Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir tabi ama gene hamile olan bi arkadaş bu ovulasyon testini bata 2 gün kala yaptığında negatif görmüş bat günü yapınca pozitif olmuş değişebiliyor sanırımsilikse üzgünüm ama yoktur gebelik inş. Allah gönlüne göre versin...
Benim şiddetli vuruyor gidiyor belimede vuruyor bi sağa geçiyor bi sola ağrı Dr gittim dusuk tehlikesi var dedi pregestan verdi 3 kez onu kullaniyorumKizlar bende prsembe gunu 5 haftalik olucam sizde de kasik agrisi oluyormuyduuuuuuuu??????
Ayniyiz senle canım bende 20 Kasım satSelam kızlarr ben de geldim aranıza kabul ederseniz Allah hepimize meleklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. Benim sat 19 kasım ama geç döllenme olmuş pko olduğu için. 15 eylül inşallah tahmini doğum tarihim ilk bebişim olacak inşallah
Merhaba bayanlar.ben de eylül annesi olucam inşallah.beni de listeye yazıp aranıza alırmısınız[/QU
merhabalar canım hosgeldin aramiza
Cnm cok gecmis olsun Rabbim olmazlari oldurur unsallah senin icin de olmazi oldurur. Benim de bir dusugum var cok aci evet insallah sen bi daha yasamicaksin o aciyi. Tum dualarim seninle. Ha bu arada yilkar once bi arkadasimin da kese cok duzensizdi resmen muz gorunumunde oval idi Rabbim kusmet etti ve suan oglu 3 yasinda. Darisi sana olsun insallahselam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
kese düzensiz dedi bhcg 3150 çıktı.yani dünden beri sadece 320 artış var.
aslında hcg yarın yapılacaktı ama bugün ve perşembe takip yapılacak dedi.
duruma göre sanırım kürtaj olucam.
umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz çok ağır ikinci kez aynı şeyi yaşamak.
benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
Ben Ankara'dan yazıyorum. Ankara Tıp'tan Doç Dr. Esra Çetinkaya'dan özel randevu aldım bir hafta sonraya. hala araştırıyorum ben de gebelik takibi ve doğum için en güvenilir yer neresi olur diye. Burayı bir deneyeceğim umarım memnun kalırım. Nedense özel hastaneler doğum için pek güven vermiyor bana. Önerilerinize açığım tabi.
evet canım aynıyız bire bir nerdeyse inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi hoşbulduk canımm sağolAyniyiz senle canım bende 20 Kasım sat
ama geç döllenme dedi 15 eylülde doğum inşallah bakalım nasıl geçecek gebeliklerimiz hosgeldin
çok hafif oluyordu ve hala oluyor.Cnmkasiklarinda da agri olmusmuydu
bilgilerinizi eksiksiz özel mesajla bana iletirseniz eklerim tabiMerhaba bayanlar.ben de eylül annesi olucam inşallah.beni de listeye yazıp aranıza alırmısınız
suan aynen bende öyleyim yatıyorum cok ağrım vardemekki normal aynı haftayızkızlar belimden başlayıp sol bacağıma vuran ağrılarım var akşam başladı ve çok acı veriyor kasıklarımda da ağrı var yatıyorum hiç kalkmadım biraz geçer gibi oluyor yeniden başlıyor hiç bu kadar olmamıştı şimdiye kadar
Canım dualarımız senınle... Rabbim senin ve bebeğin için hayırlısını nasıp etsın. Biliyorum bunu soylemek canını acıtabılır ama bende hep kendım için bütün gebe arkadaslarımın ve gebelik istiyenler için de hep duam hayırlısını istemek inş cok guzel haberlerle gelirsin persembe günü bizi de sevindirirsin...selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
Canım dualarımız senınle... Rabbim senin ve bebeğin için hayırlısını nasıp etsın. Biliyorum bunu soylemek canını acıtabılır ama bende hep kendım için bütün gebe arkadaslarımın ve gebelik istiyenler için de hep duam hayırlısını istemek inş cok guzel haberlerle gelirsin persembe günü bizi de sevindirirsin...selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.