- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet ya zor ama dünyanın en güzel şeyidir eminim benim daha ilk bebeğim olacak inşallah şimdiden alıştım varlığınavalla "daha bu ne ki" diyenleri sevmem ama malesef daha bu ne ki:)) annelik ömür boyu endişe, ömür boyu bir telaş.. evladınız olunca anlayacaksınız, üşüdü mü doydu mu üzüldü mü sevindi mi canı yandı mı sağlığı iyi mi, iyi mi yaptım kötü mü yaptım, ben kötü bir annemiyim.. bunlar artık günümün parçası oldu 3,5 yıldır.. hamilelikle beraber 4 diyelim:)
Ayy evet ya zor ama dünyanın en güzel şeyidir eminim benim daha ilk bebeğim olacak inşallah şimdiden alıştım varlığına
bulantım çok kızlar ya.. aklıma normalde de çok sevmediğim bişey geliyor kendi kendimi zorla tiksindiriyorum valla alem bir düşünce yapım var
Bende de hiç bir belirti yok ya bel ağrısı dışındakızlar bu bulantılarınız kaçıncı haftada başladı Benim hiç olmadı şimdiye kadar ben de sevinmem gerekırken nıye ben de yok acaba sorun mu var diye pinpiriklendiriyorum kendimi :)
kızlar bu bulantılarınız kaçıncı haftada başladı Benim hiç olmadı şimdiye kadar ben de sevinmem gerekırken nıye ben de yok acaba sorun mu var diye pinpiriklendiriyorum kendimi :)
Bende de hiç bir belirti yok ya bel ağrısı dışında
Ahh bu kadinlar ahh bulanti olsa nie bulaniyo olmasa nie bulanmiyo deriz bende ayniyim kizimda acayip bulaniyodu ölüyodum bunda sadece aksamlari bulaniyo ondan yrmegi cok yiyemiyorum aslinda aksamlari bulanmasi guzel biseymiskızlar bu bulantılarınız kaçıncı haftada başladı Benim hiç olmadı şimdiye kadar ben de sevinmem gerekırken nıye ben de yok acaba sorun mu var diye pinpiriklendiriyorum kendimi :)
2 çocuk annesi olarak sonuna kadar katılıyorum sana canımvalla "daha bu ne ki" diyenleri sevmem ama malesef daha bu ne ki:)) annelik ömür boyu endişe, ömür boyu bir telaş.. evladınız olunca anlayacaksınız, üşüdü mü doydu mu üzüldü mü sevindi mi canı yandı mı sağlığı iyi mi, iyi mi yaptım kötü mü yaptım, ben kötü bir annemiyim.. bunlar artık günümün parçası oldu 3,5 yıldır.. hamilelikle beraber 4 diyelim:)
Bende de hiç bir belirti yok ya bel ağrısı dışında
benim tam 3 gün oldu, yani tam 6+0 da başladı.. aniden ve sabah.. hiç endişelenme, zerre bulantısı olmayan biçok tanıdığım oldu.. aşırı bulantısı olup hastanede yatan da.. bunlar hamileliğe göre bile farkediyor, oğlumda bu kadar çok değildi..
canım ben günümü tam bılmyorum galiba doktor bana bir 3 haftalık dedi bir 5 haftalık. tıi olarak 3 haftalıksın ama doğuma göre 5 haftalıksın dedi. eğer öleyse 5+4 oluyorum sanırım..genelde de 6. haftada başlıyormuş o yüzden korkuyorum başlarsa diye
Günaydın kızlar,
Kalp atışı duyanınız var mı aranızda?
Ahh bu kadinlar ahh bulanti olsa nie bulaniyo olmasa nie bulanmiyo deriz bende ayniyim kizimda acayip bulaniyodu ölüyodum bunda sadece aksamlari bulaniyo ondan yrmegi cok yiyemiyorum aslinda aksamlari bulanmasi guzel biseymis
bel ağrısı bende de oluyordu bu hafta geçti, kasık ağrıları arada batmalar vs, bunlar çok normal kızlar..
bi anormallik varsa kanama ile belli eder, endişe etmeyin..
Aslında bünyeye göre değişiyormuş belirtiler zaten benim bide göğüslerimde mavi damarlar belirginleşmeye başladı hafif hafif. Bebişi de göremedim ya hala o yüzden çok takılıyorum belirtilere Allahım ya bebeğimi görüp kalp atışlarını duysam da rahatlasam hayırlısıylabenimde göğüslerim hassaslaşmaya başladı sadece bir de arada sırada başım dönüyor çok hafif. başka belirti yok
senin üçüncü mü geliyor ? süper:)2 çocuk annesi olarak sonuna kadar katılıyorum sana canım
canım ben günümü tam bılmyorum galiba doktor bana bir 3 haftalık dedi bir 5 haftalık. tıi olarak 3 haftalıksın ama doğuma göre 5 haftalıksın dedi. eğer öleyse 5+4 oluyorum sanırım..genelde de 6. haftada başlıyormuş o yüzden korkuyorum başlarsa diye