• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

Rabbim bizlere de bu kutsal görevi hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah.. Ne kadar şanslıyız kadın olarak doğduğumuz için..

selam kızlar bende eylül annesi olucam inş ama benim sat 17 aralık bugün 5+1 sizce dr a gitsem keseyi görürmü merak ediyorum
Benimle aynısın canım eğer yumurtlama tarihlerimiz de yakınsa şuan alttan muayene ile Görünür ama karnından bir iki gün sonra görünür en kötü ihtimalle :) hayırlı olsun bebişin ayrıca :)

pazar günü beta hcg 175 çıkmıştı emin olamadım cumartesimi gitsem doktorda bulamadım doğru düzgün
Bu yazdığını yeni gördüm biraz daha geç döllenmiş yumurtan benden o yüzden birkaç gün daha bekle istersen. Folik asite başladın değil mi ??

seninde bebeğin hayırlı olsun cnm ve tabi herkesin.Ben bi düşük yaptım 2012 de o yüzden stres yapıyorum buda öyle olucak sanıyorum yrn bi gidiyim içim rahat etsin

seninde bebeğin hayırlı olsun cnm ve tabi herkesin.Ben bi düşük yaptım 2012 de o yüzden stres yapıyorum buda öyle olucak sanıyorum yrn bi gidiyim içim rahat etsin
Amin canım sağol inşallah. Git git tabi tedbiri elden bırakmamak lazım Allah bir daha kayıp acısı yaşatmasın inşallah çok zor bir şeydir eminim ben birkaç gün kahverengi lekelenme yaşadım onun bile korkusu yetti ömrümden ömür gitti :(

senin kaç haftalık bide keseyi gördünmü
Aynı seninle canım 5+2yim şuan son adet tarihim baz alınırsa. Doktora bu Cumartesi gitcem görüneceğinden emin olmak için uzak bir tarihe aldım randevumu. Ayın 14ünde 218di b hcg. Şimdi 24ünde gidicem ve 7000leri geçmesi gerekiyor eğer bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle

Aynı seninle canım 5+2yim şuan son adet tarihim baz alınırsa. Doktora bu Cumartesi gitcem görüneceğinden emin olmak için uzak bir tarihe aldım randevumu. Ayın 14ünde 218di b hcg. Şimdi 24ünde gidicem ve 7000leri geçmesi gerekiyor eğer bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle
Yani henüz göremedim maalesef :(

Yani henüz göremedim maalesef :(

Merhaba arkadaşlar bende 2015 eylül annesi olucam inşallah. Allah hepinizin hayırlısı ile kucağına bebeğini almayı nasip etsin. Benim sat 16 aralık. Bu ilk gebeliğim. beklenen doğum zamanım 23 eylül 2015. Herkese hayırlı güzel hamilelikler diliyorum.:D:D:KK68::KK68:

Kızlar dua tavsiyeleri için tsk
Bende ibadetlerime dikkat etmeye çalışıyorum
Dedikodu dahil bütün haramlardan uzak durmaya çalışıyorum çünkü çocuk kötü ahlakını anne karnında almaya başlarmış
Mesela çocuğa anne karnında iken okunan bir kitap çocuk doğduktan sonra okunduğunda çocuk tepki verirmis
Iste haramda bole çocuk annenin karnında iken o haram şeyi duyduğu veya hissettiği için doğduğunda o haram la karsilastiginda bir asinalik olacağı için o günaha kapilmasida kolay olur mazallah
Çocuklarımız için haramdan uzak duralım ibadetlerimize ağırlık verelim inşallah

Kızlar dua tavsiyeleri için tsk
Bende ibadetlerime dikkat etmeye çalışıyorum
Dedikodu dahil bütün haramlardan uzak durmaya çalışıyorum çünkü çocuk kötü ahlakını anne karnında almaya başlarmış
Mesela çocuğa anne karnında iken okunan bir kitap çocuk doğduktan sonra okunduğunda çocuk tepki verirmis
Iste haramda bole çocuk annenin karnında iken o haram şeyi duyduğu veya hissettiği için doğduğunda o haram la karsilastiginda bir asinalik olacağı için o günaha kapilmasida kolay olur mazallah
Çocuklarımız için haramdan uzak duralım ibadetlerimize ağırlık verelim inşallah
Çok haklısın. Çok namaz çok dua çokça güzel amel. Rabbim evlatlarımızı kendi nefislerindende korusun.

Gunaydin arkadaslar.progestan kullanan arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.200mg sabah aksam progestan aliyorum kahverengi akintilar icin 2hafta oldu az da olsa gelmeye devam ediyor.kutu cumartesi bider.devam etmem gerekli mi doktorunuz bir sure verdi mi size?cooooook yogun bir doktor secmisim bos randevu bulamiyorum telefondan bile aradigimda ulasmasi zor
.degistersem mi bilmiyorum doktorumu...:110:

canlarım nasılsınız
dün hepinizin güzel dilekleri güzel tesellileri beni memnun etti
her bir mesajda hüngür hüngür ağladım iyide oldu çok rahatladım.
bugün biraz daha kabullendim biraz daha iyiyim.
nekrozcum canım korkuttun beni ama sonra sevindim.hiçbirinizden kötü haber almak istemem.
listeye eklenmek isteyen özel mesaj atan arkadaşlar sizleride ekledim.
hepiniz hoşgeldiniz
bende yarın doktora gidicem sizleri bilgilendiririm.
Güzel haberler veririsin inşallah bize Allahım hiç birimiz üzülmeyelim sağlıkla kucağına alsın herkes bebeğini amin....

Back