• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar ben eve geldim. Iyiyim çok şükür. Doktor yatıp dinlenmemi söyledi. Bebek 6 haftalik değil 5 haftalik geç döllenme olmuş dedi. Idrara cok cok sikisik oldugum icin ultrason net goruntu vermedi. Kese 4.8 mm den 9.6 mm ye cikmis. Pazartesi salı tekrar çağırdı. Idrara sıkışık ol da bu kadar da değil dedi :D ilgilenip merak edip dua eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız :)

Ruh yasitimsin desene
ewet suan bana ayağa kalkmak yasak ve kızım okuldan geleli temizlik yapıyor bende ağa gibi yatıyorum:KK48::KK48:

Oh oh ne guzel benim sıpada iyce evi dagitiyo arkasini topluyom o yasa gelince yaparmi supheliyim :KK51:Gerci simdiden diyo anne karfesim olunca bezini ben degistircem arabayi ben surcem diede bakalim :confused:

Oh oh ne guzel benim sıpada iyce evi dagitiyo arkasini topluyom o yasa gelince yaparmi supheliyim :KK51:Gerci simdiden diyo anne karfesim olunca bezini ben degistircem arabayi ben surcem diede bakalim :confused:
Canını yerim yapar annesi büyüyünce

Bugün beni bi korku sardı ya dün berbat olan midem bugün rahat.acaba bişey mi oldu çok tedirgin oldum .brnim gibi olan var mi?

Bugün beni bi korku sardı ya dün berbat olan midem bugün rahat.acaba bişey mi oldu çok tedirgin oldum .brnim gibi olan var mi?
Sanki bendede cok yogun degil..Aklimiza olumsuz seyler hemen geliveriyoo : ( Randuvumda ayin 31ine. Seninki nezaman

Kizlar dun dr gittim 4+6 haftalik kese gozuktu fakat icinde bebek gozukmedi...dun betahcg degerimin 5000 olmasi lazimdi degerim 2500 cikti...benim gibi olaniniz varmi sizler bebeklerinizi nezaman gordunuz

2500 değerde bebek görünmez ki ancak kese görülür..Dr un değerin için ne dedi..Bir önceki bhcg değerin kaçtı. Önemi olan 2 güne bir 2 kat artması

Kızlar ya moralim çok bozuldu Kese görünmedi vajinalultrasonla baktı göründü ama Beta Hcg 15.01.2015 te 404,5 19.01.2015 te 1715 ama bugün 2499 çıktı artış az dedi doktor çok korkuyorum progestan hap kullanıyodum birde iğne verdi

Kizlar ben 6+6 haftaligim. Bugun camasirimda birkac damla leke gordum ilk defa. Camasirim da koyu renk oldugu icin anlayamadim renginin ne oldugunu. Ciddiye almali miyim? Tedirgin oldum biraz.

bugün doktora gittim çok şükür bebişi gördük :)) hiçbir sıkıntısı yok elhamdülillah, geç döllenme olmuş normalde 7 hafta 3 günlük olması gerekirken 6 hafta 1 günlükmüş ve bu yüzden sıkıntı yaşamışız. baya rahatladım ya Rabbim herkesin gönlünü ferahlatsın. Şimdiki sıkıntım şu (hiç bitmiyo derdim :)) ağır bi grip atlatıyorum doktor augmentin big diye bi antibiyotik yazdı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım

gözün aydın tatlım. dr bana da geç döllenme dedi..5+4 te keseyi gördük . 7mm boyutu. 7+2 te yani haftaya çarşamba tekrar gidicem inşallah bebeği görürüz bizde..

Kizlar ben 6+6 haftaligim. Bugun camasirimda birkac damla leke gordum ilk defa. Camasirim da koyu renk oldugu icin anlayamadim renginin ne oldugunu. Ciddiye almali miyim? Tedirgin oldum biraz.

ağrın sancın kendinde anormal hissettiğin bir şey yoksa beyaz renk çamaşır giyerek takip et derim nacizane

maşallah ya erken anne olmanın avantajları:)
ben de 31 yaşındayım ama henüz 3,5 yaşında bir oğlum var, 5,5 yıllık evliyim,
ablaları çok yardımcı olur annesi, bebiş çok şanslı olacak inşallah:)
Benimde 3 buçuk yaşında bir kızım var.inşallah bizimkilerde mızmızlık yapmaz da yardımcı olur.

Aynen canim benimde oyle:KK43: benim 3aylikken rahim acilmasi oldu kurtaj oldum. Senin ki neden dii..
Brnim boş gebelikti.kendiliğinden düştü.kan da pıhtılaşma çıktı benim suanda kan sulandırıcı kullanıyorum .rahim neden açılmış canım ?

Nurgunhan...
canim degerimin artisi iki kati degil iki hafta once gittimde degerim 38di dun 5000 olmaliydi yarin yine kan vericem bakalim hayirlisi insallah....
benim.gibi bebegini goremeyen baya arkadasim varmisbeni korkutan degerimin iki kati olmayisi

Brnim boş gebelikti.kendiliğinden düştü.kan da pıhtılaşma çıktı benim suanda kan sulandırıcı kullanıyorum .rahim neden açılmış canım ?
Bilmiyorumki canim.. benim 5bucuk haftalikken hep sikinti vardi kanamalarim oluyodu,progestan hap kullandim vajinadan kanamam kesilince bana bi cesaret geliyoduu kendimi korumadimm canim acikcasii iliskiye falan girmistik sanirim oda tetiklemis olabilir rahim.kasilmasini.. Rabbim bizede kimseye yasatmasin o kotu seyleri.. insaAllah bebeklerimizi saglikla kucagimizaalicaz canim benimm buradaki tum anneler ve butun anneler kimse üzulmesinn..........

Back