lHayirlisi olsun cnm bende bir tek goguslerde asiri sekilde hassasiyet var .ondan yana kotuyum ben 1.ci dogumdan sonra 7 ay gogis tedavisi gorsum umma yani mastit olmustum allahim o gunleri gostermesin yeniden.Aynen benim de hiç bulantım yoktu kızımda ama bunda var, ama 7 sene oldu vücudun başka tepki vermesi normal , benim göğüslerin şimdiden aşırı büyüdü 9 aylık Halim'i çok merak ediyorum :)))benim de çin ve rus hatta bioritme göre kız çıktı rüyamda da kız gördüm Allah'tan hayırlısı
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.Wake.. bende cuma gitcem ya ozamn insallh guzel haber alirsam listeye yazdirirm kendimi :)
(Ismin uzun,aklimda kalmiyo cevap yazana kadr kisa yaziyom he )
bi hafat sonra gel dedi bakalım inşallah bizde görürüzbenin 940 dı göründüğünde canım allah hayırlı etsin bu ara da :)
haftaya bizde görürüz inşallahben değerim 2580 iken gittiğimde doktor alttan muayene ile keseyi ancak görmüştü.
Âmin cnm Allah bizi de yavrularımızı da korusun,Hayir
lHayirlisi olsun cnm bende bir tek goguslerde asiri sekilde hassasiyet var .ondan yana kotuyum ben 1.ci dogumdan sonra 7 ay gogis tedavisi gorsum umma yani mastit olmustum allahim o gunleri gostermesin yeniden.
Beeenn cnm normalde hic gobegim yok ama bu 2 haftafir sanki 6 aylik bebek tasiyo gibi sis karnim.ben arastirdim bu haftalarda sislik olurmus sonra normale donermis gerci ozana kadarda karnimiz siserkızlar benim gibi karnı şiş olan var mı acaba ????? ödem var herhalde anlamadım ama karnım birden şişmeye başladi pantolonlarım hiç olmuyor ve artık bol şeyler giyiyorum. var mı benim gibi olan
bende öyleyim canım ama ben kilo aldım hamile kalmadan önce 57 diydim şimdi 60 a yakınım pantolonlar çok sıkıyor özellikle giyince kasıklarımda ağrı hissediyorum...:)))))kızlar benim gibi karnı şiş olan var mı acaba ????? ödem var herhalde anlamadım ama karnım birden şişmeye başladı. pantolonlarım hiç olmuyor ve artık bol şeyler giyiyorum. var mı benim gibi olan
Teşekkür ederim canim sayenizde daha iyiyim.dun herkes cok destek oldu.Canım bende senı merak ediyordum
Güçlü moralinin bıraz daha iyi olmasına sevındım
Şimdi senin en hassas oldugun dönem elimizden geldıgınce destek olup dua etmeliyiz yarın bizi habersiz bırakma inş iyi haberlerini alırız canım...Teşekkür ederim canim sayenizde daha iyiyim.dun herkes cok destek oldu.
Beeenn cnm normalde hic gobegim yok ama bu 2 haftafir sanki 6 aylik bebek tasiyo gibi sis karnim.ben arastirdim bu haftalarda sislik olurmus sonra normale donermis gerci ozana kadarda karnimiz siser
bende öyleyim canım ama ben kilo aldım hamile kalmadan önce 57 diydim şimdi 60 a yakınım pantolonlar çok sıkıyor özellikle giyince kasıklarımda ağrı hissediyorum...:)))))
Teşekkür ederim canim sayenizde daha iyiyim.dun herkes cok destek oldu.
Aynen katiliyorum cnm sana bende 56 kilodan 65 olmustum bugun saglik ocaginda 63 ciktim eve geldim 64 ciktimo da birşey miyazın 59 olan ben hamile kalmadan önce 66 olmuştum şimdi 68 lerdeyim. hayatımda bu rakamları hiç görmemiştim. kendimi şaşkınlıkla izliyorum
Aynen katiliyorum cnm sana bende 56 kilodan 65 olmustum bugun saglik ocaginda 63 ciktim eve geldim 64 ciktimhangisi dogru acep ama 1 kilo kesin gitmis o belli
selam kızlar bende eylül annesi olucam inş ama benim sat 17 aralık bugün 5+1 sizce dr a gitsem keseyi görürmü merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?