2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

çay tiryakisi olan ben hiç çay içemiyorum.sürekli limonlu ılık su içiyorum,sıcak suda iyi geliyor

Yok

Yok baş parmagimin tirnaginin üzeri kadar vardı yoktu. Kanama degil de kahverengi lekeydi. Şimdi yok çok şükür kesildi. 5 tane serum vereceklermis. Sabaha kadar burdaymisiz
cnm geçen hafta bende de aynı durum oldu çok panikledim doktor progestan verdi kullanıyorum, şimdilik iyiyim. inşallah sen de iyi olursun cnm dualarımzı seninle tatlım.

NEKROZ canım umarım daha iuisindir. durumdan bizi haberdar edersen seviniriz

Kızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
Canım ben de pazartesi tam 6 haftalıkken gittim ama malesef göremedim bebeğimi. Ben de endişeleniyorum ama buna normal diyen doktorlar da varmış benimki her ne kadar içimi karartsa da.. 2 hafta daha bekleyip öyle gidicem ben de. Sen gördüğün zaman haber verirmisin

ewet canım bende reklamlara çoook sinir oluyorum bu ara hele bitane reklam var durup durup gösteriyorlar gıcıklar
canım ikiz olduğu için nasıl bakarım bilinçaltına yerleşmiş,mesela ben de şubatta tüp düşünüyodum Rabbim kısmet etti,demek ki tüp bebek bilinçaltıma o kadar yerleşmiş ki rüyada günyüzüne çıktı,rüyamda hem hamiletim hem de bana tüp bebek yapacaklar ben nasıl olur diyorum onlar olur olur diyor,sonra ben düşünüyorum eğer tüp de tutarsa karnımdakiyle ikiz olabilir falan filan işte. bizimkisi bilinçaltındaki düşüncelerimizi ve korkularımız rüyada karşımıza çıkıyor,hiç korkma canım Rabbim mutlaka yardımcı olacaktır inşallah sağlıklı doğsunlar bu önemli

canım hakkında hayırlısı olsun, sağlıklı ve hayırlı bir bebekse dünyaya gelecekse kim ne derse gelir..
eğer bir öncekinde de sorun aynı idiyse, nedenlerini iyice araştırsınlar bari, bu şekilde hakkaten çok yıkıcı bir durum.. Allah sabrını versin, sana güç kuvvet versin..

canım ben günlerdir sıkma portakal suyu içiyorum,posasını da içine karıştırıp içiyorum her sabah,asit etkisi yapmasın diye de bol su içiyorum, ne yapsam ki tedirgin oldum şimdi zaten mide rahatsızlığım var körüklerse çok kötü olur. ülserim var inşallah ağrımaz ya

Merhaba kızlar,

Sizde de çok uyku, yorgunluk durumu başladı mı? Bie de bende ekstra gözlerimin altı mosmor

dün saat 7de uyudum oğlumda da böyleydim akşam 7de uyuyakalırdım sorna gecenin bir yarısı uyanır 2-3 saat sonra yine uyurdum.. aynı düzene dönüyorum sanırım..

ben özellikle şeker açısından tercih etmiyorum. meyve meyve olarak yenmeli diyor doktorlar, suyunun şekerden başka bir faydası yok malesef..beyazıyla beraber yiyin portakalı..

haklısın arkadaşım ... inşallah her şey yolunda gider senin için ...gönlünü ferah tut. bazı şeylere engel olamayız olması gerekiyorsa olur. hayırlısını dilemek gerek.

#bluebottle ne yaptın gıtınmı dra

gittim dün, keseyi gördük çokşükür, karından baktı, kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi, istediği tahlilleri söyledi ben zaten trye gideceğim orada yaptırsam olurmu dedim ok dedi, kalp atışını da trde duyarım inşallah..

Kızlar yaa akşam akşam güldüreyim sizi biraz :) aşermeye başlama zamanı var mı acaba? Ben daha 5 haftayı yeni bitirdim ama canım aniden olur olmaz Şeyler istemeye başlıyo :) sizde de oluyo mu ?
evet aynen.. bunca bulantının arasında hala canım bişeyler çekebiliyor valla pes diyorum iştahıma..

bence naz değil ya resmen can çekiyor işte:)

Allah hepimize yardım etsin ne zor bi süreçmiş hamilelik. Önce keseyi görmeyi beklersin. Benim de kese geç görünmüştü hatta ilk gittiğim doktor dış gebelik demişti çok korktum ama kan değerlerimin artışı normaldi. Keseyi gördük çok şükür geç döllenme olmuş. Şimdi 6 haftadayım ama bebeğimi göremedim henüz. Hep bi endişe hep bi korku. İnşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

13.haftadan sonra günlük yarım saat yürüyüş, haftada 1-2 yüzme, azcık ekmekten tatlıdan pilavdan uzak durunca bence 10 kilo anca alırız.. benim hedeflerim bu inşallah.. ben de 3 kilo fazla ile başladım.

valla "daha bu ne ki" diyenleri sevmem ama malesef daha bu ne ki:)) annelik ömür boyu endişe, ömür boyu bir telaş.. evladınız olunca anlayacaksınız, üşüdü mü doydu mu üzüldü mü sevindi mi canı yandı mı sağlığı iyi mi, iyi mi yaptım kötü mü yaptım, ben kötü bir annemiyim.. bunlar artık günümün parçası oldu 3,5 yıldır.. hamilelikle beraber 4 diyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…