17 yaşında küçük anne oldum neyin ne olduğunu bilmiyordum o yaşta günüm geçmiş haberim olmadı sağlık ocağında daha günün var dendi halbuki günüm geçmiş çocuk kendi pisligiyle beslenmiş cigerleri dolmuş beynine sıçramiş ve kalbi durmuş ben doğum yaptım şiddetli bi sancıla..öldürmeyen allah öldürmüyor görecek günleri yiyecek ekmeği varsa yaşıyor bizim elimizden dua edip tevekkülden başka bişey gelmiyor kızlar.....maşallah ya erken anne olmanın avantajları:)
ben de 31 yaşındayım ama henüz 3,5 yaşında bir oğlum var, 5,5 yıllık evliyim,
ablaları çok yardımcı olur annesi, bebiş çok şanslı olacak inşallah:)
Canım daha çok cici bebişin Görünmez Sıkma canını sakın :) 2 günde bir değer iki katına katlıyor. Yani Çarşamba 284, cuma 568 ve Cumartesi de 700-800 civarını bulur ama 1500ü geçince alttan muayene ile görünüyormuş. Ben de ilk gittiğimde 218di göremedim cumartesi gitcem kısmetse 10 gün önce 218 çıkmıştı diycem Cumartesi günü
arkadaşlar çatlak kremleri kullanmaya başlayanlar var mı aranızda, bu konu da erken başlamak önemli diye okudum hep
Ben netten bayagi kitap siparis ettim 9 ay 99esma kitabini cok tavsiye etmişler onu da siparis ettim
Eğer doktor gel dediyse git canım kan tahlili falan yaparlar değerlerin düzgün katlanıp katlanmadığını kontrol etmiş olurlar hem :) kese işin bişey diyemem ama dediğim gibi görünmezse de sorun yok merak etme minik daha bebişin çok :)cnm çok saol yanıtın için :)
ben bu durumda c.tesi hiç gitmesem mi? yoksa kese görünür mü_?
evet ben başladım
çok teşekkürler cnm, içimi rahatlatıyosn :)Eğer doktor gel dediyse git canım kan tahlili falan yaparlar değerlerin düzgün katlanıp katlanmadığını kontrol etmiş olurlar hem :) kese işin bişey diyemem ama dediğim gibi görünmezse de sorun yok merak etme minik daha bebişin çok :)
Umarım memnun kalırsın. Ben Esra Hocayı bilerek tanıyarak seçmedim aslında. Başta Cem Hoca'yı düşünmüştüm forumlarda okuduğum olumlu yorumlara dayanarak ancak sekreteri gebelik takibi için 2 ay sonraya randevu verebileceğini söylemişti. Bir de Cem hocanın normal doğuma girmediğini, sezeryan yaptırdığını söylemişti. Bölümde özel muayene yapan 4 hoca var zaten. Batuhan Hoca ile ilgili yorumlar genelde olumsuz olduğu için onu eledim. Geriye iki hoca kaldı ben kadın hocayı tercih ettim. Kendisi ile ilgili olumlu yada olumsuz hiç yoruma denk gelmedim. Umarım memnun kalırım.
Ücretler standarttır diye biliyorum. 122 lira muayene ve doğum icreti de 500 gibi bişi olsa gerek.
Bende günlük bir cüz okuycam günlük 1 saatimizi alır okumayı bilmeyenler netten Hatim yazıp günlük 1 cüz dinlesinler ellerini bebeklerine koyup bebeğin kulağında 9 ay kuran olur şifa olur 9 hatimle dünyaya gelirler ben başladım..başka hangi kitapları aldın 9 ay 99 esma nın dışında,
hamilelik dönemimi allah izin verirse dolu dolu geçirmek istiyorum ki, bebeğim de imanlı bir evlat olsun,
namazlarımı aksatmamaya çalışcam Allahın izniyle, birazzz da okuma iyi olur.
Ben de bu Cts gitcem canım günlerimiz yakın ama ben daha keseyi yeni görcem :) 14 ocakta çok küçük olduğu için görünmedi Cts görürüz inşallah hayırlısıyla. Sen Beta hcg 1100lerdeyken alttan gördün dimi ultrasonda görünmez diyorlar okadarken çünkü
çok iyi düşünmüşsün cnm, ben de dinleyim inşlh, ama ben çalışıyorum 9 hatim kadar dinleyebilir miyim bilmiyorum. okuyamıyorum da pek,Bende günlük bir cüz okuycam günlük 1 saatimizi alır okumayı bilmeyenler netten Hatim yazıp günlük 1 cüz dinlesinler ellerini bebeklerine koyup bebeğin kulağında 9 ay kuran olur şifa olur 9 hatimle dünyaya gelirler ben başladım..
mrb hangidoktor ve nerde acaba 500 lira geçekten çok iyi fiyat bende sezeryanımda istanbuldamısın acabaBen hamile olduğumu öğrenince direk aradım ve sekreter hesaplayarak 6. hafta ya randevu verdi ..Allah Allah niye sana 2 ay sonraya demiş ki acaba ..Haftalarımız da yaklaşık aynı.. Batuhan hocanın da iyi olduğunu duymuştum Cem beyin yoğunluğundan kaçanların adresi genel de Batuhan bey oluyormuş..Benim doğumum da sezeryan olacak 500 lira gayet iyiymiş ben 1000 tl yi gözden çıkarmıştım .Doğum dr unun bayan olması ayrı bi rahatlık sağlıyor aslın da :) Umarım memnun kalırız dr. lardan.
Ewe gelince yemek yaparken evi toplarken aç dinle günlükçok iyi düşünmüşsün cnm, ben de dinleyim inşlh, ama ben çalışıyorum 9 hatim kadar dinleyebilir miyim bilmiyorum. okuyamıyorum da pek,
13 yaş kızım 15 yaş kızım
var teyzesi ve karnimdayken bile kıskançlık yapıyorlar . 33 yasindayim tabi ben 23 hissediyorum
Ruh yasitimsin deseneMasallah size bende suan 23 yasindayim yani 2gun sonra allah omur verirse sizim 10 sene sonra gibi kizim 15 yasina gelicek ayy cok guzel bisey erken anne olmakRabbim evladin yoklugunu aratmasi kimseye.hayirli evlatlar olsunlar ins
Aa süper canım sevindim tanıştığıma, yalnız olmadığını bilmek güzel :) benim iğnelerim bitiyor canım onları yazdırmak için gidiyorum duyarsak duyarız ama daha küçükler bende beklemiyorum henüzcumartesi erken olur canım bence haftaya git,benımkıde ikiz,senın keselerden buyuktu ama doktor kalp atışı için ıkı fafta sonra ge dedi.bır haftam kakdı meraktan çatlıyacam,inşallah ikisininde kalp atışlarını duyarız
hangi marka kullanıyosnz kızlar_? ben henüz almadım bu dönem iyi mi ki başlamak için? erken değil mi?
İnşallah canım ya..benimkisi yetememe korkusu aslında, ama geçecek inşallah buds bir süreç..canım ikiz olduğu için nasıl bakarım bilinçaltına yerleşmiş,mesela ben de şubatta tüp düşünüyodum Rabbim kısmet etti,demek ki tüp bebek bilinçaltıma o kadar yerleşmiş ki rüyada günyüzüne çıktı,rüyamda hem hamiletim hem de bana tüp bebek yapacaklar ben nasıl olur diyorum onlar olur olur diyor,sonra ben düşünüyorum eğer tüp de tutarsa karnımdakiyle ikiz olabilir falan filan işte. bizimkisi bilinçaltındaki düşüncelerimizi ve korkularımız rüyada karşımıza çıkıyor,hiç korkma canımRabbim mutlaka yardımcı olacaktır inşallah sağlıklı doğsunlar bu önemli
bende öyle düşünmüştüm canım ama bi araştır ki hiç de erken değilhangi marka kullanıyosnz kızlar_? ben henüz almadım bu dönem iyi mi ki başlamak için? erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?