Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydanoz
kimyon
tarçın
adaçayı....sinameki...fesleğen
sık kullanıldığı takdirde rahim kasılmaları
başlar vücud bebeği atarmis
tırstim
bende sadece sütü tarçın katarak içebiliyorum,ne yapsam ki şimdii
Bende çayı tarcinla iciyordum ama çayı ve kahveyi günlük 2 bardak tuketin diyor.bende sadece sütü tarçın katarak içebiliyorum,ne yapsam ki şimdii
Insllh birsey olmaz cnm..koyu kahverengi mi nasil??? Benimde cok acik kahve kivamli bir akinti gelmisti su ictim gecti canini sikmaaaProgestan'a rağmen kahverengi kanamalara devam bebeğim nolur sana bişey Olmasın
daha çok koyu kahvemsi benimki canım kırmızı değil ama bazen açık bazen koyu kahve geliyo. sabah uyandığımda sulu oluyor biraz daha. sonra azalıyor. gece yatarken gelemediği için sabah birden geliyor herhalde diye tahmin ediyorum. cumartesi hayırlısıyla görsek keseyi içimiz rahatlıycak biraz daha ama henüz içim hiç rahat değilInsllh birsey olmaz cnm..koyu kahverengi mi nasil??? Benimde cok acik kahve kivamli bir akinti gelmisti su ictim gecti canini sikmaaa
Cnm stres yok bende allahin izniyle persembe gunu kese gorucem 5haftalik olucak ..daha once dktora gitsene belki bi igneyle gecer..ben 2 gun arayla 3 kez hcg baktirdim sukur ki guzel artiyordu..sende bi hcg yapsanaaaadaha çok koyu kahvemsi benimki canım kırmızı değil ama bazen açık bazen koyu kahve geliyo. sabah uyandığımda sulu oluyor biraz daha. sonra azalıyor. gece yatarken gelemediği için sabah birden geliyor herhalde diye tahmin ediyorum. cumartesi hayırlısıyla görsek keseyi içimiz rahatlıycak biraz daha ama henüz içim hiç rahat değil
Masallahhh insllh bende gorurumTeyzeleri bakın çocuklarıma :)
Maşallah size :) Allah uçağına almayı nasip etsin canım sağlıkla inşallah...Teyzeleri bakın çocuklarıma :)
maaşallah barekallah :) ah kıyamam minik bebişlerin ne güzel canım Allah bağışlasın hayırlısıyla doğdukları günü de gör inşallah sağlıkla sıhhatle :)Teyzeleri bakın çocuklarıma :)
Kalp atışlarını da duydunuz mu ?Teyzeleri bakın çocuklarıma :)
Canlarini yerim ben ikizmi onlar ya maşallahTeyzeleri bakın çocuklarıma :)
cumaya kadar istirahat edip cuma tahlil yaptırcam cumartesi de doktora sonuçlarla gitcem direk. boşa sıkıyorum canımı biliyorum bebişim sapasağlam onu görmemi bekliyor :) totosunu ısırıcam onun yaa :)Cnm stres yok bende allahin izniyle persembe gunu kese gorucem 5haftalik olucak ..daha once dktora gitsene belki bi igneyle gecer..ben 2 gun arayla 3 kez hcg baktirdim sukur ki guzel artiyordu..sende bi hcg yapsanaaaa
Olumlu düşünelim olumlu olsuncumaya kadar istirahat edip cuma tahlil yaptırcam cumartesi de doktora sonuçlarla gitcem direk. boşa sıkıyorum canımı biliyorum bebişim sapasağlam onu görmemi bekliyor :) totosunu ısırıcam onun yaa :)