• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bu devamlı hcg değerine baktıranlar var artmış mı diye.. ben bir kere baktırdım daha sonra gitmedim hiç zaten doktorda 1 gün sonra kalp atışı için gel dedi.. benimde baktırmam gerekli mi iyi bişey mi bu?? yoksa bebeği göremeyenler sorun olanlar m baktırıyor?

5+4'te kalp atışı duyabileceğinşi pek sanmıyorum canım.. Genelde 7. haftadan sonra duyuluyor kalp atışı
5+4'te kalp atışı duyabileceğinşi pek sanmıyorum canım.. Genelde 7. haftadan sonra duyuluyor kalp atışı

Ben 5+6'da duydum kalp atışlarını ultrasonda. Hatta ritim kontrolünü de yaptı doktor.

Günaydın kızlar bu mide bulantısı beni öldürecek. Bikaç gündür Gaviskon şurup içiyorum. Ama doktora sormadım ilk 3 ay kullanımda sizce sakınca var mıdır ?

kızlar bu devamlı hcg değerine baktıranlar var artmış mı diye.. ben bir kere baktırdım daha sonra gitmedim hiç zaten doktorda 1 gün sonra kalp atışı için gel dedi.. benimde baktırmam gerekli mi iyi bişey mi bu?? yoksa bebeği göremeyenler sorun olanlar m baktırıyor?
Benim bildiğim artışa dış gebelik vs gibi risklerden dolayı bakıyorlar. Gebeliğin normal olduğunu kontrol edebilecekleri ilk mekanizma bu. Sonrası keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak ve bunu kontrol etmek. Sen de kese gördüyse doktor ve önceki aşamaya pek dahil olamamışsa şu an istemesi için bir sebep yok sanırım.

Benim bildiğim artışa dış gebelik vs gibi risklerden dolayı bakıyorlar. Gebeliğin normal olduğunu kontrol edebilecekleri ilk mekanizma bu. Sonrası keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak ve bunu kontrol etmek. Sen de kese gördüyse doktor ve önceki aşamaya pek dahil olamamışsa şu an istemesi için bir sebep yok sanırım.

anladım canım teşekkür ederim rahatladım biraz dedim ben mi fazla ilgisizim acaba :) biz bebeği gördük nokta kadar keseydi sanırım o rahimin içinde dedi doktor. o zaman sorun yoktur inşallah

kan testi yapıldı mı senin doktor bişey söyledi mi ? bana hiç bişey söylemedi umarım her şey güzel olur ben birinciyi de bu şekilde kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun . Belki haftaya pazartesi salı özel bir hastaneye fln gideyim diyorum elimden bişey de gelmiyor.
moral bozmak için daha erken ama 7 haftanın içinde göründü hep bebekler ve kalp atışları bence boşuna üzüyorsun kendini...

kan testi yapıldı mı senin doktor bişey söyledi mi ? bana hiç bişey söylemedi umarım her şey güzel olur ben birinciyi de bu şekilde kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun . Belki haftaya pazartesi salı özel bir hastaneye fln gideyim diyorum elimden bişey de gelmiyor.
Kan testi istemedi haftaya cuma gel dedi bakalım hayırlı. İnşallah sorun çıkmaz canım ümitsizliğe düşme..

Ben 5+6'da duydum kalp atışlarını ultrasonda. Hatta ritim kontrolünü de yaptı doktor.
Süpermiş.. Muhtemelen vajinal ultrasonda duymuşsunuzdur, değil mi?
Darısı bizim başımıza olsun.. Ben 6+2 oldum ama haftaya gidicem doktora.

Bende pazartesi kan testinde öğrendim hamileligimi yarın gideceğim doktora. Acaba daha çok mu erken kesesi görülür mü?

Bende şimdi doktordan geldim kadın doğum hastanesine gitmiştim devletin doktor ilgilenmedi çok kese 5+6 hafta ile uyumlu bebek görünlmüyo dedi 10 gün içinde tekrar gel dedi tahlil yapılır diye aç ta gittim gerek yok tahlile dedi umudum kalmadı bunu da kaybedecekmişim gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısı

canım neden canını sıkıyorsun boş yere, benim de 6+3te kese göründü ve henüz kalp atışını duymadım. 10 gün sonra gel dedi, keseyi gördükten sonra bhcg takibi yapmıyorlar zaten çoğu.. bi dur bakalım daha çok erken..

günaydın cnm benim de 6 haftalık geçen hafta cuma gittim kese bile çok minikti,biz de bebeği henüz görmedik,pazartesi gidecez. bende de aynı vesvese var ya bebeği göremezsem diye kafamdan silmeye çalışıyorum elimde değil,uykularım bozuldu gece uyuyamaz oldum. inşallah sadece vesvesedir bol bol duamızı yapalım inşallah bebşleri de görürüz pıt oıtları da duyarız :KK66: Allah a emanet yavrularımız. şimdilik bize düşen ne biliyor musun bol bol dinlenmek ve beslenmemize dikkat etmek,en önemlisi bol bol dua etmek canım.

cnm slm ben kaç haftalık daha onu bile bilmiyorum :( ptesi hcg 142 çıktı, c.tesi doktora gidicem benim kese ve bebeşim görünür mü acaba

dün saat 7de uyudum oğlumda da böyleydim akşam 7de uyuyakalırdım sorna gecenin bir yarısı uyanır 2-3 saat sonra yine uyurdum.. aynı düzene dönüyorum sanırım..

ama ben uyku için erken olduğunu düşünüyorum, kaçıncı haftada yorgunluk uyky bastırrır ki,

gerçi ben kaç haftalık onu bile bilmiyorum :(( tek bildiğim hcg min 142 oluşu :(

Back