- 1 Ocak 2015
- 258
- 224
- 38
inşallah yazarım.ilk bebeğim ve korkumu heyecanımı sevincimi anlatamam.karmakarışık duygular içindeyim.siz ne zaman gideceksiniz ultrason için.?canım aynıymış bat günümüz inşallah görürsün keseyi ve de bana umut olursun...muayene durumunu yazarsan sevinirim canım...
ben de pazartesi gideceğim insallah görürüz keseyi...canım internetteki hesaplamaya göre su anda 4+5 günlük oluyoruz genelde kese 5.haftalarda görünürmüş..dr. mu bugün çağırdı siziinşallah yazarım.ilk bebeğim ve korkumu heyecanımı sevincimi anlatamam.karmakarışık duygular içindeyim.siz ne zaman gideceksiniz ultrason için.?
hayır canım.ben sat 4 gün geçince direk kan testi yaptırdım.telefonla sonucu aldım.o heyecanla hastaneyi aradım bugüne randevu aldım.allah hayırlı eder inşallah.benim biraz farklı belirtilerim var.adetim geçtiğinden beri mide bulantım var.bu kadar erken başlaması tuhaf değil mi?4+5 günlük zaten 5.hafta sayılıyor canım.yani 5.hafta içindeyiz.ben de pazartesi gideceğim insallah görürüz keseyi...canım internetteki hesaplamaya göre su anda 4+5 günlük oluyoruz genelde kese 5.haftalarda görünürmüş..dr. mu bugün çağırdı sizi
canım mide bulantıları kişiden kişiye değişir sen onlara takılma zaten mide bulantıları sağlıklı gebeliğin işaretlerindenmiş...hadi bakalım bugün muayenen insallah hayırlı geçer canım...haberlerini bekliyoruz...ilk gebelik olunca endişelenmekte haklısın ben de 2 düşük yaptım insan kaygılanmadan edemiyor...hayır canım.ben sat 4 gün geçince direk kan testi yaptırdım.telefonla sonucu aldım.o heyecanla hastaneyi aradım bugüne randevu aldım.allah hayırlı eder inşallah.benim biraz farklı belirtilerim var.adetim geçtiğinden beri mide bulantım var.bu kadar erken başlaması tuhaf değil mi?4+5 günlük zaten 5.hafta sayılıyor canım.yani 5.hafta içindeyiz.
Kızlar Allah bu miraci Şerif te
peygamber efendimizn doğum günün de bizlerede saglikli bebeklerin mujdelerini versin inşallah Allah gönülden isteyen ger kardesimize de saglikli gebelik ve kucagna almayi nasip etsin
hayırlı kandiller
ben de yarin doktor a gdiicem inşallah
Merhaba arkadaslar
Benım de SAT 27 Kasım. 30 yasındayım ve ilk gebeliğim. Bu surec hepımız ıcın cok heyecanlı ve zor gececek okuduklarıma bakılırsa. Keseyi soran arkadaslar olmus bız 30 Aralıkta keseyı vajınal usg ıle gorduk karından benım de gorunmedı. 10 gun sonra da kalp atıslarını duymak ıcın gelın dedı dr. Şimdi heyecanla beklıyorum. Yazılanların aksıne benım neredeyse bulantım hıc yok ama hep bas donmesı ve korkunc bır ıstahsızlık yasıyorum.
canım senin sat sanırım 28 kasımdı değil mi...insallah hayırlı haberlerle dönersin bebeğinin kesesini görürsün...Kızlar Allah bu mevlid Şerif te
peygamber efendimizn doğum günün de bizlerede saglikli bebeklerin mujdelerini versin inşallah Allah gönülden isteyen ger kardesimize de saglikli gebelik ve kucagna almayi nasip etsin
hayırlı kandiller
ben de yarin doktor a gdiicem inşallah
30 Aralıkta 3571 dı benım hcg. Aslında dr once karından ultrasonla baktı ama hcg degerın ıyı normalde artık gorunmesı gerekır bır de vajınal ultrasonla bakalım dedı. Orda gorundu pıtırcıgım :) bı de kendını ne kadar rahat hıssedersen ultrason o kadar kolay gecıyor mesela ben cok evhamlı olmama ragmen hıc canım yanmadı hatta dr benı cok rahatlattı. Çok kısa suruyor monıtorde gordugun o ufak karaltı paha bıcılemez bı mutluluk :)
vajınal usg(vajınal ultrason yazmaya usendıgım ıcın kısaltma bu arada). Bir de hcg değerinden cok duzenlı artması onemlıymıs dr oyle soyledı. Ins senınde ıyı haberlerını alırız.
canım senin sat sanırım 28 kasımdı değil mi...insallah hayırlı haberlerle dönersin bebeğinin kesesini görürsün...
benimde 30 aralıkta bin küsürdü değerim normal yani bu ara e zaman gitsen keseyi görürsün zaten...benimde SAT 27 Kasım, 32 yaşındayım ilk hamileliğim :) çok heyecanlıyım.. 30 Aralıkta hcg 1100 çıkmıştı senin kaç çıktı? bu pzt yani 5+4 deyken dr kontrolüm var acaba keseyi görebilir miyiz? vajinal usg farklı birşeymi vajinal ultrasondan acaba?
ne güzel ya maş. bu arada hcg baya baya iyi çıkmış... inş. sorun çıkmaz sanada hayırlı kandiller...selam kızlar az önce kesemizi gördük çok şükür. Kan sonucu 8000 civariydi. 2 hafta sonra kalp atışi icin cagirdi. Ancak plt diye bi deger dusuk cikmis. Kan pihtilasmasi ile ilgili heralde. Hemotoloji bolumunden randevu al dedi. Ins olumsuz bisi olmaz. HAYIRLI KANDILLER Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin. Olmayanlarada nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?