• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Mucize bebislerimizin sağlıkla doğması için günlük okuduğunuz dualar var mı arkadaslar

ama ben uyku için erken olduğunu düşünüyorum, kaçıncı haftada yorgunluk uyky bastırrır ki,

gerçi ben kaç haftalık onu bile bilmiyorum :KK43:( tek bildiğim hcg min 142 oluşu :KK43:

bunun bir kuralı yok ki sende yorgunluk olur başkasında olmaz.. böyle şeylerin erkeni geçi olmaz, endişen varsa doktora sor..

13 yaş kızım 15 yaş kızım
var teyzesi ve karnimdayken bile kıskançlık yapıyorlar . 33 yasindayim tabi ben 23 hissediyorum:nazar::nazar:

maşallah ya erken anne olmanın avantajları:)
ben de 31 yaşındayım ama henüz 3,5 yaşında bir oğlum var, 5,5 yıllık evliyim,
ablaları çok yardımcı olur annesi, bebiş çok şanslı olacak inşallah:)

bu bulantılar beni mahvediyor ya.. iş yoğun olsa daha mı iyi acaba en azından kafam dağılırdı..

arkadaşlar çatlak kremleri kullanmaya başlayanlar var mı aranızda, bu konu da erken başlamak önemli diye okudum hep

prgestan crinone vajınal jel mi kullanıyorsun canım.o yaparmış tahriş olursa kanama olabılıyormuş.bendede bır sefer yaptı
Hayır canım ağızdan alınan hap benimki ama benim biraz lekelenmem olduğu için progestan başlattı doktorum. Kullandıktan sonra olmadı yani. Bitti çok şükür gelmiyo artık

önümüzdeki cmrt doktor randevum var inşAllah duyabilirm. 5+4 olucam o gün duyulur mu sizce:KK68:
Ben de bu Cts gitcem canım günlerimiz yakın ama ben daha keseyi yeni görcem :) 14 ocakta çok küçük olduğu için görünmedi Cts görürüz inşallah hayırlısıyla. Sen Beta hcg 1100lerdeyken alttan gördün dimi ultrasonda görünmez diyorlar okadarken çünkü

cnm slm ben kaç haftalık daha onu bile bilmiyorum :KK43: ptesi hcg 142 çıktı, c.tesi doktora gidicem benim kese ve bebeşim görünür mü acaba
Canım daha çok cici bebişin Görünmez Sıkma canını sakın :) 2 günde bir değer iki katına katlıyor. Yani Çarşamba 284, cuma 568 ve Cumartesi de 700-800 civarını bulur ama 1500ü geçince alttan muayene ile görünüyormuş. Ben de ilk gittiğimde 218di göremedim cumartesi gitcem kısmetse 10 gün önce 218 çıkmıştı diycem Cumartesi günü

Back