviz badem, ama istediğim hayal ettiğim gibi olmuyor.Sabahları iyi uyanıyo musun? İyiysen güzel bir kahvaltı yap 2-3 ceviz ye daha iyi hissediyosn kendini
ayy evet şimdiden bölünmeye başladı uykularımız dimi, ben abartıyorum heralde diyodum:))) Ben 6+6 yım, sende 6 dan sonra duyarsın işallah,Allahın izniyle.. Bide KAlp atışını duymaya gittiğinizde sesi videoya çek mutlaka sakla, durup durup dinliyosun:)ben henüz kalp atışı duymadım. dün gittiğimizde nokta şeklindeydi:)) aynen kalbini duyunca söylicem. evet gece ateşim çok yükseliyor yanıyorum.terliyorum. terleyince de üşüyorum. hep bölünüyor uykum.
canım sende kusma filan varmı,kalp atışından sonramı başlıacak dıye düşünüyorumda benayy evet şimdiden bölünmeye başladı uykularımız dimi, ben abartıyorum heralde diyodum:))) Ben 6+6 yım, sende 6 dan sonra duyarsın işallah,Allahın izniyle.. Bide KAlp atışını duymaya gittiğinizde sesi videoya çek mutlaka sakla, durup durup dinliyosun:)
evet biz daha miniğiz:)) 10 gün sonra çağırdı dr amca o zaman kese mi görünecek? tamam canım iyi ki söyledin bak aklıma gelmemişti süper olur:))ayy evet şimdiden bölünmeye başladı uykularımız dimi, ben abartıyorum heralde diyodum:))) Ben 6+6 yım, sende 6 dan sonra duyarsın işallah,Allahın izniyle.. Bide KAlp atışını duymaya gittiğinizde sesi videoya çek mutlaka sakla, durup durup dinliyosun:)
bende abarttığımı düşünüyorum :))ayy evet şimdiden bölünmeye başladı uykularımız dimi, ben abartıyorum heralde diyodum:))) Ben 6+6 yım, sende 6 dan sonra duyarsın işallah,Allahın izniyle.. Bide KAlp atışını duymaya gittiğinizde sesi videoya çek mutlaka sakla, durup durup dinliyosun:)
bende kusmaktan çok korkarım. midem bulanıyor ama kusacak kadar değil. illa olcak mı kusma?canım sende kusma filan varmı,kalp atışından sonramı başlıacak dıye düşünüyorumda ben
İşyerinde de olsa ye onlar sana enerji veriruykunun derdinden uyanamıyorum, işe zor yetişiyorum,işyerine götrüyorum peynir ceviz badem, ama istediğim hayal ettiğim gibi olmuyor.
düşünme hiç aklına bile getirme psikolojik bile bulanıyor.. Deli Gibi bulantım yok ama bu hafta daha kötü midem kusmuyorum ama bulanıyor illaki her sabah, çubuk kraker kurtarıcım..Kusmaktan çok korkarım ben ,ağlarım kusarken, olmasın öle bişey..seninde kimsenin olmasın:))canım sende kusma filan varmı,kalp atışından sonramı başlıacak dıye düşünüyorumda ben
Ben de aynı miğdem kalkıyo gibi ama hafifi kusma yok; erken daha diye mi acaba yoksa biz kusmucaz mıbende kusmaktan çok korkarım. midem bulanıyor ama kusacak kadar değil. illa olcak mı kusma?
kese görünüyor evet:) Bebiş gözükmüyor daha minicik, susam tanesi kadar..evet biz daha miniğiz:)) 10 gün sonra çağırdı dr amca o zaman kese mi görünecek? tamam canım iyi ki söyledin bak aklıma gelmemişti süper olur:))
İnşallahhhİşyerinde de olsa ye onlar sana enerji verir
bence bhcg hormonu yükseldikçe mide bulantısı artacak. ama inşallah kusmayızBen de aynı miğdem kalkıyo gibi ama hafifi kusma yok; erken daha diye mi acaba yoksa biz kusmucaz mı
biz kusmıcazzz:))) midesi bulanıpta kusan genelde ilk günden öyle başlıyor 3 ay sürüyor. Bizim olmıcak işallah:)))Ben de aynı miğdem kalkıyo gibi ama hafifi kusma yok; erken daha diye mi acaba yoksa biz kusmucaz mı
gerçekten miiiii:) inşallaaahh. en büyük korkum o benim. diğer acılara dayanırım. ama kusma beni öldürüyor.ben yiyeceklerden mutfaktan da tiksinmiyorum hala zaten. bu da bi işaret olabilir mi :)biz kusmıcazzz:))) midesi bulanıpta kusan genelde ilk günden öyle başlıyor 3 ay sürüyor. Bizim olmıcak işallah:)))
İnşallahhhBaşka ne yiyelim mesela ??
aynı ben iştahım da iyi maşlh :) mutfağımı da hala seviyorum :)))gerçekten miiiii:) inşallaaahh. en büyük korkum o benim. diğer acılara dayanırım. ama kusma beni öldürüyor.ben yiyeceklerden mutfaktan da tiksinmiyorum hala zaten. bu da bi işaret olabilir mi :)
Kesinlikle işaret, Benim temennim o yönde umarım gerçektir:) Bide gözlemlediğim..Korkma be o kadar..:)))gerçekten miiiii:) inşallaaahh. en büyük korkum o benim. diğer acılara dayanırım. ama kusma beni öldürüyor.ben yiyeceklerden mutfaktan da tiksinmiyorum hala zaten. bu da bi işaret olabilir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?