• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayir
Aynen benim de hiç bulantım yoktu kızımda ama bunda var, ama 7 sene oldu vücudun başka tepki vermesi normal , benim göğüslerin şimdiden aşırı büyüdü 9 aylık Halim'i çok merak ediyorum :)))benim de çin ve rus hatta bioritme göre kız çıktı rüyamda da kız gördüm Allah'tan hayırlısı
lHayirlisi olsun cnm bende bir tek goguslerde asiri sekilde hassasiyet var .ondan yana kotuyum ben 1.ci dogumdan sonra 7 ay gogis tedavisi gorsum umma yani mastit olmustum allahim o gunleri gostermesin yeniden.

Wake.. bende cuma gitcem ya ozamn insallh guzel haber alirsam listeye yazdirirm kendimi :)
(Ismin uzun,aklimda kalmiyo cevap yazana kadr kisa yaziyom he )

Wake.. bende cuma gitcem ya ozamn insallh guzel haber alirsam listeye yazdirirm kendimi :)
(Ismin uzun,aklimda kalmiyo cevap yazana kadr kisa yaziyom he )
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
olsun bana kısaca wake diyebilirsiniz:KK48:

Hayir

lHayirlisi olsun cnm bende bir tek goguslerde asiri sekilde hassasiyet var .ondan yana kotuyum ben 1.ci dogumdan sonra 7 ay gogis tedavisi gorsum umma yani mastit olmustum allahim o gunleri gostermesin yeniden.
Âmin cnm Allah bizi de yavrularımızı da korusun,

kızlar benim gibi karnı şiş olan var mı acaba ????? ödem var herhalde anlamadım ama karnım birden şişmeye başladı. pantolonlarım hiç olmuyor ve artık bol şeyler giyiyorum. var mı benim gibi olan :(

canlarım nasılsınız
dün hepinizin güzel dilekleri güzel tesellileri beni memnun etti
her bir mesajda hüngür hüngür ağladım iyide oldu çok rahatladım.
bugün biraz daha kabullendim biraz daha iyiyim.
nekrozcum canım korkuttun beni ama sonra sevindim.hiçbirinizden kötü haber almak istemem.
listeye eklenmek isteyen özel mesaj atan arkadaşlar sizleride ekledim.
hepiniz hoşgeldiniz
bende yarın doktora gidicem sizleri bilgilendiririm.[/QUOTE]
Canım bende senı merak ediyordum
Güçlü moralinin bıraz daha iyi olmasına sevındım

kızlar benim gibi karnı şiş olan var mı acaba ????? ödem var herhalde anlamadım ama karnım birden şişmeye başladi pantolonlarım hiç olmuyor ve artık bol şeyler giyiyorum. var mı benim gibi olan :KK43:
Beeenn cnm normalde hic gobegim yok ama bu 2 haftafir sanki 6 aylik bebek tasiyo gibi sis karnim.ben arastirdim bu haftalarda sislik olurmus sonra normale donermis gerci ozana kadarda karnimiz siser :KK71:

kızlar benim gibi karnı şiş olan var mı acaba ????? ödem var herhalde anlamadım ama karnım birden şişmeye başladı. pantolonlarım hiç olmuyor ve artık bol şeyler giyiyorum. var mı benim gibi olan :KK43:
bende öyleyim canım ama ben kilo aldım hamile kalmadan önce 57 diydim şimdi 60 a yakınım pantolonlar çok sıkıyor özellikle giyince kasıklarımda ağrı hissediyorum...:)))))

Beeenn cnm normalde hic gobegim yok ama bu 2 haftafir sanki 6 aylik bebek tasiyo gibi sis karnim.ben arastirdim bu haftalarda sislik olurmus sonra normale donermis gerci ozana kadarda karnimiz siser :KK71:

tmm canım içimi rahatlattın :KK49: şişmeye devam o zaman :KK70:

bende öyleyim canım ama ben kilo aldım hamile kalmadan önce 57 diydim şimdi 60 a yakınım pantolonlar çok sıkıyor özellikle giyince kasıklarımda ağrı hissediyorum...:)))))

o da birşey mi :-) yazın 59 olan ben hamile kalmadan önce 66 olmuştum şimdi 68 lerdeyim. hayatımda bu rakamları hiç görmemiştim. kendimi şaşkınlıkla izliyorum :KK8:

o da birşey mi :-) yazın 59 olan ben hamile kalmadan önce 66 olmuştum şimdi 68 lerdeyim. hayatımda bu rakamları hiç görmemiştim. kendimi şaşkınlıkla izliyorum :KK8:
Aynen katiliyorum cnm sana bende 56 kilodan 65 olmustum bugun saglik ocaginda 63 ciktim eve geldim 64 ciktim :KK48: hangisi dogru acep ama 1 kilo kesin gitmis o belli :KK8:

selam kızlar bende eylül annesi olucam inş ama benim sat 17 aralık bugün 5+1 sizce dr a gitsem keseyi görürmü merak ediyorum

pazar günü beta hcg 175 çıkmıştı emin olamadım cumartesimi gitsem doktorda bulamadım doğru düzgün

Back