- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keseyi gördün di mi? alttan bakarsa duyulabilir bence ama erken sankiönümüzdeki cmrt doktor randevum var inşAllah duyabilirm. 5+4 olucam o gün duyulur mu sizce
keseyi gördün di mi? alttan bakarsa duyulabilir bence ama erken sankiönümüzdeki cmrt doktor randevum var inşAllah duyabilirm. 5+4 olucam o gün duyulur mu sizce
keseyi gördün di mi? alttan bakarsa duyulabilir bence ama erken sanki
haftaya duyulur bence hayırlısı olsun bhcg kaçlardaydı keseyi gördüğünde ?evet keseyi geçen hafta cmrt gördüm :) hımm alttan istemiyorum ya :/ olmadı haftaya duyabilirmiyiz?
Bende şimdi doktordan geldim kadın doğum hastanesine gitmiştim devletin doktor ilgilenmedi çok kese 5+6 hafta ile uyumlu bebek görünlmüyo dedi 10 gün içinde tekrar gel dedi tahlil yapılır diye aç ta gittim gerek yok tahlile dedi umudum kalmadı bunu da kaybedecekmişim gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısıMrb kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 6+0 olmuşuz ama sadece kese vardı birde progestan verdi sizce bebeğin görünmemesi normal mi inşallah düşükle sonuçlanmaz Allahım
haftaya duyulur bence hayırlısı olsun bhcg kaçlardaydı keseyi gördüğünde ?
bende 7.hafta başladı.inşallah başlamaz sende.tüm gününü etkiliyor.bide çalışınca gerçekten çok zor.sadece sabah olsa belki dayanılır ama benim tüm gün sürüyor.kızlar bu bulantılarınız kaçıncı haftada başladı Benim hiç olmadı şimdiye kadar ben de sevinmem gerekırken nıye ben de yok acaba sorun mu var diye pinpiriklendiriyorum kendimi :)
15 ocak olacktı yanlış oldu :)5 ocak ta kan testi yaptırmıştım bhcg 1176 dı. 17 ocakta doktora gidip keseyi gördüm Amin hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşAllah.:)
Bende şimdi doktordan geldim kadın doğum hastanesine gitmiştim devletin doktor ilgilenmedi çok kese 5+6 hafta ile uyumlu bebek görünlmüyo dedi 10 gün içinde tekrar gel dedi tahlil yapılır diye aç ta gittim gerek yok tahlile dedi umudum kalmadı bunu da kaybedecekmişim gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısı
5+4'te kalp atışı duyabileceğinşi pek sanmıyorum canım.. Genelde 7. haftadan sonra duyuluyor kalp atışıönümüzdeki cmrt doktor randevum var inşAllah duyabilirm. 5+4 olucam o gün duyulur mu sizce
O kadar çok çabuk ilerliyor ki bu forum takip etmekte zorlanıyorum. Genel olarak mide bulantıları olmayan arkadaşlar var. Ben de huzursuzdum. Doktoruma göre sorun yok. Şanslıyız sadece. Sonuçta başka ufak sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Mesela geçen hafta bel ağrılarım oldu hafif hafif. Yatakta bile ağrıyordu. Sonra unutkanlık başladı. Bir söylediğimi iki cümle sonra unutuyorum :) Bu iki üç gündür de yemekten sonra uykuya dalıyorum hemen. ani yorgunluk gelip gidebiliyor. İki hafta önce de bir iki kere hafif başım döndü. Mide yanması da arada olabiliyor ya da çabucak acıkıyorum. Ama memelerde fazla hassasiyet yok. Göğüs ucu büyüyüp kararma durumu yok. Mide bulantısı vs yok. Doktor kalp atışlarını duyduktan sonra 10. haftaya kadar semptomlar şiddetlenir dedi. Kalp atışını geçen haftasonu duyduk. Herkesin hissettikleri farklı ve değişik şiddetlerde. Panik yapmamak lazım.
kan testi yapıldı mı senin doktor bişey söyledi mi ? bana hiç bişey söylemedi umarım her şey güzel olur ben birinciyi de bu şekilde kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun . Belki haftaya pazartesi salı özel bir hastaneye fln gideyim diyorum elimden bişey de gelmiyor.Allah korusun canım ya inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza ama sürekli bende öyle bir korku engel olamıyorum kendime
prgestan crinone vajınal jel mi kullanıyorsun canım.o yaparmış tahriş olursa kanama olabılıyormuş.bendede bır sefer yaptıProgestan'a rağmen kahverengi kanamalara devam bebeğim nolur sana bişey Olmasın
Selam Sinca. Ben de doktorumdan duyunca çok rahatladım çünkü insanın ister istemez kafasını kurcalıyor. Ben doktora tam 5 hafta 6 günlükken gittim. Yani 7.haftaya başlamadan bir gün önce biz kalp atışını duyduk :) Doktor kalp atışlarının dalgaboyuna bakıp onu da kontrol etti.yazını okuyunca içim rahatladı, çünkü bendede kusma filan yok,yemekte yiyebiliyorum.uyku ve yorgunluk bende de var .üstelik benimki ikiz.kalp atışını daha dymadık,zaten benimki henüz 5 haftalıklar.haftaya çarşamba duymak için gidecem inşallah ikisinide duyarım.çok merak ediyorum.
cumartesi erken olur canım bence haftaya git,benımkıde ikiz,senın keselerden buyuktu ama doktor kalp atışı için ıkı fafta sonra ge dedi.bır haftam kakdı meraktan çatlıyacam,inşallah ikisininde kalp atışlarını duyarızÇok çok teşekkür ederim kızlar, iyi dileklerniz dualarınız hepimize geçsin inşallah :) ikiz olarak keseler dolu dedi dr kalp atışı için erkenmiş ama herşey yolunda dedi çok şükür cmartesi bidaha gidicam bakalım :)
Ewet 13 yıldan sonra üçüncü ama sanki ilk kez hamileyimsenin üçüncü mü geliyor ? süper:)
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı ...15 ocak olacktı yanlış oldu :)