Ruh yasitimsin desene
ewet suan bana ayağa kalkmak yasak ve kızım okuldan geleli temizlik yapıyor bende ağa gibi yatıyorum
Canını yerim yapar annesi büyüyünceOh oh ne guzel benim sıpada iyce evi dagitiyo arkasini topluyom o yasa gelince yaparmi supheliyimGerci simdiden diyo anne karfesim olunca bezini ben degistircem arabayi ben surcem diede bakalim
Ayy insCanını yerim yapar annesi büyüyünce
Sanki bendede cok yogun degil..Aklimiza olumsuz seyler hemen geliveriyoo : ( Randuvumda ayin 31ine. Seninki nezamanBugün beni bi korku sardı ya dün berbat olan midem bugün rahat.acaba bişey mi oldu çok tedirgin oldum .brnim gibi olan var mi?
Cuma günü brnim ki .benim bi kaybım oldu önceden o yüzden tedirginim .allah büyük bakalım .Sanki bendede cok yogun degil..Aklimiza olumsuz seyler hemen geliveriyoo : ( Randuvumda ayin 31ine. Seninki nezaman
Aynen canim benimde oyleCuma günü brnim ki .benim bi kaybım oldu önceden o yüzden tedirginim .allah büyük bakalım .
Kizlar dun dr gittim 4+6 haftalik kese gozuktu fakat icinde bebek gozukmedi...dun betahcg degerimin 5000 olmasi lazimdi degerim 2500 cikti...benim gibi olaniniz varmi sizler bebeklerinizi nezaman gordunuz
benim hiç miğdem bulanmıyo maşlh :)Bugün beni bi korku sardı ya dün berbat olan midem bugün rahat.acaba bişey mi oldu çok tedirgin oldum .brnim gibi olan var mi?
bugün doktora gittim çok şükür bebişi gördük :)) hiçbir sıkıntısı yok elhamdülillah, geç döllenme olmuş normalde 7 hafta 3 günlük olması gerekirken 6 hafta 1 günlükmüş ve bu yüzden sıkıntı yaşamışız. baya rahatladım ya Rabbim herkesin gönlünü ferahlatsın. Şimdiki sıkıntım şu (hiç bitmiyo derdim :)) ağır bi grip atlatıyorum doktor augmentin big diye bi antibiyotik yazdı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
Kizlar ben 6+6 haftaligim. Bugun camasirimda birkac damla leke gordum ilk defa. Camasirim da koyu renk oldugu icin anlayamadim renginin ne oldugunu. Ciddiye almali miyim? Tedirgin oldum biraz.
ağrın sancın kendinde anormal hissettiğin bir şey yoksa beyaz renk çamaşır giyerek takip et derim nacizane
Benimde 3 buçuk yaşında bir kızım var.inşallah bizimkilerde mızmızlık yapmaz da yardımcı olur.maşallah ya erken anne olmanın avantajları:)
ben de 31 yaşındayım ama henüz 3,5 yaşında bir oğlum var, 5,5 yıllık evliyim,
ablaları çok yardımcı olur annesi, bebiş çok şanslı olacak inşallah:)
Brnim boş gebelikti.kendiliğinden düştü.kan da pıhtılaşma çıktı benim suanda kan sulandırıcı kullanıyorum .rahim neden açılmış canım ?Aynen canim benimde oylebenim 3aylikken rahim acilmasi oldu kurtaj oldum. Senin ki neden dii..
Hamile kalma gunuyle degisiklik gösteriyor olabilir. Daha erken döllenme olmuştur bende ya da sizde daha geç bilemedim.benim değer düşük mü acaba ya sizin ikiz falan mı acaba :)) kese yarın görünür mü? bize on gün sonra gelin dedi dr.
Bilmiyorumki canim.. benim 5bucuk haftalikken hep sikinti vardi kanamalarim oluyodu,progestan hap kullandim vajinadan kanamam kesilince bana bi cesaret geliyoduu kendimi korumadimm canim acikcasii iliskiye falan girmistik sanirim oda tetiklemis olabilir rahim.kasilmasini.. Rabbim bizede kimseye yasatmasin o kotu seyleri.. insaAllah bebeklerimizi saglikla kucagimizaalicaz canim benimm buradaki tum anneler ve butun anneler kimse üzulmesinn..........Brnim boş gebelikti.kendiliğinden düştü.kan da pıhtılaşma çıktı benim suanda kan sulandırıcı kullanıyorum .rahim neden açılmış canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?