- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm bilmiyorum ki neye göre olduğunu:))amin cnmBence kişiden kişiye değişiyo değerler ; ikiz le ilgilsi yoktur. Herkesin bünye hormon farklı sonuöta. Dr en iyisini bilir
Bebişlerimiz onlara emanet, Allah hayırlısıyla tamamıma erdirsin.
bugün doktora gittim çok şükür bebişi gördük :)) hiçbir sıkıntısı yok elhamdülillah, geç döllenme olmuş normalde 7 hafta 3 günlük olması gerekirken 6 hafta 1 günlükmüş ve bu yüzden sıkıntı yaşamışız. baya rahatladım ya Rabbim herkesin gönlünü ferahlatsın. Şimdiki sıkıntım şu (hiç bitmiyo derdim :)) ağır bi grip atlatıyorum doktor augmentin big diye bi antibiyotik yazdı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldımcanım bende daha sadece keseyi gördüm ayın 12sinde (5+5'tim) perşembe randevum var tekrar bakıcaz inşallah bebeği görürüz ama şöyle bir durum var usg aleti eskiyse ve kese boyutu biraz geriden geliyorsa bazen göremiyoruz. Üzülme öyle bir durumda benim doktorumun kullandığı alet biraz eski ve ilk görüntü bulanık çıktı ama ne yapalım yapacak birşey yok doktor biraz daha büyüyünce daha belirgin olur dedi. Doktor meselesine gelince kimi doktor konuşmayı sevmez kimide çok yoğundur. Sen sormalısın ben ya ilk randeuyu alırım yada son randevuyu daha çok zamanı oluyor böylelikle ve soruyorum herşeyi. Kızar diye korkma onlara öyle sorular geliyor ki inan senin araştırılmış ve bilinçli soruların onlarda cevaplama iştahı sağlayacak.
benimde moralim iki haftadır bozuktu bu konuyla ilgili, hiç canını sıkma içini ferah tut geç döllenme varmıs bugün görebildik 7 hafta 3 günlük son adet tarihime göre bebiş fakat geç döllenmeyle 6 hafta 1 günlükmüşKizlar dun dr gittim 4+6 haftalik kese gozuktu fakat icinde bebek gozukmedi...dun betahcg degerimin 5000 olmasi lazimdi degerim 2500 cikti...benim gibi olaniniz varmi sizler bebeklerinizi nezaman gordunuz
Valla bilmiyom ki neden, ben de daha goremedim 5+3 bugunKizlar dun dr gittim 4+6 haftalik kese gozuktu fakat icinde bebek gozukmedi...dun betahcg degerimin 5000 olmasi lazimdi degerim 2500 cikti...benim gibi olaniniz varmi sizler bebeklerinizi nezaman gordunuz
gozunaydinn, darisi bize :)bugün doktora gittim çok şükür bebişi gördük :)) hiçbir sıkıntısı yok elhamdülillah, geç döllenme olmuş normalde 7 hafta 3 günlük olması gerekirken 6 hafta 1 günlükmüş ve bu yüzden sıkıntı yaşamışız. baya rahatladım ya Rabbim herkesin gönlünü ferahlatsın. Şimdiki sıkıntım şu (hiç bitmiyo derdim :)) ağır bi grip atlatıyorum doktor augmentin big diye bi antibiyotik yazdı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
kadın doğumcu yazdı canım zaten yine de bilemedim evham mı yapıyorum acabaValla bilmiyom ki neden, ben de daha goremedim 5+3 bugun
gozunaydinn, darisi bize :)
Hamileligini belirttin mi,belirttiysen 9na gore vermistr zaten ama iatersen kafin dogumcuyu ara sor
hmmm bilmiyorum ki neye göre olduğunu:))amin cnm
tez zamanda sizde görün inşallah :))Valla bilmiyom ki neden, ben de daha goremedim 5+3 bugun
gozunaydinn, darisi bize :)
Hamileligini belirttin mi,belirttiysen 9na gore vermistr zaten ama iatersen kafin dogumcuyu ara sor
ne biliyim canım aynı gün hamilelik aynı değer olur gibi geldi bana :)) evet yüksek olmayabilr benim çünkü kötü değilim pekNey
Neye göre ki :)
Ahhh insallah benimde mucizem gerceklesir...moralimi bozan degeriminde fazla artmamasi...tedaviyle hamile kaldim insallah kesemin icinde o minik kalp atislari olusur ve saglikli sihhatli kucagima alirim ...alirizbenimde moralim iki haftadır bozuktu bu konuyla ilgili, hiç canını sıkma içini ferah tut geç döllenme varmıs bugün görebildik 7 hafta 3 günlük son adet tarihime göre bebiş fakat geç döllenmeyle 6 hafta 1 günlükmüş
olur olur içini ferah tut, asıl stres yaptığımız zaman korkalım bebişe bi şey olur diye biz ne kadar rahat olursak onlar o kadar iyi olcak :))Ahhh insallah benimde mucizem gerceklesir...moralimi bozan degeriminde fazla artmamasi...tedaviyle hamile kaldim insallah kesemin icinde o minik kalp atislari olusur ve saglikli sihhatli kucagima alirim ...aliriz
Dunden beri ne haldeyim bi bilseniz stresin stresini yasiyorum...gecen sene tup bebekle ikiz hamilesiydim kalp arislari gelismedi...gecen ay tedaviye basladim ilk aydan yuzumuz guldu Rabbim insaah bu mutlulugumuzu daim ederolur olur içini ferah tut, asıl stres yaptığımız zaman korkalım bebişe bi şey olur diye biz ne kadar rahat olursak onlar o kadar iyi olcak :))
Amin inşAllah canım
Canim bende 70kiloyla hamile kaldım suan 72,5 çıkıyorum normalde gobegim şişer di bundada şimdiden bi 4aylik pozisyonundayim
ben de keseyi gordukden sonra fırsat bulamadim cuma günü gideceğim inşallah hayırlısı olsun hakkimizda.
ya hamilelikten galiba bende daha endşeli daha tedirginim ama mümkün olduğunca minimize etmek lazım, özellikle ilk üç ayda cok önemli bak Rabbim ilk ayda nasip etmiş gerisini de getirir inşallah bu konudan imtihan olmayız inşallah dua edelim bol bol :)Dunden beri ne haldeyim bi bilseniz stresin stresini yasiyorum...gecen sene tup bebekle ikiz hamilesiydim kalp arislari gelismedi...gecen ay tedaviye basladim ilk aydan yuzumuz guldu Rabbim insaah bu mutlulugumuzu daim eder
Kizlar dun dr gittim 4+6 haftalik kese gozuktu fakat icinde bebek gozukmedi...dun betahcg degerimin 5000 olmasi lazimdi degerim 2500 cikti...benim gibi olaniniz varmi sizler bebeklerinizi nezaman gordunuz