2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Uykuyu demeyin ya.Ne olcak bu halimiz şaka gibi. Normalde her şey dörtdörtlük olunca uykuya dalan biriyken şimdi hiiiiç farketmiyor benim ki de oğlan mı olacak acaba :)

Uykuyu demeyin ya.Ne olcak bu halimiz şaka gibi. Normalde her şey dörtdörtlük olunca uykuya dalan biriyken şimdi hiiiiç farketmiyor benim ki de oğlan mı olacak acaba :)

bende şu an yok aşırı uyku durumu, ama yorgunum çok ;
işim de masa başı ama yine de böyle

Umarım memnun kalırsın. Ben Esra Hocayı bilerek tanıyarak seçmedim aslında. Başta Cem Hoca'yı düşünmüştüm forumlarda okuduğum olumlu yorumlara dayanarak ancak sekreteri gebelik takibi için 2 ay sonraya randevu verebileceğini söylemişti. Bir de Cem hocanın normal doğuma girmediğini, sezeryan yaptırdığını söylemişti. Bölümde özel muayene yapan 4 hoca var zaten. Batuhan Hoca ile ilgili yorumlar genelde olumsuz olduğu için onu eledim. Geriye iki hoca kaldı ben kadın hocayı tercih ettim. Kendisi ile ilgili olumlu yada olumsuz hiç yoruma denk gelmedim. Umarım memnun kalırım.

Ücretler standarttır diye biliyorum. 122 lira muayene ve doğum icreti de 500 gibi bişi olsa gerek.

ben kaç haftalğığm bilmiyorm ( ptesi öğrendim daha adetimi 1 hafta geçmişti o zaman hcg m 142 çıkmıştı

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden bu zaman yaklaşık bir ay içinde 2 kilo verdim arkadaşlar. hiç birşey yiyemiyorum. umarım bebeğime bir zararı olmuyordur bu durumun.

aa çok iyi bence; benim de ptesi 142 çıktı, ama adetimden 1 hafta sonraydı c.tesi görürmüyüz acaba keseyi,

bi de acaba kaş haftalığız :)
Değerlerimiz yakın çıkmış muhtemelen haftamiz aynıdır :) benim kan test sonucumun yanında 4 haftalik yaziyordu. Tabi muayenede belli olur diyorlar. Inşallah görürüz keserim çok heyecanlıyım

kısmetse bende eylül annesi olacağım cuma yumurtlamadan sonra 13. gündü 113 çıktı bhcg dün tekrar baktırdık artışa 487 olmuş çok şükür bir hafta gidicem ultrason için ne dersiniz görünür mü doktorum herşey normal dedi sizce nasıl değerler

ben kaç haftalğığm bilmiyorm ( ptesi öğrendim daha adetimi 1 hafta geçmişti o zaman hcg m 142 çıkmıştı

bir önceki adetinizin ilk gününden bugune geçen süre kaç haftalık olduğunuzu belirleyecek. Değeriniz biraz düşük geldi kendimle kıyasladığımda, en iyisi bir doktora gidip tekrar değerinizi ölçtürmeniz. geçen sürede katlayarak bir artış olduysa herşey yolunda demektir. Şimdiden hayırlı olsun.

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden bu zaman yaklaşık bir ay içinde 2 kilo verdim arkadaşlar. hiç birşey yiyemiyorum. umarım bebeğime bir zararı olmuyordur bu durumun.
benim bildiğim kadarıyla bebek ,ilk üç ay annenin yemesinden ve ya yememesinden etkilenmiyormuş. içini rahat tut ama üç aydan sonra daha bi dikkat etmek lazım besin değeri yüksek şeyler tüketmekte fayda var ve bol bol su :)

ben değerim 2580 iken gittiğimde doktor alttan muayene ile keseyi ancak görmüştü.

benin 940 dı göründüğünde canım allah hayırlı etsin bu ara da :)

ben de henüz bebeğinin kalp atışını duyamayanlardanım. kalp atışını 1.5 hafta önce gördüm fakat duyamamıştık. bu hafta gidecektim ama bşraz daha beklemek istedim. pazartesi gidicem. hem pazartesi 9. haftamın içinde olucam. umarım bir terslik olmaz. bu hafta akıntım çoğaldı kızlar. günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum. halsizlik ve mide bulantılarım 6. haftada başladı hala devam ediyor. kıyafetlerim artık olmamaya başladı. daha doğrusu pantolonlarım olmuyor şuan. göbeğim çıktı birazcık. bu şekilde :)

Aynen cnm ben de acayip heycanlıyım

Seninle resmen doğumumuz aynı bile olabilir
Değerlerimiz yakın çıkmış muhtemelen haftamiz aynıdır :) benim kan test sonucumun yanında 4 haftalik yaziyordu. Tabi muayenede belli olur diyorlar. Inşallah görürüz keserim çok heyecanlıyım
n cnm

H

Çok geçmiş olsun. umarım en kısa sürede herşey yoluna girer ve kalp atışlarını duyarsın. ben de pazartesi kalp atışları için gidicem. güzel haberlerimizi buradan paylaşırız inşallah. Halsizlik ve bulantı bende 5. haftada başladı ve fena çekilde devam ediyor. kıyafet konusuna gelince tayt ve elbise dışında birşey giyemiyorum ben de göbeğim çıktı ama bunun bebekle ilgisi var mı emin değilim. günde 2,5 litre su içmek zorundayım. onunla ilgilidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…