- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
midem bulandığı için hep kraker ekmek yiyorum çok sağlıksız ama midem başka hiçbişey almııyorkızlar nasıl besleniyorsunuz ?? ben yemek seçen biri olarak sebzeye hala başlayamadım tek zorlanıcam nokta bu sanırım
sabah akşam bir bardak süt, 10 bardak su içiyorum yaklaşık, aralarda ceviz badem kuru şeyler atıştırıyorum ama öğlen ve akşam yemeklerinde çok sağlıklı beslenemiyorum sanki.. sizler neler yiyosunuz paylaşın
sağlık ocakları akşam ve hafta sonu da açık olacak diye duymuştum haberiniz var mı?
Eğer Ovulasyon testiyle takip ettiysen ne zaman yumurtladığını biliyorsundur canım yumurtlama tarihinden 13 gün sonra adetime 3 gün varken gebelik testi yapmıştım ben Dayanamayıp ve 2.çizgi silik çıkmıştı ki bu da hamilesin demek oluyor :) inşallah sen de katılırsın aramıza ama 1-2 gün daha sabret ve kafana takmamaya çalış :) (son cümleyi yazarken söyleyene bak sanki sen sabredebildin de diye söyleniyorum kendime :))) çünkü adetime 3-4 gün varken kan tahlili yaptırmak için bahane bulup acile gidiyodum her ay bu ay da dahil :) Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte :)merhaba kızlar hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum rabbim tez zamanda beni de sizlerin arasına katsın inşallah.. benim bat a 4 günüm kaldı ovulasyon testiyle hamilelik anlaşılıyormuş bu gün yapsam çıkarmı sizce yoksa beklemelimiyim ??????
canım benim amiiin aminn inşallah bende eylül annesi olurum.. ben 9 ocakta yumurtladım + 13 koyunca ayın 22 si oluyor o zaman bekleyim biraz daha zaten 24 ü 25i gibi bat ta :) off beklemek çok zor ..Eğer Ovulasyon testiyle takip ettiysen ne zaman yumurtladığını biliyorsundur canım yumurtlama tarihinden 13 gün sonra adetime 3 gün varken gebelik testi yapmıştım ben Dayanamayıp ve 2.çizgi silik çıkmıştı ki bu da hamilesin demek oluyor :) inşallah sen de katılırsın aramıza ama 1-2 gün daha sabret ve kafana takmamaya çalış :) (son cümleyi yazarken söyleyene bak sanki sen sabredebildin de diye söyleniyorum kendime :))) çünkü adetime 3-4 gün varken kan tahlili yaptırmak için bahane bulup acile gidiyodum her ay bu ay da dahil :) Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte :)
Kızlar kalp atislarini özelde mi duyuyorsunuz?
Ayyy masallah annesi :)
Gozun
Gözün aydın cnm
Çok teşekkür ederim inşallah kalp atışlarını duymak da nasip olr :) Rabbim yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı biçimde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :))
Biraz takip et canım rengi ve miktarını. Eğer devam ederse doktorunu ara veya muayeneye git muhtemelen progestan verir. Benim öyle oldu. Cumadan beri devam ediyor hatta azar azarhayır ben doğum hastanesine gidiyorum ve bu sabah duydum pıt pıt ları :) .
bende birşey soracağım. 6 haftalık gebeyim,şimdiye kadar hiç akıntı veya lekelenmem olmadı ama az önce kahverengi leke gördüm.sizce ne yapmalıyım?
Cnm kahverengiler devam ediyorsa doktoruna gorun.bende de bel agrisi cok var ve gece adet agrilariyla uyaniyorum sonra uyuyamiyorumProgestan'a rağmen kahverengi kanamalara devambebeğim nolur sana bişey Olmasın
Havucu ben de okumustum hatta burada bir arkadasa yemesi icin tavsiye etmistim . Bende bulanti yok simdilik.Kızlar mide bulantısı için bi yerde okumuştum havucun iyi geldiğini.iş yerinde yedim.öğleden önce ve öğleden sonra şuan daha iyiyim.midem sakinleşti.bilginiz olsun belki sizede iyi gelir.
inşallah olmaz.bende 7.haftada başladı.Havucu ben de okumustum hatta burada bir arkadasa yemesi icin tavsiye etmistim . Bende bulanti yok simdilik.
Ben pek cay icmiyorum artik hergun sikma portakal suyu iciyorum.fakat kati meyve sikacagiyla degil de limon sikacagiyla daha iyi oluyor tavsiye ederim.kızlar ben çayı çok sevmememe ragmen içemiyorum tiksindim gibi bir de gebe kalmadan önce iki ay önce falan şekeri bırakmıştım şimdi çay sabah bile içemiyorum alternatif ne içebilirim bilmiyorum hazır meyve suyu almadık zararlı katkı maddeleri vardır diye. evde katı meyv sıkacagm var ama onda portakal sıkınca çok köpüüruyor hazır portakl suyu gbi olmuyor
Doktorumla görüştüm cumartesi gidicem randevum o güne canımCnm kahverengiler devam ediyorsa doktoruna gorun.bende de bel agrisi cok var ve gece adet agrilariyla uyaniyorum sonra uyuyamiyorum
Gözünaydin oh masallah darısı bizlere inş :) bende haftaya gidicem bakalım gerçi d.hastanesindeki doktor duyamayiz sadece canlı olup olmadığını görürüz dedi ama :s lekelenmen içinde biraz takip et devam ederse doktora git .hayır ben doğum hastanesine gidiyorum ve bu sabah duydum pıt pıt ları :) .
bende birşey soracağım. 6 haftalık gebeyim,şimdiye kadar hiç akıntı veya lekelenmem olmadı ama az önce kahverengi leke gördüm.sizce ne yapmalıyım?
selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
kese düzensiz dedi bhcg 3150 çıktı.yani dünden beri sadece 320 artış var.
aslında hcg yarın yapılacaktı ama bugün ve perşembe takip yapılacak dedi.
duruma göre sanırım kürtaj olucam.
umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz çok ağır ikinci kez aynı şeyi yaşamak.
benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
canım benim sorunum şu mesela hcg takip yapılıyor ve en az yüzde 60 artması isteniyor sağlıklı bir gebelik olduğu zamancanım çok gecmıs olsun ben sorununu tam anlayamadım yanlış bişey yazıp seni üzmek istemem ama benim hcg değerim 1606 cıkmıstı. senin baya yüksekmiş 3000lerde.. yani bununla ilgili birşey mi? bu arada kalbini ferah tut olucağı varsa mutlaka dünyaya getiriri Rabbim üzme kendini
Neolursa olsun lütfen çok Üzülerek yıpratma kendini.kaderimizde ne varsa eninde sonunda onu yasayacağız .çok geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin .kaderinde Bebeğini kucağına almak varsa alacaksın ama daha zamanı varsa sen çok üzülsende beklemen gerekecek.allaha sığın ve dua et canım .temennim iyi haberlerini almak .selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
kese düzensiz dedi bhcg 3150 çıktı.yani dünden beri sadece 320 artış var.
aslında hcg yarın yapılacaktı ama bugün ve perşembe takip yapılacak dedi.
duruma göre sanırım kürtaj olucam.
umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz çok ağır ikinci kez aynı şeyi yaşamak.
benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?