Pazartesi Hcg 134 çıktı benim. Adetimin olacağı gündü. Senin kaç cikti?ayyy resmen aynıyız seninle :)) ptesi öğrendm hcg n kaç çıktı?
c.tesi gidicem ama ben doktora
Uykuyu demeyin ya.Ne olcak bu halimiz şaka gibi. Normalde her şey dörtdörtlük olunca uykuya dalan biriyken şimdi hiiiiç farketmiyor benim ki de oğlan mı olacak acaba :)
Pazartesi Hcg 134 çıktı benim. Adetimin olacağı gündü. Senin kaç cikti?
bende şu an yok aşırı uyku durumu, ama yorgunum çok ;
işim de masa başı ama yine de böyle[/QUÇalışana ayrı bi zor tabi allah kolaylık versin canım.Kafamı yastıktan kaldırasım yok valla o derece. Kaç haftalıksın ki sen :)
merhaba dilork bende haftaya çarşamba günü Ankara Tıp Prof. Dr. Cem Atabekoğluna gidicem aynı hastaneye gidicez demekki :) Oğlumu özel hastane de doğurdum bu defa devlet hastanesi istiyorum. Esra hoca doğuma giriyor mu peki? Muayene ve doğum ücretleri nedir acaba?
sat den itibaren hesapla bakalım kaç gün yapıyorben kaç haftalğığm bilmiyorm( ptesi öğrendim daha adetimi 1 hafta geçmişti o zaman hcg m 142 çıkmıştı
Değerlerimiz yakın çıkmış muhtemelen haftamiz aynıdır :) benim kan test sonucumun yanında 4 haftalik yaziyordu. Tabi muayenede belli olur diyorlar. Inşallah görürüz keserim çok heyecanlıyımaa çok iyi bence; benim de ptesi 142 çıktı, ama adetimden 1 hafta sonraydıc.tesi görürmüyüz acaba keseyi,
bi de acaba kaş haftalığız :)
ben kaç haftalğığm bilmiyorm( ptesi öğrendim daha adetimi 1 hafta geçmişti o zaman hcg m 142 çıkmıştı
benim bildiğim kadarıyla bebek ,ilk üç ay annenin yemesinden ve ya yememesinden etkilenmiyormuş. içini rahat tut ama üç aydan sonra daha bi dikkat etmek lazım besin değeri yüksek şeyler tüketmekte fayda var ve bol bol su :)ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden bu zaman yaklaşık bir ay içinde 2 kilo verdim arkadaşlar. hiç birşey yiyemiyorum. umarım bebeğime bir zararı olmuyordur bu durumun.
kısmetse bende eylül annesi olacağım cuma yumurtlamadan sonra 13. gündü 113 çıktı bhcg dün tekrar baktırdık artışa 487 olmuş çok şükür bir hafta gidicem ultrason için ne dersiniz görünür mü doktorum herşey normal dedi sizce nasıl değerler
benin 940 dı göründüğünde canım allah hayırlı etsin bu ara da :)kısmetse bende eylül annesi olacağım cuma yumurtlamadan sonra 13. gündü 113 çıktı bhcg dün tekrar baktırdık artışa 487 olmuş çok şükür bir hafta gidicem ultrason için ne dersiniz görünür mü doktorum herşey normal dedi sizce nasıl değerler
n cnmDeğerlerimiz yakın çıkmış muhtemelen haftamiz aynıdır :) benim kan test sonucumun yanında 4 haftalik yaziyordu. Tabi muayenede belli olur diyorlar. Inşallah görürüz keserim çok heyecanlıyım
O ne kisat den itibaren hesapla bakalım kaç gün yapıyor
5 ocak ta kan testi yaptırmıştım bhcg 1176 dı. 17 ocakta doktora gidip keseyi gördümAmin hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşAllah.:)[/QUOTE
Haftaya kesin duyarsın bebişinin kalp atışlarını o zamanhayırlı haberleri bekliyoruz
ben de henüz bebeğinin kalp atışını duyamayanlardanım. kalp atışını 1.5 hafta önce gördüm fakat duyamamıştık. bu hafta gidecektim ama bşraz daha beklemek istedim. pazartesi gidicem. hem pazartesi 9. haftamın içinde olucam. umarım bir terslik olmaz. bu hafta akıntım çoğaldı kızlar. günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum. halsizlik ve mide bulantılarım 6. haftada başladı hala devam ediyor. kıyafetlerim artık olmamaya başladı. daha doğrusu pantolonlarım olmuyor şuan. göbeğim çıktı birazcık. bu şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?