- 1 Ocak 2015
- 258
- 224
- 38
hayirli olsun canim bugun demistim ya belki karindan gorunmeyebilir diye ama vajinal ultrasondan gormussunuz...peki kan tahlili yaptirdi mi yeniden canimbenim de sat 30 kasım.bugün gittim doktora.karından görünmedi.vajınal ultrasonda gördük çok şükür.inşallan iki hafta sonra kalp atışlarını da duymak nasip olur.
hayır gerek görmedi.gayet iyisin dedi:)iki hafta sonra gel kalp sesini duyalım dedi.hayirli olsun canim bugun demistim ya belki karindan gorunmeyebilir diye ama vajinal ultrasondan gormussunuz...peki kan tahlili yaptirdi mi yeniden canim
kizlar Merhaba bende yeni üye oldum ve 5 haftalik hamileyim kasik ve y anlarım da ağrılar oluyor sizler dede var mı
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...Kızlar hastahane de bekliyorum doktr dogum da imiş gerildim ya bugün 5+1 kendi hesabma göre inşallah keseyi gorurrurz belki kalp atis duyarz umuttt
Insallah canim hayirli haberlerle gel.gelismelerden haberdar et bizi.Kızlar hastahane de bekliyorum doktr dogum da imiş gerildim ya bugün 5+1 kendi hesabma göre inşallah keseyi gorurrurz belki kalp atis duyarz umuttt
Sen ne zaman gixiyosun canim doktora ben carsamba gunu gidicem ilk gidisim olacak doktora bakalim insallah bir sorun yoktur.dr dan çıkınca bizimle paylaş canım merak ettim. kalp atışları duyulmayabilir. dr bana 10 gün sonra gel demişti. 1 hafta sonra gidicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?