- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
meyve suyunun evde sıkılsa dahi hiçbir faydası yok, tamamen şeker.. portakalın c vitamini beyaz kısmında ve posasında.. portakal suyu malesef bildiğimizin aksine pankreasa oldukça zarar verir,asit ve şeker nedeniyle çok fazla insulin salgılanmasına neden olur.. ayrıca hepsini geç, hamile iken mide ekşimesi yapabilir..
ben çok açık çay içebiliyorum hala, limon atıyorum içine bir dilim, sonra işyerinde sıcak su içiyorum.. komik ama iyi geliyor, süt de içebilirsin en güzeli süt aslında..
cnm geçen hafta bende de aynı durum oldu çok panikledim doktor progestan verdi kullanıyorum, şimdilik iyiyim. inşallah sen de iyi olursun cnm dualarımzı seninle tatlım.Yok
Yok baş parmagimin tirnaginin üzeri kadar vardı yoktu. Kanama degil de kahverengi lekeydi. Şimdi yok çok şükür kesildi. 5 tane serum vereceklermis. Sabaha kadar burdaymisiz
Limon kan cıvıltır derler Dr sorda öyle kullan istersençay tiryakisi olan ben hiç çay içemiyorum.sürekli limonlu ılık su içiyorum,sıcak suda iyi geliyor
Canım ben de pazartesi tam 6 haftalıkken gittim ama malesef göremedim bebeğimi. Ben de endişeleniyorum ama buna normal diyen doktorlar da varmış benimki her ne kadar içimi karartsa da.. 2 hafta daha bekleyip öyle gidicem ben de. Sen gördüğün zaman haber verirmisinKızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
ewet canım bende reklamlara çoook sinir oluyorum bu ara hele bitane reklam var durup durup gösteriyorlar gıcıklar
canım ikiz olduğu için nasıl bakarım bilinçaltına yerleşmiş,mesela ben de şubatta tüp düşünüyodum Rabbim kısmet etti,demek ki tüp bebek bilinçaltıma o kadar yerleşmiş ki rüyada günyüzüne çıktı,rüyamda hem hamiletim hem de bana tüp bebek yapacaklar ben nasıl olur diyorum onlar olur olur diyor,sonra ben düşünüyorum eğer tüp de tutarsa karnımdakiyle ikiz olabilir falan filan işte. bizimkisi bilinçaltındaki düşüncelerimizi ve korkularımız rüyada karşımıza çıkıyor,hiç korkma canımKızlar ya, acayip rüyalar görüyorum ve garip korkular duyuyorumikiz bebeklerime bakamayacakmışım yetemeyecekmişim onlarıda kendimide rezil edecekmişim beceremeyecekmişim altındn kalkamayacakmuşım gibi hissediyorum gecenin bu saati uykum kaçtı,napıcam ben bu korkularımı
selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
kese düzensiz dedi bhcg 3150 çıktı.yani dünden beri sadece 320 artış var.
aslında hcg yarın yapılacaktı ama bugün ve perşembe takip yapılacak dedi.
duruma göre sanırım kürtaj olucam.
umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz çok ağır ikinci kez aynı şeyi yaşamak.
benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
canım ben günlerdir sıkma portakal suyu içiyorum,posasını da içine karıştırıp içiyorum her sabah,asit etkisi yapmasın diye de bol su içiyorum, ne yapsam ki tedirgin oldum şimdimeyve suyunun evde sıkılsa dahi hiçbir faydası yok, tamamen şeker.. portakalın c vitamini beyaz kısmında ve posasında.. portakal suyu malesef bildiğimizin aksine pankreasa oldukça zarar verir,asit ve şeker nedeniyle çok fazla insulin salgılanmasına neden olur.. ayrıca hepsini geç, hamile iken mide ekşimesi yapabilir..
ben çok açık çay içebiliyorum hala, limon atıyorum içine bir dilim, sonra işyerinde sıcak su içiyorum.. komik ama iyi geliyor, süt de içebilirsin en güzeli süt aslında..
Merhaba kızlar,
Sizde de çok uyku, yorgunluk durumu başladı mı? Bie de bende ekstra gözlerimin altı mosmor
canım ben günlerdir sıkma portakal suyu içiyorum,posasını da içine karıştırıp içiyorum her sabah,asit etkisi yapmasın diye de bol su içiyorum, ne yapsam ki tedirgin oldum şimdizaten mide rahatsızlığım var körüklerse çok kötü olur. ülserim var inşallah ağrımaz ya
haklısın arkadaşım ... inşallah her şey yolunda gider senin için ...gönlünü ferah tut. bazı şeylere engel olamayız olması gerekiyorsa olur. hayırlısını dilemek gerek.canlarım hepiniz o kadar iyisiniz ki anne olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz.allahım bebişlerinizi korusun
biraz daha iyiyim kendime geldim.şimdi daha güzel düşünebiliyorum.
diyorum ki herkes bi kere hcg baktırıp bi daha takip etmiyor keseye kalbe odaklanıyor bilemeyiz ki sağlıklı olanlarında belki ikiye katlamıyordur .ve böyle örneklerde okudum.
kesem bozuk ama dicodico arkadaşımın dediği gibi düzelende varmış.belki benimde öyle olur.
haa eğer nasip değilse sağlıklı değilse bunada diyecek bişeyim yok boynum kıldan ince.
ben beş yıldır bekliyorum bebişimi yine beklerim o gelene kadar.
ama kendi derdimi unutup en çok hala umut dolu olan eşime üzülüyorum.
allahım isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah
uzun oldu kusura bakmayın...
#bluebottle ne yaptın gıtınmı dra
evet aynen.. bunca bulantının arasında hala canım bişeyler çekebiliyor valla pes diyorum iştahıma..Kızlar yaa akşam akşam güldüreyim sizi biraz :) aşermeye başlama zamanı var mı acaba? Ben daha 5 haftayı yeni bitirdim ama canım aniden olur olmaz Şeyler istemeye başlıyo :) sizde de oluyo mu ?
Kızlar ben hastahanedeyim. Kahverengi lekelenmem oldu. Doktor yatis verdi. Dua edin bana
Bir yakınım ebe. Bana bak canım onu çekti bunu çekti deyip yiye yiye fil gibi olma öldürürüm seni diyo :))) hamilelerin nazlanma bahanesi o bence ama olsun canım okadarcık da bidaha ne zaman nazlancak insan dimi ama :)))
Bazı yöntemler geliştirdik aslında çeşitli doktorlarla, 12-13 kilo da vermiştim, yine vereceğime eminim. Biraz daha kilo verip hamile kalmak isterdim aslında ama yaş geçiyor birde biyolojik saatim çıldırınca böyle oldu...
Allah hepimize yardım etsin ne zor bi süreçmiş hamilelik. Önce keseyi görmeyi beklersin. Benim de kese geç görünmüştü hatta ilk gittiğim doktor dış gebelik demişti çok korktum ama kan değerlerimin artışı normaldi. Keseyi gördük çok şükür geç döllenme olmuş. Şimdi 6 haftadayım ama bebeğimi göremedim henüz. Hep bi endişe hep bi korku. İnşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?