- 5 Eylül 2014
- 401
- 251
- 63
Aaa son adet tarihimiz ayni sen de 6 haftaliksin cnm hayirli olsungerçek mi son adet tarihim 12.12.2014
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa son adet tarihimiz ayni sen de 6 haftaliksin cnm hayirli olsungerçek mi son adet tarihim 12.12.2014
Canım kesen kaç milimdi kalp atışını duyduğunda?Kızlarrr sonunda duydum minnağımın kalp atışlarını. Bugun 6+6 da duymuş oldum.
mrb hangidoktor ve nerde acaba 500 lira geçekten çok iyi fiyat bende sezeryanımda istanbuldamısın acaba
Hangi hastane acaba ben bu gun zekayi tahir burakta biren hanim diye bir doktora gittim hic memnun kalmadim kafam allak bullak oldu lina ya yada koruya gitmek istiyorum insallah bebegimin gelisimi devam edersenurgunpost: 39004900 .!.:ankara da tatlım devlet hastanesi
Hangi hastane acaba ben bu gun zekayi tahir burakta biren hanim diye bir doktora gittim hic memnun kalmadim kafam allak bullak oldu lina ya yada koruya gitmek istiyorum insallah bebegimin gelisimi devam ederse
İyi olmaniza sevindim insallah daha da iyi olursunuz.dikkat et kendine ve bebecigineKızlar ben eve geldim. Iyiyim çok şükür. Doktor yatıp dinlenmemi söyledi. Bebek 6 haftalik değil 5 haftalik geç döllenme olmuş dedi. Idrara cok cok sikisik oldugum icin ultrason net goruntu vermedi. Kese 4.8 mm den 9.6 mm ye cikmis. Pazartesi salı tekrar çağırdı. Idrara sıkışık ol da bu kadar da değil dedi ilgilenip merak edip dua eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
Ben etimesgut a oturuyorum suan arabamiz yok lina ya hic gitmedim is arkadasim orda devam ediyordu cok memnun evime biraz ters ama ben de oraya gitmeyi düşünüyorumCanim nerde oturuyorsun önce linada mine hanim gttim cok iyiyydi allah in izniyle uc ay dene kalırsın demişti öbür ay hamile kaldım vitamnler vs vermişti. Ama hamileyken aradgmda yakin tarihte randevu yoktu bende bilgi hast gttim kesemi gördüm orda tahlil verdgm icin cuma tekrar oraya gdecegim ama lina ya tekrar devam etmeyi düşünmüyor değilim
Hangi hastane acaba ben bu gun zekayi tahir burakta biren hanim diye bir doktora gittim hic memnun kalmadim kafam allak bullak oldu lina ya yada koruya gitmek istiyorum insallah bebegimin gelisimi devam ederse
Canim bende cumartesi gitcem Doktora sıkışık olunca dahami iyi sonuç aliniyor bende öyle gideyim
Aynen benim de hiç bulantım yoktu kızımda ama bunda var, ama 7 sene oldu vücudun başka tepki vermesi normal , benim göğüslerin şimdiden aşırı büyüdü 9 aylık Halim'i çok merak ediyorum :)))benim de çin ve rus hatta bioritme göre kız çıktı rüyamda da kız gördüm Allah'tan hayırlısıBenim ilki kizdi ama hic bulanti olmadi bundada yok :)cin takvimi rus takvimi hepsinede baktimm kiz cikiyor hayirlisi olsun cnmm hakkimizdaa