2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
nasıl geçecek şu 10 gün bilmiyorum ben de kalp atışları için sabırsızlıkla bekliyorum. benim hesabıma göre şuan da 5 haftalık ama doktorun dediğine göre 7. haftaya bişe kalmadı belki diyorum onlar sat itibaren hesaplıyorlar ya onda gecikiyor zannediyoruz bazı şeyler böyle teselli, ediyorum kendi mi :)

gerçek mi son adet tarihim 12.12.2014

Aynen cnm ben de acayip heycanlıyım

Seninle resmen doğumumuz aynı bile olabilir

n cnm
Yarın gorurlerse keseyi muhtemelen cumartesi seninkinide görürler. Haber veririm mutlaka. Sonrasında tekrar kan testi yaptirdin mi merak ettim?

pazar günü öğrendim. dün kana baktılar 98.2 çıktı. normal dendi. ultrasonda da nokta şeklinde görünüyor. sizin kaç değerler acaba?

İnşallah herşey yolundadır gerginliği üstümden atabilsem biran önce, iyi de bir doktor bulmalıyım beni sakinleştirecek

umarım pazartesi hayırlı haberlerle döneriz. göbeklerimizin bebişle ilgili olduğunu sanmıyorum :) resmen boş bir şişlik var vücudumda. 1 gr bebek 6 aylık gibi göbek yapmaz herhalde neyse artık napayım iyi olsun da yeter ki, gerisi gelir geçer cnm

hakkımızda hayırlısı olsun cnm. ben 9. haftamın ortasında olucam pazartesi inş duyarım kısmet

pazar günü öğrendim. dün kana baktılar 98.2 çıktı. normal dendi. ultrasonda da nokta şeklinde görünüyor. sizin kaç değerler acaba?
Pazartesi öğrendim bende. Pazartesi 134 çıktı değerim. Ultrasonda bakilmadi daha yarın gideceğim. Inşallah bende görürüm keseyi.

Pazartesi öğrendim bende. Pazartesi 134 çıktı değerim. Ultrasonda bakilmadi daha yarın gideceğim. Inşallah bende görürüm keseyi.
benim değer düşük mü acaba ya sizin ikiz falan mı acaba :)) kese yarın görünür mü? bize on gün sonra gelin dedi dr.

benim değer düşük mü acaba ya sizin ikiz falan mı acaba :)) kese yarın görünür mü? bize on gün sonra gelin dedi dr.
Bence kişiden kişiye değişiyo değerler ; ikiz le ilgilsi yoktur. Herkesin bünye hormon farklı sonuöta. Dr en iyisini bilir

Bebişlerimiz onlara emanet, Allah hayırlısıyla tamamıma erdirsin.

Canim bende 70kiloyla hamile kaldım suan 72,5 çıkıyorum normalde gobegim şişer di bundada şimdiden bi 4aylik pozisyonundayim
ben de keseyi gordukden sonra fırsat bulamadim cuma günü gideceğim inşallah hayırlısı olsun hakkimizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…