2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim de sat 30 kasım.bugün gittim doktora.karından görünmedi.vajınal ultrasonda gördük çok şükür.inşallan iki hafta sonra kalp atışlarını da duymak nasip olur.

Hayırlı kandiller kızlar ben 2009 eylül annelerindenim SAT 2 aralık dün beta hcg 31,55 çıktı doktorum geç yumurtlama olabilir diye yarın tekrar istedi beta inşallah herşey yolunda gider

benim de sat 30 kasım.bugün gittim doktora.karından görünmedi.vajınal ultrasonda gördük çok şükür.inşallan iki hafta sonra kalp atışlarını da duymak nasip olur.
hayirli olsun canim bugun demistim ya belki karindan gorunmeyebilir diye ama vajinal ultrasondan gormussunuz...peki kan tahlili yaptirdi mi yeniden canim

SAT 26 kasım ancak benim geç döllenme olmuş, kaç haftalık bilemiyorum ama tahmini eylül olacak. betahcg 118 çıktı :) pazar günü yeniden kan testi yapılacak

Son düzenleme:
Mrblar, ben 31 yaşındayım, 6 yaşında kızım var, sat ım 1 aralık, kan değerim bugün 539 çıktı Hepimize hayırlı kandiller ve evlatlar dilerim

Benim sat 08.12.2014. Eylul annesi olucam insallah. 3 kez cift cizgi gördüm.

kizlar Merhaba bende yeni üye oldum ve 5 haftalik hamileyim kasik ve y anlarım da ağrılar oluyor sizler dede var mı

Dilang bende de vardi adet olacakmisim gibi yeni yeni geciyor. Bebek yerlesiyor ve rahim buyuyormus.

kizlar Merhaba bende yeni üye oldum ve 5 haftalik hamileyim kasik ve y anlarım da ağrılar oluyor sizler dede var mı

bende de geçen haftaya kadar adet sancısı gibi ağrım vardı, yeni yeni azalıyor şükür. yerleşme sırasında olan ağrılar bunlar. sağlıklı gebelik dilerim :)

Kızlar hastahane de bekliyorum doktr dogum da imiş gerildim ya bugün 5+1 kendi hesabma göre inşallah keseyi gorurrurz belki kalp atis duyarz umuttt

5+1 de kalp atişi duyulmayabilir hic stres yapmayin. İnş güzel haberler alirsiniz.ben de 5+2 yim Dr test yaparsa sonuclarini paylasir misiniz?

dr dan çıkınca bizimle paylaş canım merak ettim. kalp atışları duyulmayabilir. dr bana 10 gün sonra gel demişti. 1 hafta sonra gidicem bende

dr dan çıkınca bizimle paylaş canım merak ettim. kalp atışları duyulmayabilir. dr bana 10 gün sonra gel demişti. 1 hafta sonra gidicem bende
Sen ne zaman gixiyosun canim doktora ben carsamba gunu gidicem ilk gidisim olacak doktora bakalim insallah bir sorun yoktur.

Kızlar cok şükür karindan ultrason la keseyi gördük 14mm dedi yanlış hatirlamiyorsam mm e göre 5haftalk dedi zaten hesaplamm da öyle
bi hafta sonra kalp atışları icin gel dedi ama biz bi 10 gün sonra gderiz anca duyulur doktr pek bir sey söyle medi kalabalık dan mi bilmiyorum keyifsizdi
vajinal kasintim oluyor dedim bi krem yazdi bol su iç dedi öyle sat 28 kasim di
herkese Allah gonlune göre versin inşallah
ikiz mi dye bekliyordk hcg yüksek olunte tek kese gördü
tekrar hcg istemedi hormon testi istedi birde idrar onları da birdaha gttgmzde gostercekmisz verdik tahlilleri ciktik

hadı gozunuz aydın. Hangı hastaneye gıdıyorsunuz merak ettım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…