• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de henüz bebeğinin kalp atışını duyamayanlardanım. kalp atışını 1.5 hafta önce gördüm fakat duyamamıştık. bu hafta gidecektim ama bşraz daha beklemek istedim. pazartesi gidicem. hem pazartesi 9. haftamın içinde olucam. umarım bir terslik olmaz. bu hafta akıntım çoğaldı kızlar. günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum. halsizlik ve mide bulantılarım 6. haftada başladı hala devam ediyor. kıyafetlerim artık olmamaya başladı. daha doğrusu pantolonlarım olmuyor şuan. göbeğim çıktı birazcık. bu şekilde :)
nasıl geçecek şu 10 gün bilmiyorum ben de kalp atışları için sabırsızlıkla bekliyorum. benim hesabıma göre şuan da 5 haftalık ama doktorun dediğine göre 7. haftaya bişe kalmadı belki diyorum onlar sat itibaren hesaplıyorlar ya onda gecikiyor zannediyoruz bazı şeyler böyle teselli, ediyorum kendi mi :)

bir önceki adetinizin ilk gününden bugune geçen süre kaç haftalık olduğunuzu belirleyecek. Değeriniz biraz düşük geldi kendimle kıyasladığımda, en iyisi bir doktora gidip tekrar değerinizi ölçtürmeniz. geçen sürede katlayarak bir artış olduysa herşey yolunda demektir. Şimdiden hayırlı olsun.
gerçek mi son adet tarihim 12.12.2014

pazar günü öğrendim. dün kana baktılar 98.2 çıktı. normal dendi. ultrasonda da nokta şeklinde görünüyor. sizin kaç değerler acaba?

canım neden canını sıkıyorsun boş yere, benim de 6+3te kese göründü ve henüz kalp atışını duymadım. 10 gün sonra gel dedi, keseyi gördükten sonra bhcg takibi yapmıyorlar zaten çoğu.. bi dur bakalım daha çok erken..
İnşallah herşey yolundadır gerginliği üstümden atabilsem biran önce, iyi de bir doktor bulmalıyım beni sakinleştirecek

Çok geçmiş olsun. umarım en kısa sürede herşey yoluna girer ve kalp atışlarını duyarsın. ben de pazartesi kalp atışları için gidicem. güzel haberlerimizi buradan paylaşırız inşallah. Halsizlik ve bulantı bende 5. haftada başladı ve fena çekilde devam ediyor. kıyafet konusuna gelince tayt ve elbise dışında birşey giyemiyorum ben de göbeğim çıktı ama bunun bebekle ilgisi var mı emin değilim. günde 2,5 litre su içmek zorundayım. onunla ilgilidir diye düşünüyorum.

umarım pazartesi hayırlı haberlerle döneriz. göbeklerimizin bebişle ilgili olduğunu sanmıyorum :) resmen boş bir şişlik var vücudumda. 1 gr bebek 6 aylık gibi göbek yapmaz herhalde :KK70:neyse artık napayım iyi olsun da yeter ki, gerisi gelir geçer cnm

nasıl geçecek şu 10 gün bilmiyorum ben de kalp atışları için sabırsızlıkla bekliyorum. benim hesabıma göre şuan da 5 haftalık ama doktorun dediğine göre 7. haftaya bişe kalmadı belki diyorum onlar sat itibaren hesaplıyorlar ya onda gecikiyor zannediyoruz bazı şeyler böyle teselli, ediyorum kendi mi :)

hakkımızda hayırlısı olsun cnm. ben 9. haftamın ortasında olucam pazartesi inş duyarım kısmet :(

pazar günü öğrendim. dün kana baktılar 98.2 çıktı. normal dendi. ultrasonda da nokta şeklinde görünüyor. sizin kaç değerler acaba?
Pazartesi öğrendim bende. Pazartesi 134 çıktı değerim. Ultrasonda bakilmadi daha yarın gideceğim. Inşallah bende görürüm keseyi.

Pazartesi öğrendim bende. Pazartesi 134 çıktı değerim. Ultrasonda bakilmadi daha yarın gideceğim. Inşallah bende görürüm keseyi.
benim değer düşük mü acaba ya sizin ikiz falan mı acaba :)) kese yarın görünür mü? bize on gün sonra gelin dedi dr.

benim değer düşük mü acaba ya sizin ikiz falan mı acaba :)) kese yarın görünür mü? bize on gün sonra gelin dedi dr.
Bence kişiden kişiye değişiyo değerler ; ikiz le ilgilsi yoktur. Herkesin bünye hormon farklı sonuöta. Dr en iyisini bilir;)

Bebişlerimiz onlara emanet, Allah hayırlısıyla tamamıma erdirsin.

umarım pazartesi hayırlı haberlerle döneriz. göbeklerimizin bebişle ilgili olduğunu sanmıyorum :) resmen boş bir şişlik var vücudumda. 1 gr bebek 6 aylık gibi göbek yapmaz herhalde :KK70:neyse artık napayım iyi olsun da yeter ki, gerisi gelir geçer cnm

Canim bende 70kiloyla hamile kaldım suan 72,5 çıkıyorum normalde gobegim şişer di bundada şimdiden bi 4aylik pozisyonundayim
ben de keseyi gordukden sonra fırsat bulamadim cuma günü gideceğim inşallah hayırlısı olsun hakkimizda.

Back