• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
kese düzensiz dedi bhcg 3150 çıktı.yani dünden beri sadece 320 artış var.
aslında hcg yarın yapılacaktı ama bugün ve perşembe takip yapılacak dedi.
duruma göre sanırım kürtaj olucam.
umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz çok ağır ikinci kez aynı şeyi yaşamak.
benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
Canım uzuldum bebişi gormus muydunuz kese içinde?

benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
Allahtan ümit kesilmez canım dualarim seninle.
seni hep aramızda görmek istiyorum

Canım uzuldum bebişi gormus muydunuz kese içinde?
hayır canım bebek zaten şuan sağlıklı olsada görünmez ki
ben şuan 5+3teyim
Allahtan ümit kesilmez canım dualarim seninle.
seni hep aramızda görmek istiyorum
teşekkür ederim canım belki bir mucize olursa aranızda olurum.
dediğin gibi allahtan ümit kesilmez ki...

wakewake wakewake canim benim. Allahtan umut kesilmez. Yeterki ol desin. O bebegi sana nasip ettiyse alicaksin kucagina. Kizlar hadi herkez konu sahibimizin kucuk minnagi icin bildigi dualardan okusun. Rabbim bebegine can versin. Hepimizin ustunde hakki var listemizi yapti en azından. Ben basliyorum kizlar tam ezan okunuyor. Hamilelerin duasi kabul olurmus diyerek Amin

Allah ol derse kimsenin gücü yetmez engel olmaya canım. Rabbim hayırlı eylesin bebeğini inşallah dualarım seninle ve bebeğinle. Canını sıkma ruhen yorma kendini. Rabbim neylerse güzel eyler. Benim de kanamalarım olduğu için dün çok ağlıyordum ve eşim dedi ki "belki öyle bi evlat vercekki Allah her gün ağlatacak bizi ama belki şimdi o çocuğun doğmasına engel olucak ve bikaç ay sonra bize hayırlı bir evlat verecek. Bilemezsin neyin hayırlı neyin Hayırsız olduğunu hakkımızda. OyüZden illa olsun deyip dua etme dedi bana hakkımızda hayırlısı neyse o olsun de dedi... Çok doğru çok üzülüyor insan ama hayırlıyı istemek lazım hep... :(

wakewake wakewake canim benim. Allahtan umut kesilmez. Yeterki ol desin. O bebegi sana nasip ettiyse alicaksin kucagina. Kizlar hadi herkez konu sahibimizin kucuk minnagi icin bildigi dualardan okusun. Rabbim bebegine can versin. Hepimizin ustunde hakki var listemizi yapti en azinda. Ben basliyorum kizlar tam ezan okunuyor. Hamilelerin duasi kabul olurmus diyerek Amin
şu mesajınla beni mahvettin sabahtan beri ağlamamıştım

wakewake wakewake canim benim. Allahtan umut kesilmez. Yeterki ol desin. O bebegi sana nasip ettiyse alicaksin kucagina. Kizlar hadi herkez konu sahibimizin kucuk minnagi icin bildigi dualardan okusun. Rabbim bebegine can versin. Hepimizin ustunde hakki var listemizi yapti en azından. Ben basliyorum kizlar tam ezan okunuyor. Hamilelerin duasi kabul olurmus diyerek Amin
Okumazmıyız hiç. Seve seve. Allah kabul etsin inşallah..

senin için herşey yolunda gider inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım..evet haklısın sürekli kuşku içinde olacağımız bir süreç ..sen ovulasyon testini bata kaç kala yapmıştın canım benim 4 gün kaldı bugün yapsammı bilemedim yoksa yarınmı yapayım
4 kala öğrendim ben ovu testtinde deneye bilirsin gayette koyu çıktı ardından gebelik testti yapmıştım...
çok üzüldüm ya okurken çok tuhaf oldum en baştan yazmıştın ya zaten ama hep hayırlısı diyoruz ya çok önemli işte bize konuşmak kolay belki ama inan değil hepimiz bebişlerimize bir şey olucak ters giden bir şeyler olucak diye çok korkuyoruz vardır elbet bundada bi hayır rabbim sana yazdısa bu bebeği ne olursa olsun gelir ama sağlıksız olucaksa zaten Allah korusun inş. hayırlı haberlerle gelirsin perşembe günü...

Kızlar birkaç gündür giremedim baya bir hızlanmış konu, liste oluşmuş yapılmış sanırım. Kiminle iletişime geçmek gerekiyor. Bursa dan 28 yaşındayım bir kurtajım var, ilk bebeğim olacak inşallah :) beklenen doğum ise 2 eylül 2015

Kızlar eski sayfalarda hamilelikte tuketilmemesi gereken besinler konusu gündeme gelmiş, acilden gittiğim doktor pek bilinmez ama ay çekirdeği ve ekinezya çayı da kullanılmaması gerekiyormuş. Kendi doktorun da sizin yazdiklariniza ilaveten hac hurması yememek gerektiğini söyledi. Hurmayi biliyordum zaten özellikle son haftalarda veriyorlar doğumu başlatıp kolaylaştirsin diye :)

Merhaba kızlar,

Sizde de çok uyku, yorgunluk durumu başladı mı? Bie de bende ekstra gözlerimin altı mosmor :(

hastaneye yine gidemedim :KK43: toplantı yapacakları tuttu yine ne zaman doktora gidicek olsam bişiy çıkıyor boşuna aç kaldım :KK43:

çok sevindim gözünüz aydın, ben de bugün doktora gidecektim iş yerindeki bazı problemlerden dolayı gidemedim çok gerginim korkuyorum çünkü hiç bir belirti yok şuanda göğüs ağrılarım fln da geçti hayırlısı inşallah bende yarın duyarım pıt pıtları

çok teşekkürler cnm, darısı başına. Kaç gün geçtiadet günün?

Kizlar bende prsembe gunu 5 haftalik olucam sizde de kasik agrisi oluyormuyduuuuuuuu??????

4 kala öğrendim ben ovu testtinde deneye bilirsin gayette koyu çıktı ardından gebelik testti yapmıştım...

canım ben yaptım testi silik çıktı ikinci çizgi bekliycem bakalım rabbim hayırlısını kolayından nasib etsin...

Back