2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Mrb kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 6+0 olmuşuz ama sadece kese vardı birde progestan verdi sizce bebeğin görünmemesi normal mi inşallah düşükle sonuçlanmaz Allahım

Mrb kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 6+0 olmuşuz ama sadece kese vardı birde progestan verdi sizce bebeğin görünmemesi normal mi inşallah düşükle sonuçlanmaz Allahım
Bende şimdi doktordan geldim kadın doğum hastanesine gitmiştim devletin doktor ilgilenmedi çok kese 5+6 hafta ile uyumlu bebek görünlmüyo dedi 10 gün içinde tekrar gel dedi tahlil yapılır diye aç ta gittim gerek yok tahlile dedi umudum kalmadı bunu da kaybedecekmişim gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısı

15 ocak ta kan testi yaptırmıştım bhcg 1176 dı. 17 ocakta doktora gidip keseyi gördüm Amin hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşAllah.:)

Allah korusun canım ya inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza ama sürekli bende öyle bir korku engel olamıyorum kendime

haftaya duyulur bence hayırlısı olsun bhcg kaçlardaydı keseyi gördüğünde ?

5 ocak ta kan testi yaptırmıştım bhcg 1176 dı. 17 ocakta doktora gidip keseyi gördüm Amin hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşAllah.:)

kızlar bu bulantılarınız kaçıncı haftada başladı Benim hiç olmadı şimdiye kadar ben de sevinmem gerekırken nıye ben de yok acaba sorun mu var diye pinpiriklendiriyorum kendimi :)
bende 7.hafta başladı.inşallah başlamaz sende.tüm gününü etkiliyor.bide çalışınca gerçekten çok zor.sadece sabah olsa belki dayanılır ama benim tüm gün sürüyor.

Moralini bozma Allaha dua et ,onu rahmine yerleştiren o dilerse alır. Bolca dua et hayırlısını iste dua kaderi değiştirir unutma. Gönlünü ferah tut.

yazını okuyunca içim rahatladı, çünkü bendede kusma filan yok,yemekte yiyebiliyorum.uyku ve yorgunluk bende de var .üstelik benimki ikiz.kalp atışını daha dymadık,zaten benimki henüz 5 haftalıklar.haftaya çarşamba duymak için gidecem inşallah ikisinide duyarım.çok merak ediyorum.

Allah korusun canım ya inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza ama sürekli bende öyle bir korku engel olamıyorum kendime
kan testi yapıldı mı senin doktor bişey söyledi mi ? bana hiç bişey söylemedi umarım her şey güzel olur ben birinciyi de bu şekilde kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun . Belki haftaya pazartesi salı özel bir hastaneye fln gideyim diyorum elimden bişey de gelmiyor.

Selam Sinca. Ben de doktorumdan duyunca çok rahatladım çünkü insanın ister istemez kafasını kurcalıyor. Ben doktora tam 5 hafta 6 günlükken gittim. Yani 7.haftaya başlamadan bir gün önce biz kalp atışını duyduk :) Doktor kalp atışlarının dalgaboyuna bakıp onu da kontrol etti.

cumartesi erken olur canım bence haftaya git,benımkıde ikiz,senın keselerden buyuktu ama doktor kalp atışı için ıkı fafta sonra ge dedi.bır haftam kakdı meraktan çatlıyacam,inşallah ikisininde kalp atışlarını duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…