- 6 Şubat 2014
- 483
- 309
- 63
Karından bakıyorlar genellikle duyulmazsa mecbur kalınırsa alttanda bakabilirler.Ben ctesi 7+5 olucam kalp atışları için karından mı alttan mı bakar sizce??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından bakıyorlar genellikle duyulmazsa mecbur kalınırsa alttanda bakabilirler.Ben ctesi 7+5 olucam kalp atışları için karından mı alttan mı bakar sizce??
17 yaşında küçük anne oldum neyin ne olduğunu bilmiyordum o yaşta günüm geçmiş haberim olmadı sağlık ocağında daha günün var dendi halbuki günüm geçmiş çocuk kendi pisligiyle beslenmiş cigerleri dolmuş beynine sıçramiş ve kalbi durmuş ben doğum yaptım şiddetli bi sancıla..öldürmeyen allah öldürmüyor görecek günleri yiyecek ekmeği varsa yaşıyor bizim elimizden dua edip tevekkülden başka bişey gelmiyor kızlar.....
Selam canım ben de 6+3üm ama ben de duyamadım kalp sesini hatta bebişimi de göremedim. Yolk sac da yok ortada hala. Sen yolk sac ve bebeği gördünmüMerhaba anneler.ben 6+3. Günlüğüm dün doktora gittim kalp atışlarını duymak için bebek çok küçük duymayız dedi nekadar büyümüş dedim daha küçük dedi 10gün sonra gel kese canlanmış mı bakalım dedi.sizce normal mi ?sizlerin yorumlarınıza bakıyorum benimle aynı hafta dogum yapıcak olanlar kalp atışlarını duymuş.bide izmîr Karşıyaka da metropol hastenesine gidiyorum seyit beye bilen var mı nasıl ?bide izmirde önerebileceğiniz bi hastane var mı?
Bende günlük bir cüz okuycam günlük 1 saatimizi alır okumayı bilmeyenler netten Hatim yazıp günlük 1 cüz dinlesinler ellerini bebeklerine koyup bebeğin kulağında 9 ay kuran olur şifa olur 9 hatimle dünyaya gelirler ben başladım..
Kızlar nolur cevap yazın benim gibi olan var mı Benim adetleri çok düzensiz 32-37 gün arasında oluyorum Sat 6 Aralık 15 Ocakta Beta HCG yaptırdım 404,5 çıktı 19 Ocakta 1715 ve 21 Ocak 2499 son artış iki katı olmadı acaba sorun ne olabilir?birde ben ilk 2 tahlili tıp merkezinde yapmıştım bugün özel bi hastanede yaptım bunun bi etkisi olabilirmi?Birde kese alttan bakınca göründü
Kızlar nolur cevap yazın benim gibi olan var mı Benim adetleri çok düzensiz 32-37 gün arasında oluyorum Sat 6 Aralık 15 Ocakta Beta HCG yaptırdım 404,5 çıktı 19 Ocakta 1715 ve 21 Ocak 2499 son artış iki katı olmadı acaba sorun ne olabilir?birde ben ilk 2 tahlili tıp merkezinde yapmıştım bugün özel bi hastanede yaptım bunun bi etkisi olabilirmi?Birde kese alttan bakınca göründü
Ben de 3-4 gündür kullanıyorum canım ama kullanmaya Başladıktan sonra kesildi lekelenmelerim. Doktoruna ulaşmaya çalış bi şekilde belki iğnesini verir progestanın. Lekelenmelerden korkma yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal ama ne zaman bırakman gerektiğini de öğrenmen şart. Ben Cumartesi muayeneye gidicem ozamana kadar kullanmaya devam edicemGunaydin arkadaslar.progestan kullanan arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.200mg sabah aksam progestan aliyorum kahverengi akintilar icin 2hafta oldu az da olsa gelmeye devam ediyor.kutu cumartesi bider.devam etmem gerekli mi doktorunuz bir sure verdi mi size?cooooook yogun bir doktor secmisim bos randevu bulamiyorum telefondan bile aradigimda ulasmasi zor
.degistersem mi bilmiyorum doktorumu...
Canım doktor karından göremeyince tekrar istedi bende anlamadım p.tesi tekrar gidicem inş bi sorun yoktur dua edin bizim içinburda bir kaç defa okumuştum canım beta tekrarı yaptırırken aynı yerde yaptırın sonuçlar farklı çıkabilir diye yazmışlardı.. bence bu kadar stres yapma zaten üstüste yaptırmakta iyi değil insan kafasına takıyor.. ben iki kere yaptırdım sonra biraz bekleyip doktora gittim.. kendini yıpratma inşallah herşey yolundadır..
Canım bende kahverengi lekeler için progestan kullandım. Şu an çok şükür kesildi lekeler ama hala devam ediyorum artık günde 1 taneye düşürdük. Çünkü daha bebeğimi ve kalp atışlarını göremedik o yüzden doktorum kalp atışını duyana kadar devam etmemden yana çünkü düşüğü de önlüyormuş bu progestanGunaydin arkadaslar.progestan kullanan arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.200mg sabah aksam progestan aliyorum kahverengi akintilar icin 2hafta oldu az da olsa gelmeye devam ediyor.kutu cumartesi bider.devam etmem gerekli mi doktorunuz bir sure verdi mi size?cooooook yogun bir doktor secmisim bos randevu bulamiyorum telefondan bile aradigimda ulasmasi zor
.degistersem mi bilmiyorum doktorumu...
Canım doktor sat 6 aralık diye görünmesi lazım dedi ama benim adetim çok düzensiz deyince geç döllenme olmuştur dedi tekrar tahlil istedi artış böyle olunca kontrol altına alıcaz zaman göstericek dedi progestan hap kullanıyodum bide 5 tane iğne verdicanım farklı yerler farklı ölçümler yapabilir, doktor ne dedi o önemli, kese görünmüş, kalp atışı da duyulunca inşallah daha rahatlarsın.. endişe etme sabırla bekle
maalesef engelli ama kalbi ve kendi dünyalar güzeli teyzesi ... oyuzden 2 ci kızımı doğumdan 1 hafta önce suni sancıyla doğum yaptım.. günüm geçer dio o korkuyla duramadımvay be maşallah bişey olmadı dimi kızına? benim annem de 19 yaşındayken beni doğurmuş arkadaş gibiyizdir, güzel oluyor ama genç yaşta annelik kadına zor biraz..
Teşekkür ederim Lina da doğum yapılamaması kötü evet, zekai tahir burak ta problemli, koruda Meltem hanıma gitmiştim daha önce çok ilgili ama çok yoğun kürtajım orda olmuştu bakalım ne yapacağıma karar veremedim cebecide evime uzak ama orayı da araştırayım iş yerime yakın sayılır.tatlım ben ilk hamileliğim de zekai tahirde bi dr a gittim maalesef dr lar doğuma girmiyorlar ve o sene için de hastaneyle ilgili yapılan olumsuz haberlerden dolayı zekai tahirden vazgeçmiştim.. Bir arkadaşım yeni o hastane de doğum yaptı; çocuk mikrop kapmış 15 gün küvezde kaldı Eltimin kız desen aynı ..Ben çevremde o hastaneyle ilgili 'Türkiyenin en donanımlı ve en büyük kadın doğum hastanesi ' olması dışında pozitif anlamda bir şey duymadım.
Oğlumu Lokman hekim hastanesin de doğurdum.. Kısmen memnun kaldım diyebilirim.. Şimdi 2. çocuğum ve devlet hastanesinde doğurmak istiyorum kısmetse. Çevrem de bir kaç arkadaş bana Ankara Tıp Fak. Cebeci Hastanesin de Cem Atabekoğlunu tavsiye ettiler..Haftaya çarşamba ilk randevum var umarım memnun kalırım. Lina benim evime çok yakın bir iki kere başka sebeplerle gitmiştim; gereksiz pahalı zaten doğum da orada olmuyormuş.Koru için de esra hanım mı bi dr varmış emin değilim ona iyi diyorlar.. Diğer taraftan koru has. ile ilgili talihsiz bir olay yaşayan yakınım da var. Umarım kafanı biraz aydınlata bilmişimdir..
Canım doktor karından göremeyince tekrar istedi bende anlamadım p.tesi tekrar gidicem inş bi sorun yoktur dua edin bizim için
Çok teşekkür ederim canım hayırlı sonuçlar alalım hepimiz inşAllah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler alırsın canım, içini ferah tut dualarımda hepinize yer var inşallah :)
Ayy çok sevindim hadi hayırlısı yarın inşlh kesemizi görürüz, bebeğimizi ne zamn görürüz ki acabaAaa son adet tarihimiz ayni sen de 6 haftaliksin cnm hayirli olsun
Benim de öle pantolon düğmesi sıkıyor eşim o senin kilon diyokızlar benim gibi karnı şiş olan var mı acaba ????? ödem var herhalde anlamadım ama karnım birden şişmeye başladı. pantolonlarım hiç olmuyor ve artık bol şeyler giyiyorum. var mı benim gibi olan
Benim de aynı ptesi 142 çıktı ama ben yarın gidicem doktor çok içime sinmese de, en azından kesemizi görelim içimiz rahatlasnpazar günü beta hcg 175 çıkmıştı emin olamadım cumartesimi gitsem doktorda bulamadım doğru düzgün