• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar dun dr gittim 4+6 haftalik kese gozuktu fakat icinde bebek gozukmedi...dun betahcg degerimin 5000 olmasi lazimdi degerim 2500 cikti...benim gibi olaniniz varmi sizler bebeklerinizi nezaman gordunuz

Bence kişiden kişiye değişiyo değerler ; ikiz le ilgilsi yoktur. Herkesin bünye hormon farklı sonuöta. Dr en iyisini bilir:KK66:

Bebişlerimiz onlara emanet, Allah hayırlısıyla tamamıma erdirsin.
hmmm bilmiyorum ki neye göre olduğunu:))amin cnm

Selam kizlar gunduz pek yazamiyorum ya , kacgundur kabizlik cekiyodum yazdim mi bilmiyom, dunden beri kayisi yiyorum sukur faydasini gordum :)

Erken dollenme gec dollenmede etkiliyo galiba ,benim adet gunume 2 gun falan vardi test yaptirdigmda 491 cikti ama ultrasnda gorunmedi cuma insallh

canım bende daha sadece keseyi gördüm ayın 12sinde (5+5'tim) perşembe randevum var tekrar bakıcaz inşallah bebeği görürüz ama şöyle bir durum var usg aleti eskiyse ve kese boyutu biraz geriden geliyorsa bazen göremiyoruz. Üzülme öyle bir durumda benim doktorumun kullandığı alet biraz eski ve ilk görüntü bulanık çıktı ama ne yapalım yapacak birşey yok doktor biraz daha büyüyünce daha belirgin olur dedi. Doktor meselesine gelince kimi doktor konuşmayı sevmez kimide çok yoğundur. Sen sormalısın ben ya ilk randeuyu alırım yada son randevuyu daha çok zamanı oluyor böylelikle ve soruyorum herşeyi. Kızar diye korkma onlara öyle sorular geliyor ki inan senin araştırılmış ve bilinçli soruların onlarda cevaplama iştahı sağlayacak.
bugün doktora gittim çok şükür bebişi gördük :)) hiçbir sıkıntısı yok elhamdülillah, geç döllenme olmuş normalde 7 hafta 3 günlük olması gerekirken 6 hafta 1 günlükmüş ve bu yüzden sıkıntı yaşamışız. baya rahatladım ya Rabbim herkesin gönlünü ferahlatsın. Şimdiki sıkıntım şu (hiç bitmiyo derdim :)) ağır bi grip atlatıyorum doktor augmentin big diye bi antibiyotik yazdı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım

Kizlar dun dr gittim 4+6 haftalik kese gozuktu fakat icinde bebek gozukmedi...dun betahcg degerimin 5000 olmasi lazimdi degerim 2500 cikti...benim gibi olaniniz varmi sizler bebeklerinizi nezaman gordunuz
benimde moralim iki haftadır bozuktu bu konuyla ilgili, hiç canını sıkma içini ferah tut geç döllenme varmıs bugün görebildik 7 hafta 3 günlük son adet tarihime göre bebiş fakat geç döllenmeyle 6 hafta 1 günlükmüş

Valla bilmiyom ki neden, ben de daha goremedim 5+3 bugun

bugün doktora gittim çok şükür bebişi gördük :)) hiçbir sıkıntısı yok elhamdülillah, geç döllenme olmuş normalde 7 hafta 3 günlük olması gerekirken 6 hafta 1 günlükmüş ve bu yüzden sıkıntı yaşamışız. baya rahatladım ya Rabbim herkesin gönlünü ferahlatsın. Şimdiki sıkıntım şu (hiç bitmiyo derdim :)) ağır bi grip atlatıyorum doktor augmentin big diye bi antibiyotik yazdı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
gozunaydinn, darisi bize :)
Hamileligini belirttin mi,belirttiysen 9na gore vermistr zaten ama iatersen kafin dogumcuyu ara sor

Valla bilmiyom ki neden, ben de daha goremedim 5+3 bugun

gozunaydinn, darisi bize :)
Hamileligini belirttin mi,belirttiysen 9na gore vermistr zaten ama iatersen kafin dogumcuyu ara sor
kadın doğumcu yazdı canım zaten yine de bilemedim evham mı yapıyorum acaba

benimde moralim iki haftadır bozuktu bu konuyla ilgili, hiç canını sıkma içini ferah tut geç döllenme varmıs bugün görebildik 7 hafta 3 günlük son adet tarihime göre bebiş fakat geç döllenmeyle 6 hafta 1 günlükmüş
Ahhh insallah benimde mucizem gerceklesir...moralimi bozan degeriminde fazla artmamasi...tedaviyle hamile kaldim insallah kesemin icinde o minik kalp atislari olusur ve saglikli sihhatli kucagima alirim ...aliriz

Ahhh insallah benimde mucizem gerceklesir...moralimi bozan degeriminde fazla artmamasi...tedaviyle hamile kaldim insallah kesemin icinde o minik kalp atislari olusur ve saglikli sihhatli kucagima alirim ...aliriz
olur olur içini ferah tut, asıl stres yaptığımız zaman korkalım bebişe bi şey olur diye biz ne kadar rahat olursak onlar o kadar iyi olcak :))

olur olur içini ferah tut, asıl stres yaptığımız zaman korkalım bebişe bi şey olur diye biz ne kadar rahat olursak onlar o kadar iyi olcak :))
Dunden beri ne haldeyim bi bilseniz stresin stresini yasiyorum...gecen sene tup bebekle ikiz hamilesiydim kalp arislari gelismedi...gecen ay tedaviye basladim ilk aydan yuzumuz guldu Rabbim insaah bu mutlulugumuzu daim eder

Bugün kan testi sonucumu aldım doktorum istemişti,bhcg 10000 çıktı. Birde Aso değerim yüksek benim yani romatizma değeri max referans değeri 200ml benimki 245ml çıktı, gebeliğe olumsuz etkisi olur mu, bu konuda bilgisi olan var mı?:KK61:

Canim bende 70kiloyla hamile kaldım suan 72,5 çıkıyorum normalde gobegim şişer di bundada şimdiden bi 4aylik pozisyonundayim
ben de keseyi gordukden sonra fırsat bulamadim cuma günü gideceğim inşallah hayırlısı olsun hakkimizda.

ben yazın 59 kiloydum. son zamanlardada almıştım ama şimdi 68 oldum. şaka gibi. ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun canım

Dunden beri ne haldeyim bi bilseniz stresin stresini yasiyorum...gecen sene tup bebekle ikiz hamilesiydim kalp arislari gelismedi...gecen ay tedaviye basladim ilk aydan yuzumuz guldu Rabbim insaah bu mutlulugumuzu daim eder
ya hamilelikten galiba bende daha endşeli daha tedirginim ama mümkün olduğunca minimize etmek lazım, özellikle ilk üç ayda cok önemli bak Rabbim ilk ayda nasip etmiş gerisini de getirir inşallah bu konudan imtihan olmayız inşallah dua edelim bol bol :)

ben de 4+ 6 da muayene oldum. vaginal ultrason ile sadece kese göründü bebek görünmedi. doktor çok normal olduğunu söylemişti.

Back