• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
nurgunpost: 39004900 .!.:
ankara da tatlım devlet hastanesi
Hangi hastane acaba ben bu gun zekayi tahir burakta biren hanim diye bir doktora gittim hic memnun kalmadim kafam allak bullak oldu lina ya yada koruya gitmek istiyorum insallah bebegimin gelisimi devam ederse

Hangi hastane acaba ben bu gun zekayi tahir burakta biren hanim diye bir doktora gittim hic memnun kalmadim kafam allak bullak oldu lina ya yada koruya gitmek istiyorum insallah bebegimin gelisimi devam ederse

Canim nerde oturuyorsun ben hamilelik den önce linada mine hanim gttim cok iyiyydi allah in izniyle uc ay dene kalırsın demişti öbür ay hamile kaldım vitamnler vs vermişti. Ama hamileyken aradgmda yakin tarihte randevu yoktu bende bilgi hast gttim kesemi gördüm orda tahlil verdgm icin cuma tekrar oraya gdecegim ama lina ya tekrar devam etmeyi düşünmüyor değilim

Bu arada kızlar karindan ultrason da idrar a sıkışik- alttan vajinal muayenede tamters idrar sıkışik olmamali .
Muayene türüne göre değişiyor yani

Kızlar ben eve geldim. Iyiyim çok şükür. Doktor yatıp dinlenmemi söyledi. Bebek 6 haftalik değil 5 haftalik geç döllenme olmuş dedi. Idrara cok cok sikisik oldugum icin ultrason net goruntu vermedi. Kese 4.8 mm den 9.6 mm ye cikmis. Pazartesi salı tekrar çağırdı. Idrara sıkışık ol da bu kadar da değil dedi :D ilgilenip merak edip dua eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
İyi olmaniza sevindim ;) insallah daha da iyi olursunuz.dikkat et kendine ve bebecigine

Kızlar sizdede bır sınırlılık halı varmı ? Ben en ufak bırseye kızıyorum sınırlenıyorum yapmıyım dıyorum ama farkında degilim sonradan anlıyorum

Canim nerde oturuyorsun önce linada mine hanim gttim cok iyiyydi allah in izniyle uc ay dene kalırsın demişti öbür ay hamile kaldım vitamnler vs vermişti. Ama hamileyken aradgmda yakin tarihte randevu yoktu bende bilgi hast gttim kesemi gördüm orda tahlil verdgm icin cuma tekrar oraya gdecegim ama lina ya tekrar devam etmeyi düşünmüyor değilim
Ben etimesgut a oturuyorum suan arabamiz yok lina ya hic gitmedim is arkadasim orda devam ediyordu cok memnun evime biraz ters ama ben de oraya gitmeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk çok farklı bir duygu hiç bir şey görmeden orda atan pıt pıt kalp sesi bir mucize eşimle şaşkınlık bir yerden mutluluk biryerden hepsi birbirine karıştı..allah isteyen herkese nasip etsin... :))))

tatlım ben ilk hamileliğim de zekai tahirde bi dr a gittim maalesef dr lar doğuma girmiyorlar ve o sene için de hastaneyle ilgili yapılan olumsuz haberlerden dolayı zekai tahirden vazgeçmiştim.. Bir arkadaşım yeni o hastane de doğum yaptı; çocuk mikrop kapmış 15 gün küvezde kaldı :( Eltimin kız desen aynı ..Ben çevremde o hastaneyle ilgili 'Türkiyenin en donanımlı ve en büyük kadın doğum hastanesi ' olması dışında pozitif anlamda bir şey duymadım.
Oğlumu Lokman hekim hastanesin de doğurdum.. Kısmen memnun kaldım diyebilirim.. Şimdi 2. çocuğum ve devlet hastanesinde doğurmak istiyorum kısmetse. Çevrem de bir kaç arkadaş bana Ankara Tıp Fak. Cebeci Hastanesin de Cem Atabekoğlunu tavsiye ettiler..Haftaya çarşamba ilk randevum var umarım memnun kalırım. Lina benim evime çok yakın bir iki kere başka sebeplerle gitmiştim; gereksiz pahalı zaten doğum da orada olmuyormuş.Koru için de esra hanım mı bi dr varmış emin değilim ona iyi diyorlar.. Diğer taraftan koru has. ile ilgili talihsiz bir olay yaşayan yakınım da var. Umarım kafanı biraz aydınlata bilmişimdir..

Arkadaşlar hastane çikolatası yapıyorum. İsterseniz hastanede isterseniz bebek mevlidinde dağıtın. Bilgi almak isteyen özelden yazabilir:) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)
image.jpg
image.jpg

Merhaba anneler.ben 6+3. Günlüğüm dün doktora gittim kalp atışlarını duymak için bebek çok küçük duymayız dedi nekadar büyümüş dedim daha küçük dedi 10gün sonra gel kese canlanmış mı bakalım dedi.sizce normal mi ?sizlerin yorumlarınıza bakıyorum benimle aynı hafta dogum yapıcak olanlar kalp atışlarını duymuş.bide izmîr Karşıyaka da metropol hastenesine gidiyorum seyit beye bilen var mı nasıl ?bide izmirde önerebileceğiniz bi hastane var mı?

benimle aynı dönemde olan arkadaşlar hep kalp atışlarını duymuşlar çok sevindim. ben bu hafta dr gitmek istemedim. pazartesi günü gidicem. inş o zaman duyarım. kalp atışını gördüm ama insan duymak da istiyor tabii. umarım bebeğim sağlıklıdır. Allah herkesin gönlüne göre versin

Benim ilki kizdi ama hic bulanti olmadi bundada yok :)cin takvimi rus takvimi hepsinede baktimm kiz cikiyor hayirlisi olsun cnmm hakkimizdaa
Aynen benim de hiç bulantım yoktu kızımda ama bunda var, ama 7 sene oldu vücudun başka tepki vermesi normal , benim göğüslerin şimdiden aşırı büyüdü 9 aylık Halim'i çok merak ediyorum :)))benim de çin ve rus hatta bioritme göre kız çıktı rüyamda da kız gördüm Allah'tan hayırlısı

canlarım nasılsınız
dün hepinizin güzel dilekleri güzel tesellileri beni memnun etti
her bir mesajda hüngür hüngür ağladım iyide oldu çok rahatladım.
bugün biraz daha kabullendim biraz daha iyiyim.
nekrozcum canım korkuttun beni ama sonra sevindim.hiçbirinizden kötü haber almak istemem.
listeye eklenmek isteyen özel mesaj atan arkadaşlar sizleride ekledim.
hepiniz hoşgeldiniz
bende yarın doktora gidicem sizleri bilgilendiririm.

Ben ctesi 7+5 olucam kalp atışları için karından mı alttan mı bakar sizce??

Back