2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bulantım çok kızlar ya.. aklıma normalde de çok sevmediğim bişey geliyor kendi kendimi zorla tiksindiriyorum valla alem bir düşünce yapım var

Ayy evet ya zor ama dünyanın en güzel şeyidir eminim benim daha ilk bebeğim olacak inşallah şimdiden alıştım varlığına

Ayy evet ya zor ama dünyanın en güzel şeyidir eminim benim daha ilk bebeğim olacak inşallah şimdiden alıştım varlığına

tabiki çok güzel Allah her isteyene nasip etsin.. çok zor ama çok güzel, zaten o yüzden endişeli oluyor insan.. çok sevdiği için..

bulantım çok kızlar ya.. aklıma normalde de çok sevmediğim bişey geliyor kendi kendimi zorla tiksindiriyorum valla alem bir düşünce yapım var

kızlar bu bulantılarınız kaçıncı haftada başladı Benim hiç olmadı şimdiye kadar ben de sevinmem gerekırken nıye ben de yok acaba sorun mu var diye pinpiriklendiriyorum kendimi :)

kızlar bu bulantılarınız kaçıncı haftada başladı Benim hiç olmadı şimdiye kadar ben de sevinmem gerekırken nıye ben de yok acaba sorun mu var diye pinpiriklendiriyorum kendimi :)
Bende de hiç bir belirti yok ya bel ağrısı dışında

benim tam 3 gün oldu, yani tam 6+0 da başladı.. aniden ve sabah.. hiç endişelenme, zerre bulantısı olmayan biçok tanıdığım oldu.. aşırı bulantısı olup hastanede yatan da.. bunlar hamileliğe göre bile farkediyor, oğlumda bu kadar çok değildi..

Bende de hiç bir belirti yok ya bel ağrısı dışında

bel ağrısı bende de oluyordu bu hafta geçti, kasık ağrıları arada batmalar vs, bunlar çok normal kızlar..
bi anormallik varsa kanama ile belli eder, endişe etmeyin..

Ahh bu kadinlar ahh bulanti olsa nie bulaniyo olmasa nie bulanmiyo deriz bende ayniyim kizimda acayip bulaniyodu ölüyodum bunda sadece aksamlari bulaniyo ondan yrmegi cok yiyemiyorum aslinda aksamlari bulanmasi guzel biseymis

2 çocuk annesi olarak sonuna kadar katılıyorum sana canım

canım ben günümü tam bılmyorum galiba doktor bana bir 3 haftalık dedi bir 5 haftalık. tıi olarak 3 haftalıksın ama doğuma göre 5 haftalıksın dedi. eğer öleyse 5+4 oluyorum sanırım..genelde de 6. haftada başlıyormuş o yüzden korkuyorum başlarsa diye

Günaydın kızlar,
Kalp atışı duyanınız var mı aranızda?

uzun zamandır pek giremedim siteye. şimdi yazılanları anca okuyabildim. Yeni hamile olduğunu öğrenenleri tebrik ederim. wakeupandlive adlı arkadaşımızın kesesinde sorun var sanırım. Umarım iyi haberlerini alırız. Umarım iyidir. Nekroz adlı arkadaşımızın lekelenmesi varmış acil şifalar diliyorum. Umarım o da çok iyidir ve bizlere iyi haberlerle dönerler. Diğer tüm hamile arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun. Umarım bu süreci sayımız azalmadan sağlıklı bir şekilde atlatırız.

Benimde ne bulantı ne baş dönmesi olmadı henüz, sadece göğüslerim hassaslaştı uçları sızlıyo arada o kadar birde kasığımda batma oluyor ara ara

Ahh bu kadinlar ahh bulanti olsa nie bulaniyo olmasa nie bulanmiyo deriz bende ayniyim kizimda acayip bulaniyodu ölüyodum bunda sadece aksamlari bulaniyo ondan yrmegi cok yiyemiyorum aslinda aksamlari bulanmasi guzel biseymis

evet canım kaşınıyoruz sanırım :) aslında memnunum tabi bulanmamasından. zaten zayıf biriydim fazla yemek yiyemeyen. bir de bulansa hiç beslenemem en azından şimdi yiyebıldıgım kadar yıyorum

bel ağrısı bende de oluyordu bu hafta geçti, kasık ağrıları arada batmalar vs, bunlar çok normal kızlar..
bi anormallik varsa kanama ile belli eder, endişe etmeyin..

benimde göğüslerim hassaslaşmaya başladı sadece bir de arada sırada başım dönüyor çok hafif. başka belirti yok
Aslında bünyeye göre değişiyormuş belirtiler zaten benim bide göğüslerimde mavi damarlar belirginleşmeye başladı hafif hafif. Bebişi de göremedim ya hala o yüzden çok takılıyorum belirtilere Allahım ya bebeğimi görüp kalp atışlarını duysam da rahatlasam hayırlısıyla

zamanla tarih belli olur ultrasondan..başlarsa da sabredersin seni rahatlatacak bişey bulursun mutlaka canım..
dün akşam 7de yatıp 11de kalkınca gece kuşu oldum 3 e kadar oturdum. tabi bulantılar azdı, çünkü yemeğin üzerinden baya saat geçmişti, kuru bi tost yaptım çok iyi geldi. yağsız kuru ekmek çok iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…