2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
uzun bir aradan sonra merhaba güzel anneler... yeni gelenler hoşgeldiniz, listemiz oluşmuş görünce mutlu oldum maşallah topiğimize geçtiğimiz cumartesi kalp atışlarını görmeye gidecektim, çok şükür gittim ve meleğimin kalbini gördüm.. herşey yolunda dedi doktorum çok mutluydum.. pazar gecesi biraz kanamam oldu çok korktum çok ağladım sabaha kadar uyuyamadım.. pazartesi eşimle gittik doktoruma kalp atışlarını gördük yine doktor gayet iyi dedi hiçbir sorun yok dedi.. 3 gün rapor verdi dinlen dedi.. 3 gündür evdeydim bir daha kanamam olmadı çok şükür ama o korkuyu atmam çok zor oldu.. içimden hiçbirşey yapmak gelmedi internete bile girmedim, bugün bir açtım siteyi sayfalar o kadar dolmuş ki okuyamadım :) bizden haberler böyle Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu çok şükür geçti bitti inşallah.. özlemişim sizi

Kızlar nolur cevap yazın benim gibi olan var mı Benim adetleri çok düzensiz 32-37 gün arasında oluyorum Sat 6 Aralık 15 Ocakta Beta HCG yaptırdım 404,5 çıktı 19 Ocakta 1715 ve 21 Ocak 2499 son artış iki katı olmadı acaba sorun ne olabilir?birde ben ilk 2 tahlili tıp merkezinde yapmıştım bugün özel bi hastanede yaptım bunun bi etkisi olabilirmi?Birde kese alttan bakınca göründü

vay be maşallah bişey olmadı dimi kızına? benim annem de 19 yaşındayken beni doğurmuş arkadaş gibiyizdir, güzel oluyor ama genç yaşta annelik kadına zor biraz..

Selam canım ben de 6+3üm ama ben de duyamadım kalp sesini hatta bebişimi de göremedim. Yolk sac da yok ortada hala. Sen yolk sac ve bebeği gördünmü

süpersin valla ben yarım cüzümle bir cüz daha okusam o bile iyi diyorum:)

burda bir kaç defa okumuştum canım beta tekrarı yaptırırken aynı yerde yaptırın sonuçlar farklı çıkabilir diye yazmışlardı.. bence bu kadar stres yapma zaten üstüste yaptırmakta iyi değil insan kafasına takıyor.. ben iki kere yaptırdım sonra biraz bekleyip doktora gittim.. kendini yıpratma inşallah herşey yolundadır..

canım farklı yerler farklı ölçümler yapabilir, doktor ne dedi o önemli, kese görünmüş, kalp atışı da duyulunca inşallah daha rahatlarsın.. endişe etme sabırla bekle

Ben de 3-4 gündür kullanıyorum canım ama kullanmaya Başladıktan sonra kesildi lekelenmelerim. Doktoruna ulaşmaya çalış bi şekilde belki iğnesini verir progestanın. Lekelenmelerden korkma yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal ama ne zaman bırakman gerektiğini de öğrenmen şart. Ben Cumartesi muayeneye gidicem ozamana kadar kullanmaya devam edicem

Canım doktor karından göremeyince tekrar istedi bende anlamadım p.tesi tekrar gidicem inş bi sorun yoktur dua edin bizim için

Canım bende kahverengi lekeler için progestan kullandım. Şu an çok şükür kesildi lekeler ama hala devam ediyorum artık günde 1 taneye düşürdük. Çünkü daha bebeğimi ve kalp atışlarını göremedik o yüzden doktorum kalp atışını duyana kadar devam etmemden yana çünkü düşüğü de önlüyormuş bu progestan

canım farklı yerler farklı ölçümler yapabilir, doktor ne dedi o önemli, kese görünmüş, kalp atışı da duyulunca inşallah daha rahatlarsın.. endişe etme sabırla bekle
Canım doktor sat 6 aralık diye görünmesi lazım dedi ama benim adetim çok düzensiz deyince geç döllenme olmuştur dedi tekrar tahlil istedi artış böyle olunca kontrol altına alıcaz zaman göstericek dedi progestan hap kullanıyodum bide 5 tane iğne verdi

vay be maşallah bişey olmadı dimi kızına? benim annem de 19 yaşındayken beni doğurmuş arkadaş gibiyizdir, güzel oluyor ama genç yaşta annelik kadına zor biraz..
maalesef engelli ama kalbi ve kendi dünyalar güzeli teyzesi ... oyuzden 2 ci kızımı doğumdan 1 hafta önce suni sancıyla doğum yaptım.. günüm geçer dio o korkuyla duramadım

Reactions: 2k1
Teşekkür ederim Lina da doğum yapılamaması kötü evet, zekai tahir burak ta problemli, koruda Meltem hanıma gitmiştim daha önce çok ilgili ama çok yoğun kürtajım orda olmuştu bakalım ne yapacağıma karar veremedim cebecide evime uzak ama orayı da araştırayım iş yerime yakın sayılır.

Canım doktor karından göremeyince tekrar istedi bende anlamadım p.tesi tekrar gidicem inş bi sorun yoktur dua edin bizim için

Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler alırsın canım, içini ferah tut dualarımda hepinize yer var inşallah :)

kızlar benim gibi karnı şiş olan var mı acaba ????? ödem var herhalde anlamadım ama karnım birden şişmeye başladı. pantolonlarım hiç olmuyor ve artık bol şeyler giyiyorum. var mı benim gibi olan
Benim de öle pantolon düğmesi sıkıyor eşim o senin kilon diyo

pazar günü beta hcg 175 çıkmıştı emin olamadım cumartesimi gitsem doktorda bulamadım doğru düzgün
Benim de aynı ptesi 142 çıktı ama ben yarın gidicem doktor çok içime sinmese de, en azından kesemizi görelim içimiz rahatlasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…