• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bilmiyorumki canim.. benim 5bucuk haftalikken hep sikinti vardi kanamalarim oluyodu,progestan hap kullandim vajinadan kanamam kesilince bana bi cesaret geliyoduu kendimi korumadimm canim acikcasii iliskiye falan girmistik sanirim oda tetiklemis olabilir rahim.kasilmasini.. Rabbim bizede kimseye yasatmasin o kotu seyleri.. insaAllah bebeklerimizi saglikla kucagimizaalicaz canim benimm buradaki tum anneler ve butun anneler kimse üzulmesinn..........
Âmin canım en büyük duamız sağ sağlim kucağımıza almak.isteyen herkesin sağlıklı bi şekilde bebeklerine kavuşmaları için dua ediyorum.yediğnize içtiğinize dikkat edin maydonoz falan rahimi kastırıyomuş.

Âmin canım en büyük duamız sağ sağlim kucağımıza almak.isteyen herkesin sağlıklı bi şekilde bebeklerine kavuşmaları için dua ediyorum.yediğnize içtiğinize dikkat edin maydonoz falan rahimi kastırıyomuş.
Evet canim haklisinn.. Allah razi olsun canim dualarinda..

Hangi kitapları aldgmi soran arkadaş 9 ay 99esma siparis ettim onun disinda da gebelik ve bebek yetiştirmek ile ilgili kitaplar siparis ettim ama kargm gelmedi gelince fotoğraf atarim sze

Canım arkadaşlarım, bugün tam 7+0 iken bebeğimin kalp atışlarını duyduk.. Rabbim herkese duyursun ne muhteşem bir ses bu :) Bu arada kesemizi de 6+2 de görmüştük. Benimki burada yazan arkadaşlarıma göre biraz daha geç oldu. Ama şükür duyduk.. Endişelenmiştim, o yüzden yazayım istedimmmm..

Canım arkadaşlarım, bugün tam 7+0 iken bebeğimin kalp atışlarını duyduk.. Rabbim herkese duyursun ne muhteşem bir ses bu :) Bu arada kesemizi de 6+2 de görmüştük. Benimki burada yazan arkadaşlarıma göre biraz daha geç oldu. Ama şükür duyduk.. Endişelenmiştim, o yüzden yazayım istedimmmm..
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun... Darısı hepimizin başına... Yarın da benim randevum var çok heyecanlıyım...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çok sevindimm darısı başıma inşallah. Ben de 6+2deyim 2 gün önce gittim ama bebeği göremedik malesef

bende ilk üç ay lierac çatlak önleyici kulanın diye bi yazı okudum onu kullanıcam , bebiş büyümeye başlayınca ek olarak bebek yağı
Bende bugun eczacima bebanten çatlak önleyici krem var mi diye sordum bana lierac daha iyi ben esime de ondan aldim dedi

Çok sevindimm darısı başıma inşallah. Ben de 6+2deyim 2 gün önce gittim ama bebeği göremedik malesef
Canım endişelenme. Ben önceki muayeneme sıkışık gitmedim.Cahillik işte.. Meğer sıkışık gidilecekmiş. Bu yüzden sadece keseyi gördük o da çok bulanıktı. Ama bugün bebeği, keseyi ve kalp atışını gördük.. Endişelenme canım. Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah.

Canım endişelenme. Ben önceki muayeneme sıkışık gitmedim.Cahillik işte.. Meğer sıkışık gidilecekmiş. Bu yüzden sadece keseyi gördük o da çok bulanıktı. Ama bugün bebeği, keseyi ve kalp atışını gördük.. Endişelenme canım. Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah.
Amin canım amin Allah hepimizin meleklerini korusun bizleri de inşallah. Hadi gözün aydın tekrar darısı görmeyenlere bana da :) Ümit oluyosunuz bana böyle şeyler yazdıkça ne güzel biyermiş burası ya:KK16: Allah razı olsun herkesten sizinle dertleşmek çok iyi geliyor

Canim bende cumartesi gitcem Doktora sıkışık olunca dahami iyi sonuç aliniyor bende öyle gideyim

Merhaba arkadaslarr..bende sizin gibi 2015 eylul annesi olucam kismetse.bu ikinci hamileligim 3.5 yasinda kizim var.allah herkese nasip etsin.biz bu hafta bebegimizin kalp atisini duyduk.sukur .simdilik bir bulanti yada aserme yok i sallah birincici gibi guzel gecer..

Merhaba arkadaslarr..bende sizin gibi 2015 eylul annesi olucam kismetse.bu ikinci hamileligim 3.5 yasinda kizim var.allah herkese nasip etsin.biz bu hafta bebegimizin kalp atisini duyduk.sukur .simdilik bir bulanti yada aserme yok i sallah birincici gibi guzel gecer..
Gozun aydın canım kaç haftalıksın?

Benim de aynı yaşta kızım var.önceki hamileligimde de çok bulan tim olmuştu bunda da var.kızları ciftliycem galiba.

Back